Глупава статия/интервю, ама вече е сензация
Като нямаш чеп за зелето,...
Йон написа:Глупава статия/интервю, ама вече е сензация
Жик Так
Мое и Краси Радков да го обЕсни по-добре.
Жик Так от Краси
Последно промяна от І на 26.02.10, 19:44, променено общо 1 път.
- windcolours
в грешка си, Кенте!:PKENT написа:простете:lol:windcolours написа:Друго си е да попаднеш на място, пълно с обратни мъже, а тикве?
тикве и гъбо
дали след сексуалната революция
иде ботаническата?
макар че гъбето не е чиста ботаника
май
В тази приказка литературните герои са Тиква и Репа...гъбарските истории-лятос в гората:blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
ми гъбите нали са хем така, хем-иначе:lol:Ън написа:Ми кво е, бе? Да не е зоология?KENT написа:простете:lol:windcolours написа:Друго си е да попаднеш на място, пълно с обратни мъже, а тикве?
тикве и гъбо
иде ботаническата?
май
Като сексуално дезориентиран тийнейджър
а сори, значи съм те дигнал в ранг:rotfl24:windcolours написа:в грешка си, Кенте!:PKENT написа:простете:lol:windcolours написа:Друго си е да попаднеш на място, пълно с обратни мъже, а тикве?
тикве и гъбо
иде ботаническата?
май
В тази приказка литературните герои са Тиква и Репа...гъбарските истории-лятос в гората:blum:
следобяд бях полегнал и сънувах гъбки:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
микробиология:rotfl24:Ън написа:Ми кво е, бе? Да не е зоология?KENT написа:простете:lol:windcolours написа:Друго си е да попаднеш на място, пълно с обратни мъже, а тикве?
тикве и гъбо
иде ботаническата?
май
Уфффф, мани....windcolours написа:ми гъбите нали са хем така, хем-иначе:lol:Ън написа:Ми кво е, бе? Да не е зоология?KENT написа:простете:lol:windcolours написа:Друго си е да попаднеш на място, пълно с обратни мъже, а тикве?
тикве и гъбо
иде ботаническата?
май
Като сексуално дезориентиран тийнейджър
Ся съ сетих как моя до миналата година нещеше да си мие очите даже... А ся - парфюми, некви кремове срещу пъпки, къпане секи ден- цзадължително, гелосани прически...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
- windcolours
и моят е същият - дай му 5лв ,за да влезе в банята и 10 - да излезе:lol:latrevw написа:ох, как чакам този момент, ама не го виждам скоро, на 12 и половина още с крясъци го вкарвам в банятаЪн написа: къпане секи ден...
мнооооого зле е хигиената на този етап от жизнения му път...ама ще дойде пубертетът и тогава пък няма да мога да го изкарам оттам...
не бе, веселушки:-)windcolours написа:халюциногенни???KENT написа:
а сори, значи съм те дигнал в ранг:rotfl24:
накълцани надребно
с ориз запечени
и с масълце
и завити в жабешки кожички
/на бумка/
иронични сърмички:-)
п.п. ориза що беше не помня:shy:
сваляй му ти клиповете от нета по добреУфффф, мани....
Ся съ сетих как моя до миналата година нещеше да си мие очите даже... А ся - парфюми, некви кремове срещу пъпки, къпане секи ден- цзадължително, гелосани прически...
че да не земе да зарази компа с някой вирус[/quote]
- windcolours
утре ще пека печурки, пълни с чесън, накълцани гъбени пънчета и магданоз. отгоре се запичат с кашкавал и стават екстра!KENT написа:не бе, веселушки:-)windcolours написа:халюциногенни???KENT написа:
накълцани надребно
с ориз запечени
и с масълце
/на бумка/
аре, и тва не е лошо:-)windcolours написа:утре ще пека печурки, пълни с чесън, накълцани гъбени пънчета и магданоз. отгоре се запичат с кашкавал и стават екстра!KENT написа:не бе, веселушки:-)windcolours написа:халюциногенни???KENT написа:
накълцани надребно
с ориз запечени
и с масълце
/на бумка/
-
Megi_Koleva
Интересно дали имаш нещо против този набор /72/? Така ми прозвуча...Нефертити написа:Що за листа имаш?сър Айвънхоу написа:хм... преди малко направих една "бърза" анкета с тази статия през скайп на всички жени в листата ми...Мнемозина написа: А другият човек (Карбовски де) ми е много интересно защо е решил да представя нечии глупости като значим социален факт.
резултата беше - 80% бяха на мнение, че каката е права...
Или аз ставам мъж?!:blink:
Тая кака първо ми прилича на 72 набор и второ тия цици от сега са увиснали.
А българите са ценители, така че...
верно само евреи биха я ползвали.
-
Megi_Koleva
Подкрепям мнението ти! Но бъди по- смела и открита в приказките! Това винаги се цени!vyara написа:Ох, не я наричай моя, че сега, който не ме харесва няма да си я ползва с кеф. Категорически се разграничавам от това класическо изконно смайли.Мнемозина написа: Чакай да туря на Верчето усмивката.
Ся за мъжете да кажа, така и така се зачетох.
Ми то кво да кажа... Действително много от мъжете в България... как да го кажа, че да не ме биете... ми... Хъм! Айде няма да го казвам. Добре, че имате готини жени!
Махам се, махам се!
най свирепите сънароднички са ..72:-)Интересно дали имаш нещо против този набор /72/? Така ми прозвуча...
жената също:-)
Последно промяна от Kent на 26.02.10, 22:25, променено общо 1 път.
-
Megi_Koleva
да бе, каква заблуда само...сър Айвънхоу написа:еваларка ти редим!KENT написа:ми кви да саvyara написа:Ох, не я наричай моя, че сега, който не ме харесва няма да си я ползва с кеф. Категорически се разграничавам от това класическо изконно смайли.Мнемозина написа: Чакай да туря на Верчето усмивката.
Ся за мъжете да кажа, така и така се зачетох.
Ми то кво да кажа... Действително много от мъжете в България... как да го кажа, че да не ме биете... ми... Хъм! Айде няма да го казвам. Добре, че имате готини жени!
Махам се, махам се!
нали ги раждат наще майки юнашки
после юнашки ги гледат /четвърт век поне/
после....гъмзата и комшийката:lol:
а жината да го духа
много правилно ог каза...
помня преди време бях в колектив с 10-12 бабички-счетоводителки... та един ден всичките се надпреварваха да си "псуват" свекървите... гледах ги, слушах ги и накрая им заявих... "Бе, добре се оплаквате, ама като ви гледам повече от половината от вас ще стават свекърви... та... мислите ли как ще се отнасят с вас снахите?"... голямо мълчание настана...
та така са и нашите любими млади жени... прекалено много сапунки гледат... и си мислят, че в цял свят мъжете са едни елегантни, богати финансово и душевно...
-
Megi_Koleva
Re: Като нямаш чеп за зелето,...
Много резонна тема! Браво на МъжЪ, дето я постави! Гледам, много женски мнения се насъбраха по темата...
-
Megi_Koleva
-
Megi_Koleva
-
Megi_Koleva
-
Megi_Koleva
мъжа е квотоMegi_Koleva написа:че мъжете да елегантни и богати финансово и душевно, МоляKENT написа:кое е заблуда, че не ясно от многото цитати горе:lol:да бе, каква заблуда само...
е жената до него
ако има такава де
ако няма е като мама
ако няма мама, е като арни
или по-скоро удачно се прави
/в определени предели/
ма като се изчерпа не го избират за губернатор
Всеки мъж е различен и всяка жена е различна. Българите били такива, пък евреите били онакива...дрън дрън...Megi_Koleva написа:че мъжете да елегантни и богати финансово и душевно, МоляKENT написа:кое е заблуда, че не ясно от многото цитати горе:lol:да бе, каква заблуда само...
Един мъж е за една жена. И жената си го намира. Като тръгва да търси много мъже, кръгозорът и се разпростира...до Израел, примерно и нататък

-
Megi_Koleva
искаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...KENT написа:мъжа е квотоMegi_Koleva написа:че мъжете да елегантни и богати финансово и душевно, МоляKENT написа:кое е заблуда, че не ясно от многото цитати горе:lol:да бе, каква заблуда само...
е жената до него
ако има такава де
ако няма е като мама
ако няма мама, е като арни
или по-скоро удачно се прави
/в определени предели/
ма като се изчерпа не го избират за губернатор
- windcolours
- windcolours
-
Megi_Koleva
Не се засягам. Нямам скрупули по отношение на възрастта. Пристрастна съм към набора, понеже е моят.Ън написа:Не се засягай на тема набор. Повечето тук сме над н.72, ма знаеш ли колко ни дреме...Megi_Koleva написа:
Интересно дали имаш нещо против този набор /72/? Така ми прозвуча...
Аз съм на 18 години. Форевър!
толкова е придатък, колкото жената апендиксискаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...
симбиозата е по економична и финансово оправдана
според мене де
аре да не се изразяваме умно..симбиоза
лоялност и още нещо с две дууми[/quote]
-
Megi_Koleva
[/quote]KENT написа:толкова е придатък, колкото жената апендиксискаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...
според мене де
лоялност и още нещо с две дууми
Ти да не си доктор? Питам, понеже ми избоде очите терминологията, с която боравиш.
Megi_Koleva написа:Ти да не си доктор? Питам, понеже ми избоде очите терминологията, с която боравиш.KENT написа:толкова е придатък, колкото жената апендиксискаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...
според мене де
Питай и ще ти се отговори

-
Megi_Koleva
Къде трябва да прочета отговора?Ън написа:Megi_Koleva написа:Ти да не си доктор? Питам, понеже ми избоде очите терминологията, с която боравиш.KENT написа:толкова е придатък, колкото жената апендиксискаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...
според мене де
лоялност ли ти избоде очите:lol:Ън написа:Megi_Koleva написа:Ти да не си доктор? Питам, понеже ми избоде очите терминологията, с която боравиш.KENT написа:толкова е придатък, колкото жената апендиксискаш да кажеш, че мъжът е придатък?!... на мама, на съпругата, на арни, на....тц, тц, тц...
според мене де
ни съм доктор още, тва е научна степен:-)