добро червено вино си е вечно - особено това, дето все още го има в Метро и е на супер прилична цена за превъзходното му качество :)Remmivs написа:нищо не е по-силно от вярата
Винаги съм се чудил, защо
Не мога да открия темата (сигурен съм, че пусках нещо такова тук, но не мога да го открия в момента), затова пускам нещо сходно, ако някой помни/намери предишната статия и тема - благодаря!
http://factoidz.com/why-do-womens-menst ... t-in-sync/
далеч не всички, ама аз все отставам с впечатление, че все на срамежливит попадамRemmivs написа: може би по хм срамежливи, далеч не всички при това
грубо казано е като при китовете, но хм, не точно така
на пръстите на едната ми ръка се броят и мъжете и жените, с които мога да говоря за секс
в БГ дори като се говори за контрацепция, пак едно такова подхилкващо отношение се получава
така че сме ощетени, щом сме срамежливи, мисля аз
и глей ся начи тва за китовете как ми звучи на мене!!!!:lol:...пчелички и...
какво е при китовете не разбрах...
женската еякулация ли?:winkw:
при жените макс количество течност стигала до порядъци литри май
занчи при китовете ще се вдигне морското равнище
Блажени са бедните духом
променят се нещата. Не е като преди - десетилетия имаше възпитание (и се предава малко или повече по поколенията) за табуто по това. На Запад това отдавна не е табу и напоследък, бидейки по-разкрепостени, все повече от хората по-спокойно и нормално (не говоря за цинизми и простотии) си говорят и за това. Е - винаги има една преграда, която да се преодолее, а и не е зле да се попрочете нещичко, иначе разговорите имат опасност да се хлъзгат на улично / махленско ниво...Sweety написа:далеч не всички, ама аз все отставам с впечатление, че все на срамежливит попадамRemmivs написа: може би по хм срамежливи, далеч не всички при това
грубо казано е като при китовете, но хм, не точно така
на пръстите на едната ми ръка се броят и мъжете и жените, с които мога да говоря за секс
в БГ дори като се говори за контрацепция, пак едно такова подхилкващо отношение се получава
:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
http://www.vini-boshkilov.com/Remmivs написа:имам го на дръжкатаELBI написа:добро червено вино си е вечно - особено това, дето все още го има в Метро и е на супер прилична цена за превъзходното му качество :)
но още не съм стигнал до метро, а другаде не съм го виждал
прочее, във виното е истината и, ерго, вярата
Все още има - последния уикенд взех още 3 кашончета. Направи си труда и ти, щото според мен от следващите реколти/бъчви/доставки не е невероятно да го развалят - това със сигурност е все още на много високо ниво! (мерлото не е кой знае какво според мен, а кабернето е ОК, но и двете дишат праха на 55-цата)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не, не сме, но забравяш старджън, мисля пък азSweety написа:далеч не всички, ама аз все отставам с впечатление, че все на срамежливит попадам
и глей ся начи тва за китовете как ми звучи на мене!!!!:lol:...пчелички и...
какво е при китовете не разбрах...
женската еякулация ли?:winkw:
при жените макс количество течност стигала до порядъци литри май
занчи при китовете ще се вдигне морското равнище
и не говоря за женска еякулация, лично аз смятам, че има доста тъмни индии около това явление, както и около прословутата точка на Графенберг
а за оргазми
колкото до китовете
имат много интересно ухажване
няколко мъжки и една женска
то са песни и танци, то са чудеса
и всеки се бори, забележи, да е последен, а не първи
защото имат толкова мощна, тук вече говорим за еякулация, но това са мъжки индивиди
та, ако перефразираме една друга стара сентенция, най-добре еякулира този, който еякулира последен
не знам какво става с нивото на океаните
имах предвид потока от информация, до който имат достъп хората чрез инет сега, преди 15-20 години това не беше такаsnowprincess написа:за какво ни е ощетеноSweety написа: Нашето поколение както за много други неща дотса е ощетено в сравнение с днешните 18-30 годишни
с моите приятелки си говорим за всичко
но ми се струва, че тук не му е точно мястото, а и клубчето мина вече през два скандала
има едно ехо-о-о-о и изкривяване - някой казва тенис, а се чува пенис
сега може да се намери толкова много факти, и видео, и лични преживявания, че се стига до друг проблем
обикновения човек не може да прецени кое е вярно, и кое не, и кое те подтиква към определено поведение
права си "клубчето", но аз съм мнооого далеч от тези скандали
ако те са били по някакъв начин свързани със секса, е много жалко и е доказателство на тезата ми, че сме ощететени, щом нещо свързано със секса, може да доведе до скандали тук
все пак това не Белия дом:-)
Блажени са бедните духом
хехе, хубава тема сте подхванали виждам 
Кой изневерява повече, мъжете или жените, е трудно да се каже, но като цяло важи правилото "тихите води са най-дълбоки" и това, че не подозирате, че скромният ви колега от бюрото до вас е сладострастник от класа, не прави факта по-малко верен и ни най-малко не смущава нито жена му, нито любовницата му
Кой изневерява повече, мъжете или жените, е трудно да се каже, но като цяло важи правилото "тихите води са най-дълбоки" и това, че не подозирате, че скромният ви колега от бюрото до вас е сладострастник от класа, не прави факта по-малко верен и ни най-малко не смущава нито жена му, нито любовницата му
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
ето това е друго нещо сега,Remmivs написа: колкото до китовете
имат много интересно ухажване
няколко мъжки и една женска
то са песни и танци, то са чудеса
и всеки се бори, забележи, да е последен, а не първи
защото имат толкова мощна, тук вече говорим за еякулация, но това са мъжки индивиди, че буквално отмиват семенната течност на всички предишни и така повишават извънредно много вероятността женската да забременее именно от тях и ерго да предадат гените си
та, ако перефразираме една друга стара сентенция, най-добре еякулира този, който еякулира последен
не знам какво става с нивото на океаните
да точно това имах предвид, че като преразкаже някой нещо е по-лесно и приятно отколкото да четеш статии
благодаря!
много добре си справил
това с отмиването все пак не мога да си го представя как става:roll:
аз питах за хората, ти ме прати да чета за китовете, щото сега ми е любопитно
..ама дали ще ми стане по-хубаво
Блажени са бедните духом
освен красив и умен и чаровен
съм и много начетен
и благороден
и знам приказки за китове и хора
за фауна и за флора
за кванти и фотони
дори и за хормони

пуснах ти линк за статията за синхронизацията и по хм аналогия ти обясних това за множествените оргазми при нас
еволюционно погледнато мъжът след коитус иска да спи
жената иска още
и идва друг мъж
това е
нарича се в науката генетично разнообразие
съм и много начетен
и благороден
за фауна и за флора
за кванти и фотони
дори и за хормони
пуснах ти линк за статията за синхронизацията и по хм аналогия ти обясних това за множествените оргазми при нас
жената иска още
и идва друг мъж
това е
Мен пък ме заинтригува друго.
Връзката между интелигентността и верността била открита от д-р Сатоши Каназава от Лондонското училище за икономически и политически науки, чието изследване е публикувано в мартенския брой на вестник Social Psychology Quarterly.
Какво общо имат интелигентността и верността (добре де, на мъжете) с икономическите и политическите науки?
Връзката между интелигентността и верността била открита от д-р Сатоши Каназава от Лондонското училище за икономически и политически науки, чието изследване е публикувано в мартенския брой на вестник Social Psychology Quarterly.
Какво общо имат интелигентността и верността (добре де, на мъжете) с икономическите и политическите науки?
Panta rhei...
А на мен ми е много по-интересен въпроса "защо", а не въпроса "дали".
Мога да споделя няколко теории на тема изневяра, за които е ставало дума, когато сме говорили по същата тема с мои приятели
Теорията за "здравословната изневяра.."
..която теоретично заздравява основната ти връзка. Инцидентна забежка, която вдига адреналина, тестостерона и самочувствието и е небрежна и неангажираща изява на желанието за глътка въздух (ех тия командировкииии
) и е напълно лишена от дълбока емоция. Според тази теория, подобна изневяра действа освежаващо за основната връзка и доколкото е напълно дискретна и не наранява емоциите на партньора/партньорката се счита за един вид здравословна изневяра.
Теорията за "емоционалната изневяра"
Където не е задължително дори да се стига до фул контакт с друг партньор, но е на лице пренебрегване (емоционално и сексуално) на основния партнор/партньорка, заради друг. Или пък "отсъствието" на единия партньор от връзката, независимо, че няма триъгърник или други тригонометрични истории. Чисто пренебрегване на емоционалните и сексуалните му нужди, без да има друг.
Та въпросът е всъщност коя изневяра е по-опасна чисто физическата или емоционалната?
Мога да споделя няколко теории на тема изневяра, за които е ставало дума, когато сме говорили по същата тема с мои приятели
Теорията за "здравословната изневяра.."
..която теоретично заздравява основната ти връзка. Инцидентна забежка, която вдига адреналина, тестостерона и самочувствието и е небрежна и неангажираща изява на желанието за глътка въздух (ех тия командировкииии
Теорията за "емоционалната изневяра"
Където не е задължително дори да се стига до фул контакт с друг партньор, но е на лице пренебрегване (емоционално и сексуално) на основния партнор/партньорка, заради друг. Или пък "отсъствието" на единия партньор от връзката, независимо, че няма триъгърник или други тригонометрични истории. Чисто пренебрегване на емоционалните и сексуалните му нужди, без да има друг.
Та въпросът е всъщност коя изневяра е по-опасна чисто физическата или емоционалната?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
да, видях линка за статията, даже го последвах..благодаряRemmivs написа:освен красив и умен и чаровен
съм и много начетен
и благороден
за фауна и за флора
за кванти и фотони
дори и за хормони
жената иска още
и идва друг мъж
това е
това стихче сега ли го измисли или ти е темплейт?:winkw:
хубаво се е получило:-)
ама защо се хвалиш толкова много?
чувал ли си например, че в северните страни е проява на лош вкус да си изтъкваш постиженията ;-)
П.С
като каза за фотони и се сетих, че нямах време да обясня какво питах за магнитите на Итер
още преди 20 години се говореше за токамаците, но е било ясно, че технологично не могат да се създадат толкова интензивни полета, с които да се удържи плазмата...проблеми които са свързани със свръхпроводимост, там има реализация последните години...
та се чудех, доколко са им сериозни намеренията
Блажени са бедните духом
wild_moon написа:А на мен ми е много по-интересен въпроса "защо", а не въпроса "дали".
.....
неангажираща изява на желанието за глътка въздух (ех тия командировкииии)
.....
....емоционалната
Блажени са бедните духом
Като Рем говореше за китовете се сетих как един приятел се тюхкаше в музея на естествената история в Лондон, че синият кит имал около 3 метра дълъг пенис ...
друго забавно е, че сперматозоидите на мишката са по-дълги от тези на слоновете...или че жени, които имат докторска степен са два пъти повече заинтересовани от връзка за една нощ от онези с бакалавърска (това е до някъде може би противоречащо с част от оргиналната тема - кой знае всъщност ;) )
Абе ... това време предразполага много повече за секс, не за работа...
друго забавно е, че сперматозоидите на мишката са по-дълги от тези на слоновете...или че жени, които имат докторска степен са два пъти повече заинтересовани от връзка за една нощ от онези с бакалавърска (това е до някъде може би противоречащо с част от оргиналната тема - кой знае всъщност ;) )
мда... макар че снощи малко гледах по тивито за Елизабет 1-ва, та ...Мнемозина написа:Не знам, не знам...Remmivs написа:секс и власт
какво друго искат мъжете?
викат му понякога и политика
Жените си признаваха на 11 (словом единайсет) страници какво искат, и за власт хич не стана и дума.
Поне едно ЧВ добави и ШЛ, че иначе много трябва да се срамуваме.
жените да говорят по-малко, да не мрънкат и да не им пречат с приказки, когато вършат нещоRemmivs написа:секс и власт
какво друго искат мъжете?
...
ELBI написа:Като Рем говореше за китовете се сетих как един приятел се тюхкаше в музея на естествената история в Лондон, че синият кит имал около 3 метра дълъг пенис ...
Къде бил ключът от мазата...
Той Игнатов затова иска реформа човекът, ама кой да го разбере.
И какво сега, еволюира ли жената, като придобие докторска степен, или напротив?
Последно промяна от Мнемозина на 02.03.10, 12:46, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Непризнат грях не е грях.ELBI написа:мда... макар че снощи малко гледах по тивито за Елизабет 1-ва, та ...Мнемозина написа: Не знам, не знам...
Жените си признаваха на 11 (словом единайсет) страници какво искат, и за власт хич не стана и дума.
Panta rhei...
Ето я предишната тема, или поне тази, за която аз си спомням.Remmivs написа:Не мога да открия темата (сигурен съм, че пусках нещо такова тук, но не мога да го открия в момента), затова пускам нещо сходно, ако някой помни/намери предишната статия и тема - благодаря!
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=2458&start=0
Panta rhei...
никога не пиша стихове по шаблонSweety написа:да, видях линка за статията, даже го последвах..благодаря
това стихче сега ли го измисли или ти е темплейт?:winkw:
хубаво се е получило:-)
ама защо се хвалиш толкова много?
чувал ли си например, че в северните страни е проява на лош вкус да си изтъкваш постиженията ;-)
П.С
като каза за фотони и се сетих, че нямах време да обясня какво питах за магнитите на Итер
още преди 20 години се говореше за токамаците, но е било ясно, че технологично не могат да се създадат толкова интензивни полета, с които да се удържи плазмата...проблеми които са свързани със свръхпроводимост, там има реализация последните години...
та се чудех, доколко са им сериозни намерениятаили ще бъде trials and errors aproach
дори и когато пиша абсолютно безхаберно, както го направих в случая
ще се повторя май, ама съм умен и способен
и не ме е срам да го казвам
нито пък смятам, че прекалената сдържаност по отношение на себе си е проява на изисканост и финес
прочее, считам, че човек, който знае какъв е няма проблем да го казва от време на време
дори и когато се самоиронизира с това, зрънце сол винаги трябва
не е проблемът в магнитите, няма никаква пречка да създадем и създаваме толкова мощни магнитни полета, които да удържат плазмата
истинската трудност е в това да удържим реакцията стабилна и самоподдържаща се
в ядрените реактори се нарича коефициент на възпроизводство на неутроните и трябва да е равен на единица
ако е повече стават на бомби (ядрени), ако е по-малко "угасват"
при термоядрените реакции е същото
но там условията за постигане на коефициента единица са много-много по трудни
но ще имаме ръкотворни слънца
сигурен съм
и това ще е енергията (може би заедно с геотермалната)
въпросът е не дали, а кога
Благодаря! Но аз говорех за друга. Тази не ми беше известна дори.Мнемозина написа:Ето я предишната тема, или поне тази, за която аз си спомням.
Може пък и да не съм пускал. Стар съм вече и ме гони деменция.
пък змийската папрат има, ако помня добре, 1200 хромозомиELBI написа:Като Рем говореше за китовете се сетих как един приятел се тюхкаше в музея на естествената история в Лондон, че синият кит имал около 3 метра дълъг пенис ...
ние имаме 46
та количествените натрупвания не винаги водят до качествени изменения
освен ако са толкова напреднали тез папрати, че изобщо не можем да го проумеем
и сме за тях, хм, като те за нас
Ми ние в тази сме синхронизирахме.Remmivs написа:Благодаря! Но аз говорех за друга. Тази не ми беше известна дори.Мнемозина написа:Ето я предишната тема, или поне тази, за която аз си спомням.
Може пък и да не съм пускал. Стар съм вече и ме гони деменция.
А целта кое е - плячката или войната?Remmivs написа: ЧВ, СС, ШЛ, ЗГ и др. са т.нар. spoils of war
заедно с тези дето се срамувате
Не ви е лесно и на вас...
Panta rhei...
Re: Винаги съм се чудил, защо
утеха ли някаква търсиш?Ън написа:аз съм интелигентен и приятелите ми също.[/url] Та, затова...
just perfect
да увеличи населението на страната? Онова, дето е с дофтурски степени? А по последният ти въпрос - отговорът може да намериш в главицата на някоя дама със степенМнемозина написа:ELBI написа:Като Рем говореше за китовете се сетих как един приятел се тюхкаше в музея на естествената история в Лондон, че синият кит имал около 3 метра дълъг пенис ...
Абе ... това време предразполага много повече за секс, не за работа...:lol::lol:
Къде бил ключът от мазата...
Той Игнатов затова иска реформа човекът, ама кой да го разбере.
И какво сега, еволюира ли жената, като придобие докторска степен, или напротив?
признавай дъще, каквото имаш за признаване...Мнемозина написа:Непризнат грях не е грях.ELBI написа:мда... макар че снощи малко гледах по тивито за Елизабет 1-ва, та ...Мнемозина написа: Не знам, не знам...
а пък авокадо идвало от дума на ацтеките, която значи "тестис". А пък комарите правили секс, дето траел 2 секунди, а пък оргазмът на прасето траел 30 минути... (мъжете са прасета дали идва от там?)Remmivs написа:пък змийската папрат има, ако помня добре, 1200 хромозомиELBI написа:Като Рем говореше за китовете се сетих как един приятел се тюхкаше в музея на естествената история в Лондон, че синият кит имал около 3 метра дълъг пенис ...
ние имаме 46
та количествените натрупвания не винаги водят до качествени изменения
освен ако са толкова напреднали тез папрати, че изобщо не можем да го проумеем
и сме за тях, хм, като те за нас
Не аз бе, за "ние, жените" говорех.ELBI написа:признавай дъще, каквото имаш за признаване...Мнемозина написа:Непризнат грях не е грях.ELBI написа:мда... макар че снощи малко гледах по тивито за Елизабет 1-ва, та ...Мнемозина написа: Не знам, не знам...
Panta rhei...
аре без реклами на списания, плийз...Мнемозина написа:Не аз бе, за "ние, жените" говорех.ELBI написа:признавай дъще, каквото имаш за признаване...Мнемозина написа:Непризнат грях не е грях.ELBI написа:мда... макар че снощи малко гледах по тивито за Елизабет 1-ва, та ...Мнемозина написа: Не знам, не знам...