Ндай се.windcolours написа:Нефертити, ма кви са тия приказки....вместо нас да ни крадат .....
Айвън, лихвите падат,
Re: Айвън, лихвите падат,
За банки хич не ми се говори. Щот отворя ли си устата..... надзорния съвет ще падне от управление.Ън написа: Тва от личен опит- нали съм баровец с три банки.![]()
Сите са хтрец от класа. И само мъкнеш... А кат ти потрябва кредитен портфейл, ти викат..."яяяяя, супер досие имаш. ама ся не си служител. требе да те изчакаме ...3 години за да ти оформим ново. нъл фирмата ти е току що направена.."
Кинти, кинти... И кат гледаш само банките са на печалби тея години.
планираме 1Нефертити написа: Закото не съм там, където искам, не правя това, което искам, а мога!
Разбираш ли?
ства друго...
ако знаех какво ще се случва в семейството ми вместо наем щях да изплащам апартамента /както и предложи хазяйката/
сега щях да съм изплатил повече от половината и с един елементарен ре-кредит щях да погася и останалото
и да не се занимавам с простотии е всеки месец да почвамна знак -, койтотребе да докарам до +
ама ако човек знае де ще падне, ще иде да си подложи
българите са
http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=18631
Българите са сред най-образованите, но най-бедни в ЕС
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2925991
песимисти
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4276540,00.html
Българите са сред най-образованите, но най-бедни в ЕС
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2925991
песимисти
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4276540,00.html
Последно промяна от Неф на 22.04.10, 08:40, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Ич не сте прави, ама ич. Ън е велик доктор по дентална медицина. Два пъти съм ходил при него и още съм жив!БоЕВ написа:Джелатин! Сигурно в някое от предишните си прераждания е бил служител на СВ Инквизиция.holi_day написа:така си говориБоЕВ написа:На това му се казва - да ти се озъби живота.
пъ като му дойде пациент
домакинът се усмихне
- мъ заповядайте ейййййй на това столче, седнете, удобно се настанете
и дума не се споменава, че е за изтезания
Вижте кфи зъби имам даже.
ами що казваш "2-3" ... кризата може да се бори и с 10-15 ... може и с повече... кво се бъркаш в пазара? А?Remmivs написа:пазарна икономикаELBI написа:ти пък що ограничаваш бройките сега... а?
вдигам им цената
криза е, знаеш
за мъже....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:ами що казваш "2-3" ... кризата може да се бори и с 10-15 ... може и с повече... кво се бъркаш в пазара? А?
аааааа, сега разбрах
за мъжете мислех, че говориш, че ограничавам бройките
за жените, ми прав си, неограничен е броя, просто дадох пример
както се казва из образователните среди, за целта на изложението
друг път да внимаваш с примерите...Remmivs написа:ELBI написа:ами що казваш "2-3" ... кризата може да се бори и с 10-15 ... може и с повече... кво се бъркаш в пазара? А?
аааааа, сега разбрах
за мъжете мислех, че говориш, че ограничавам бройките
за жените, ми прав си, неограничен е броя, просто дадох пример
както се казва из образователните среди, за целта на изложението
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
знаеш ли? моята "първа лекция" към студентите ми започва, обикновено с:
"Капиталът няма родина, няма морал, няма роднини, няма майка и татко. Капиталът има само едно нещо - норма на възвръщаемост."*
та... какво да се каже за банка, закоято определено се знае, че е започнала с мафиотски капитал и продължава да обслужва тези структури...
какво да се каже за неграмотният български потребител, който подписва договори, без дори да ги прочете?
какво да се каже за народ, който постоянно псува властта, но нито един път не е излязал на площата и да каже открито какво иска?
между другото... погледни преди 2-3 години колко е била цената на барел петрол и по колко ни продаваха бензина тоага и какви са цените сега... интересно четиво е... повярвай ми...
* как не са ме изгонили от УНСС още, незнам...
"Капиталът няма родина, няма морал, няма роднини, няма майка и татко. Капиталът има само едно нещо - норма на възвръщаемост."*
та... какво да се каже за банка, закоято определено се знае, че е започнала с мафиотски капитал и продължава да обслужва тези структури...
какво да се каже за неграмотният български потребител, който подписва договори, без дори да ги прочете?
какво да се каже за народ, който постоянно псува властта, но нито един път не е излязал на площата и да каже открито какво иска?
между другото... погледни преди 2-3 години колко е била цената на барел петрол и по колко ни продаваха бензина тоага и какви са цените сега... интересно четиво е... повярвай ми...
* как не са ме изгонили от УНСС още, незнам...
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
еййййй ти, пък, да не видиш нещо... що завидя на Ън-чо, м?БоЕВ написа: Случка от тая сутрин - с един колега обсъждаме Рекс гел за бяло и цветно, литър и половина ли е по-изгодно или два и половина с петстотин милилитра гратис. В един момент друг от колегите отбеляза - жените(колежките) пият кафе, пушат цигари и говорят за бизнес и мъже, а мъжете настарини коментират прахове за пране.
Еманципация!:rotfl24:
- сър Айвънхоу
без да съм чела темата - банките трябва да бъдат мразени и псувани. другото би било неестествено.
и те поемат този риск
със завидна лекота
и те поемат този риск
just perfect