аз пък мисля, че е лицемерно да изтъкваш колко си се ровил в миналото и колко си погнусен, колко си против, колко си анти и т.н.ELBI написа:Точно така Амаранта! Особено звучи "абе сега сме чисти кат сълзи, а преди - кво да гледаме миналото - стига сме се ровили в него (особено, когато не си се ровил, ала...)" Леко лицемерно, да не кажа доста... Но мисля, че тук си казахме каквото беше - нито У ще си промени мнението (бе казано директно), нито има голямо значение - всеки да си носи сам морала и етиката.Амаранта написа: т.е. - би имало значение за бъдешето - дори и само като декларация,
...не съм сигурна и аз как точно да го формулирам, но мен ме плаши тази, хм, да я нарека "житейска философия"
- " ...битият - бит, е****** - e***, ние нямаме нищо общо, но пък колко сме готини и колко хубаво си живеем".
ПП пък Боев си хвърля фойерверки открай време,
..
позицията на един човек, роден в началото на миналия век, с разсипан бизнес и живот, национализирани имоти, сврян в ъгъла на системата в буквален и преносен смисъл: "сашо сладура го изядоха прасетата. аз съм жив и здрав"
кои сме ние, че да даваме оценки? какво направихме срещу режима щом сме толкова срещу режима? ние сме живи и здрави. родителите ни - също.