Двеста долара за едни обувки...
Re: Двеста долара за едни обувки...
Качествените неща не само обувките са били винаги скъпи,а марковите....без коментар.Ама нали трябва да се различаваме на пръв поглед по някакъв начин от останалите.Културата и манталитета+финансовите възможности определят стила ни.Голи хора по улиците не ходят,а по това с какво си облечен и обут си личи стандарта ти на живот.Както казва леля ми :Ако имаш пари си личи и няма как да го скриеш,ако нямаш обаче правиш неимоверни усилия да го скриеш и пак си личи,така че...какво да говорим.
Нищо лично, само изказах мнение!
Чак пък всеки, който няма пари да прави неимоверни усилия...не съм забелязала.графинята написа:Качествените неща не само обувките са били винаги скъпи,а марковите....без коментар.Ама нали трябва да се различаваме на пръв поглед по някакъв начин от останалите.Културата и манталитета+финансовите възможности определят стила ни.Голи хора по улиците не ходят,а по това с какво си облечен и обут си личи стандарта ти на живот.Както казва леля ми :Ако имаш пари си личи и няма как да го скриеш,ако нямаш обаче правиш неимоверни усилия да го скриеш и пак си личи,така че...какво да говорим.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези обувки да не ходят самички, що ли?Set написа:
Баааааааааааааааааааааааааааах ги!
За 200 лв. се наемам носач

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не мисля. Лично познавам хора, които имат в пъти повече пари от мен и от всеки средно статистически човек, а ходят с дрехи.....дето не само не са "маркови", ами им липсва и елементарен "фасон" :)графинята написа:Качествените неща не само обувките са били винаги скъпи,а марковите....без коментар.Ама нали трябва да се различаваме на пръв поглед по някакъв начин от останалите.Културата и манталитета+финансовите възможности определят стила ни.Голи хора по улиците не ходят,а по това с какво си облечен и обут си личи стандарта ти на живот.Както казва леля ми :Ако имаш пари си личи и няма как да го скриеш,ако нямаш обаче правиш неимоверни усилия да го скриеш и пак си личи,така че...какво да говорим.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Вгледай се по-добре тогава.Един си купува със зор ботуши за 25лв/от миналата зима намалени балатуми.,а друг без проблеми за 500 и то не защото няма...няма точно такива просто.
Аз не познавам такива до 55 год.
- Dark Angel
начи това са крайностиграфинята написа:Вгледай се по-добре тогава.Един си купува със зор ботуши за 25лв/от миналата зима намалени балатуми.,а друг без проблеми за 500 и то не защото няма...няма точно такива просто.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз познавам (предполагам отговора ти беше към мен). Въпросния мъж и жена му са ни набори...Дори децата им се обличат като тях.... Сигурно защото сме или поне те са от "дълбоката провинция" Иначе като цяло си права.... Като се огледам по улицата и губя ума и думаграфинята написа:Аз не познавам такива до 55 год.

Ами то в нашата държава нещо нормално има ли?Dark написа:начи това са крайностиграфинята написа:Вгледай се по-добре тогава.Един си купува със зор ботуши за 25лв/от миналата зима намалени балатуми.,а друг без проблеми за 500 и то не защото няма...няма точно такива просто.
- Dark Angel
да. азграфинята написа:
Ами то в нашата държава нещо нормално има ли?

Да ,за теб беше...винаги има изключения и ще има.Средата ти обаче в голяма част от случаите налага спазването на определен етикет.Ако човек е чистач и само бачка и спи...едно.Ако е ангажиран с по-различен тип дейност и се налага да присъства на обяди,вечери,партита ...как да стане ?!frisky lioness написа:Аз познавам (предполагам отговора ти беше към мен). Въпросния мъж и жена му са ни набори...Дори децата им се обличат като тях.... Сигурно защото сме или поне те са от "дълбоката провинция" Иначе като цяло си права.... Като се огледам по улицата и губя ума и думаграфинята написа:Аз не познавам такива до 55 год.Панаир на суетата
Зависи от начина на живот.
- Dark Angel
Супер!Dark написа:да. азграфинята написа:
Ами то в нашата държава нещо нормално има ли?
Аз съм от ненормалните обаче!Приятно ми е Ирена.
- Dark Angel
шъ си паснем кат Ин и Янграфинята написа:
Супер!
приятно ми е, аз съм леля Дарки 8)

- Dark Angel
ма как бе, аз като редовно критикувана си знам - напиша ли малко нещо по-осторо начи :4avdar4e написа:Ето така се коват крилатите фразиDark написа:плюс това секса му е малко и е ял много шоколад4avdar4e написа:Зочовски жаргонvyara написа:Бе защо когато някой си изкаже мнението открито, твъро и направо и когато това мнение е различно, трябва да е яхнал метлата.
1. метлата
2. не са ме ебали скоро
3. премного шоколад съм яла
и почвам да работя по тия точки

Dark написа:шъ си паснем кат Ин и Янграфинята написа:
Супер!
приятно ми е, аз съм леля Дарки 8)
И аз това се замислих. Обаче... Една мацка от едно бюро, колега, веднъж коментираше за една преводачка. Колко пари изкарвала, пък как ходела облечена като селянка. Пък аз как винаги съм била нагласена и натъманена. Не че е красиво така да се коментира, но човек трябва да се съобразява. Найш как ми се иска да маам по анцунг по "Витоша"frisky lioness написа:Аз познавам (предполагам отговора ти беше към мен). Въпросния мъж и жена му са ни набори...Дори децата им се обличат като тях.... Сигурно защото сме или поне те са от "дълбоката провинция" Иначе като цяло си права.... Като се огледам по улицата и губя ума и думаграфинята написа:Аз не познавам такива до 55 год.Панаир на суетата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Отчасти си права, но за мен дискусията е безсмислена :) Не искам да изпадам в подробности :)графинята написа:Да ,за теб беше...винаги има изключения и ще има.Средата ти обаче в голяма част от случаите налага спазването на определен етикет.Ако човек е чистач и само бачка и спи...едно.Ако е ангажиран с по-различен тип дейност и се налага да присъства на обяди,вечери,партита ...как да стане ?!

- Dark Angel
- Dark Angel
хе, мойта баба " като станеш и си измиеш първата ти работа е да си начерниш миглите и веждите" 8)4avdar4e написа:... Ама мама от едно време ме е научила: даже боклука да хвърлям, да съм прилично облечена, щото не се знае в тоя момент кой точно ще ме види!
и тогава всичко останало. мда.
Бог да я прости великата баба

Ще вземем да излезем ний роднини с тебеDark написа:
хе, мойта баба " като станеш и си измиеш първата ти работа е да си начерниш миглите и веждите" 8)
и тогава всичко останало. мда.
Бог да я прости великата баба
Преди и таткото си разпозна, сега бабата... Мойта баба, Бог да я прости, беше на 80, трудно се движеше, но веднъж месечно вкъщи идваше фризьорка, а поне веднъж в сезона и шивачка... Едната стая стоеше винаги подредена и в нея влизаха само гости...
Да знаеш, така се живее 100 години!!!
Няма и нужда от такава.frisky lioness написа:Отчасти си права, но за мен дискусията е безсмислена :) Не искам да изпадам в подробности :)графинята написа:Да ,за теб беше...винаги има изключения и ще има.Средата ти обаче в голяма част от случаите налага спазването на определен етикет.Ако човек е чистач и само бачка и спи...едно.Ако е ангажиран с по-различен тип дейност и се налага да присъства на обяди,вечери,партита ...как да стане ?!
Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
Аз лично се чувствам добре в маркови дрехи и не искам всеки втори да е облечен като мен,затова си плащам достатъчно.Шарен свят.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А можеш ли да мааш по анцунг по Пловдив, например4avdar4e написа:И аз това се замислих. Обаче... Една мацка от едно бюро, колега, веднъж коментираше за една преводачка. Колко пари изкарвала, пък как ходела облечена като селянка. Пък аз как винаги съм била нагласена и натъманена. Не че е красиво така да се коментира, но човек трябва да се съобразява. Найш как ми се иска да маам по анцунг по "Витоша"frisky lioness написа:Аз познавам (предполагам отговора ти беше към мен). Въпросния мъж и жена му са ни набори...Дори децата им се обличат като тях.... Сигурно защото сме или поне те са от "дълбоката провинция" Иначе като цяло си права.... Като се огледам по улицата и губя ума и думаграфинята написа:Аз не познавам такива до 55 год.Панаир на суетата
Ама мама от едно време ме е научила: даже боклука да хвърлям, да съм прилично облечена, щото не се знае в тоя момент кой точно ще ме види!

-
Гост
Set написа:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Да бе!
Има и много по-скъпи.
Мога да се тупна и с "Версаче" по горите.
Абе тоя свят ли се побъркА или аз работя за малко парЕ?
моите скромни приятелски познанства по САЩ сочат, че средната заплата е около 2200-3000. (ДоФтурке я дай едно рамо, че да не говоря на изуст)
Е 10% от нея за те това. И на тях не им е евтино.
Тук са по 4-600лв.
Та си мислех - облеклото дали не е вече екстра и не идва ли време да му се начислява акциз. Един вид наказателна премия заради луксозност.
Баааааааааааааааааааааааааааах ги!
Чак сега им хвърлих един поглед на патъчките. Ам`че те не са за всеки ден и всеки град.
Знам ли, може и да си струват кинтите, ако ще ти спасят краката от измръзване.
Вероятно има обаче по-евтини решения.
Размисли ме... В Пловдив - едва ли, че сички сте мноооо наконтени тамfrisky lioness написа: А можеш ли да мааш по анцунг по Пловдив, например![]()
Щоту аз по "Витоша" мога. Най-много да срешна някой от клуба. Аз съм неизвестна, аз съм никой и още повече в София....Виж, так, където живееш е мааааалко по-различно наистина. Ама ако пък срещна някой зочовец, вие си ме знаете колко съм красива, готина и елегантна, пък било то и в анцунг, и няма да се срамувате от мен, нали?!
![]()
8)
Виждаш ли какво предимство е нашият град!Чувстваш свободен ......4avdar4e написа:Размисли ме... В Пловдив - едва ли, че сички сте мноооо наконтени тамfrisky lioness написа: А можеш ли да мааш по анцунг по Пловдив, например![]()
Щоту аз по "Витоша" мога. Най-много да срешна някой от клуба. Аз съм неизвестна, аз съм никой и още повече в София....Виж, так, където живееш е мааааалко по-различно наистина. Ама ако пък срещна някой зочовец, вие си ме знаете колко съм красива, готина и елегантна, пък било то и в анцунг, и няма да се срамувате от мен, нали?!
![]()
8)
Обаче като бехме у Варна, маах как ми дойде, че и без грим, което тук никога не може да ми се случи...
Абсолютно така се чувствах. Беше ме обзело безвремието...графинята написа: Виждаш ли какво предимство е нашият град!Чувстваш свободен ......
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кои всички? Всички пловдивчани или всички зочовци, щото ако са всички от вторите, то е било в чест на височайшите гости от столицата4avdar4e написа:Размисли ме... В Пловдив - едва ли, че сички сте мноооо наконтени тамfrisky lioness написа: А можеш ли да мааш по анцунг по Пловдив, например![]()
![]()
8)
Обаче като бехме у Варна, маах как ми дойде, че и без грим, което тук никога не може да ми се случи...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е това. Била си на почивка, официална4avdar4e написа:Абсолютно така се чувствах. Беше ме обзело безвремието...графинята написа: Виждаш ли какво предимство е нашият град!Чувстваш свободен ......

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И си напълно сигурна, че не е снобско?!графинята написа:Няма и нужда от такава.frisky lioness написа:Отчасти си права, но за мен дискусията е безсмислена :) Не искам да изпадам в подробности :)графинята написа:Да ,за теб беше...винаги има изключения и ще има.Средата ти обаче в голяма част от случаите налага спазването на определен етикет.Ако човек е чистач и само бачка и спи...едно.Ако е ангажиран с по-различен тип дейност и се налага да присъства на обяди,вечери,партита ...как да стане ?!
Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
Аз лично се чувствам добре в маркови дрехи и не искам всеки втори да е облечен като мен,затова си плащам достатъчно.Шарен свят.

Правилно. Май нещо изпуснах и тази дискусийка... Какви са последните тези и контратези 8)графинята написа:Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
Уж се опитах да следя, но пак изпущих нишката. Ама де с ама де.
Тази вечер танци-манци-други-работи/
8)
То затуй ни мож са концентрира я! Танци-манци само са ти в главата, мани ти тези тези и контратезиELBI написа:Правилно. Май нещо изпуснах и тази дискусийка... Какви са последните тези и контратези 8)графинята написа:Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
8)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Последното, което мога да кажа по въпроса е, че можеш да се обличаш в маркови дрехи, и пак да приличаш на "чучело" и обратно.... Вкусът и стилът не могат да се постигнат с пари, освен ако не се доверяваш на мнението на специалисти, ако си бездарен дотолкова, че да се облечеш сам и разполагаш единствено и само с пари. Казвам го, защото познавам и една точно такава дама. Жена с много пари. Скъпи дрехи, бижута, парфюми, разсипани с литри...Но с това се изчерпва всичко. Безвкусно подбрани и съчетани "парцалки", гарнирани с не дотам добър грим и крайно неподходящи аксесоариELBI написа:Правилно. Май нещо изпуснах и тази дискусийка... Какви са последните тези и контратези 8)графинята написа:Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
8)

Пфу... Опасявах се, че за секс говорите... 8)vyara написа:То затуй ни мож са концентрира я! Танци-манци само са ти в главата, мани ти тези тези и контратезиELBI написа:Правилно. Май нещо изпуснах и тази дискусийка... Какви са последните тези и контратези 8)графинята написа:Всички сме различни и имаме различни приоритети,желания и мечти.
8)![]()
Ама гледай и какви случаи има:
Трима приятели обсъждат живота на чашка бира.
Единият се жалва:
- Струва ми се, че жена ми ми изневеява с електротехник.
- Защо мислиш така?
- Ами, прибирам се вкъщи, поглеждам под кревата, а там едни клещи, които не са мои.
Вторият се обажда:
- Моята пък ми изневерява с водопроводчик.
- Ти пък откъде го измисли това?
- Ами, прибирам се вкъщи, поглеждам под леглото, а там един водопроводен ключ, който не е мой...
Третият с въздишка се обажда:
- Ох, вашето е нищо, моята пък ми изневерява с кон.
- Стига, бе! Ти пък откъде знаеш.
- Ами знам! Преценете сами! Прибирам се вкъщи, поглеждам под леглото....., а там жокей.