Благодаря!Мнемозина написа:Браво, Ън!
Не знам вече какво да ти казвам, но понеже знам, че имаш нужда от реакции, се обаждам и аз...
Вече добре ме познаваш!
ти все си по идеите:lol:Нефертити написа: Ън,
вече имаш нови задачи,
усещаш ли?
Снимките са ми допотопни, знам, ама поне седмица трябва да мине, за да я сканирам...Sweety написа:Ън, много хубава картина!
Още като отворих темата и я видях си помислих, че много отблизо си я снимал, обаче.
и за това като аватар на страниче е в цялата си прелест!:-)
и това ли е А3?
представих си я голяма в един доста голям хол:-)
П.С. Тази по-добре я продай

Ън написа: "и това ли е А3?"
Това не го разбрах. В какъв смисъл- АЗ?
Нищо не продавам!!!
Ще има обаче и за продаване. Даже вече съм решил какво. Но ми трябва много време и работа...
Ха-ха....Sweety написа:Ън написа: "и това ли е А3?"
Това не го разбрах. В какъв смисъл- АЗ?
Нищо не продавам!!!
Ще има обаче и за продаване. Даже вече съм решил какво. Но ми трябва много време и работа...аааааа:lol:
леле, кой знае какво си се помислил за смисъла на АЗ
това не е "Зъ" а '3-ка', исках да кажа формат А3, сори:shy:

Мерси!snowprincess написа:ми как, ще ти се карамЪн написа:Уф, забравих да я подпиша. Сноу пак шмъ хокъ
трябва да има подпис, да се знае, че ти си я рисувал, много е хубава![]()
нали виждаш как копи/пействаме картини и снимки от нета, а на повечето не се знае кой е авторът им

нали?Sweety написа:Ън, много хубава картина!
Още като отворих темата и я видях си помислих, че много отблизо си я снимал, обаче.
Как се промени, я кажи?Мнемозина написа:Не, не е защото те познавам, пък и не знам колко те познавам.Ън написа:Благодаря!Мнемозина написа:Браво, Ън!
Не знам вече какво да ти казвам, но понеже знам, че имаш нужда от реакции, се обаждам и аз...
Вече добре ме познаваш!
Промени се рисуването ти, това е.

Мерси!TerE написа:нали?Sweety написа:Ън, много хубава картина!
като бижу е... такава мъничка, страхотна
и щото е дъжд, вероятно, ми харесва, да
и на Странниче й отива много
да ти кажа, Ън, какъвто и дъжд да нарисуваш, няма шанс да не ми хареса.. сори

И аз си кръщавам самолетите. Защото оставям част от мен в тях. А тя не е безименна. Е, понякога имената са смешни, тарикатски, мили или просто носят името на опигинала. Но нямам "некръстен".Ън написа: Ами аз и така съм си ги кръщавал- бикът определено е за Боев, червеният кон за Мъжжж...
А ако знаеш аз колко планове си правих през този шибан месец.Мнемозина написа: Извинявай, не успях да ти се обадя, докато беше тук.
Следващия път, надявам се.
Мерси!МЪЖжжж написа:А ако знаеш аз колко планове си правих през този шибан месец.Мнемозина написа: Извинявай, не успях да ти се обадя, докато беше тук.
Следващия път, надявам се.И все си виках "евала на облака", а така и не успях да го нагушкам това дребното.
Но да не се оплаквам. И така я гушкам най-дълго от всички /чак не могат да се вредят/, макар и рядко да ми се удава да я...
Честит аватар мило! Този път ти е баш по кожата.
Благодаря!vyara написа:Първо видях картината като аватар на Странниче в съседна тема и си казах - готино, това е импресионизъм някакъв, тя си пада по импресионистите и се зачудих на кой ли художник е и защо не съм я мяркала по рано. И после отворих темата ти. Ми кво да кажа, супер е! Не бил художник нашия! Знаеш ли как се радвам, че заряза упражненията по майсторски графики и се развихри и с цветовете. Супер!