Приемате ли агресията?

Все същите

Приемате ли агресията?

Не, защото е ненужно хабене на сили
5
42%
Не, защото ме е страх от нея
3
25%
Не, защото все върху мен се излива
0
Няма гласували
Не ме засяга
1
8%
Да, защото съм агресивен по природа
0
Няма гласували
Да, защото съм гадно копеле
1
8%
Да, защото това е двигателят на живота
2
17%
Бе, на теб кой ти разреши да задаваш въпроси, като не трябва и да си жив дори?!
0
Няма гласували

Общо гласове: 12

Аватар
Глас в пустиня

Re: Приемате ли агресията?

Мнение от Глас в пустиня »

latrevw написа:... и съм далеч от мисълта, че Боев не е прекалил. но като те хванат бесовете и не разпознавам кой пише - ти или Боев?
Мога да обясня всяка моя постъпка - просто трябва да ме попиташ.:bigsmile:
И не го сравнявай с мен ако обичаш - обиждаш ме!
Айвън е дубльор, копира и то не качествено поради липса на изобретателност.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

КОМУНОИД написа:
БоЕВ написа: Дрисльо! :lol:

Сега нямам време, а и не искам да се занимавам с теб.:bigsmile:
дрисльо ще викаш на баща си! :lol:

нямаш, щото не ти изнася... страхльо
Дрисльо на квадрат!:lol:

Баща ми изкара инсулт, ако искаш да те наема да му сменяш памперсите?!:-)
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

БоЕВ написа: Айвън е дубльор, копира и то не качествено поради липса на изобретателност.:bigsmile:
верно е... няма как някой да е по-изобретателен от шизоидна личност... :blum:
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа: Дрисльо на квадрат!:lol:

що? ти не можеш ли? ми... нАучи готината си щерка... или тя само по баровете кисне...

ааа... чакай, че пропуснах... явно не са си свършили работата в лагера... лошо. некадърници! язък!
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:
Амаранта написа:
В природата също има такива неща - бури, гръмотевици, пожари, земетресения, вулкани - и те са сътресения, както и да го погледнеш.
Това е друго. Колкото и да са разрушителни, тези неща са красиви (без земетресенията :))
Страшни, наистина, но красиви.

Аз обикновено изливам агресията си върху неодушевени предмети. И гледам да е без свидетели.
Ходя на Тае-бо. Много помага. Въпраки че си е няккаъв женски вариант - доста по-олекотен предполагам от огиринала.
Природните стихии ги дадох само като пример за такива, хъм, акутно протичащи явления (ако мога така да се изразя:lol:).

Колкото до "отработването" на агресията в ежедневието - има си начини, да, аз например като побеснея, почиствам целия апартамент,
ако не бях агресивна, кой знае какво щеше да е вкъщи:rotfl24:.

Но не в това е основния въпрос, а по-скоро дали се възприемаш като агресор, жертва на агресия, наблюдател, контролиращ и т.н.. Мисля, че повечето, които са отговорили, че "не приемат" агресията, всъщност се чувстват като жертви - независимо на чия агресия. Но има твърде много възможности, ракурси и т.н., има значение къде поставяме границата, дали отстъпваме или настъпваме прекалено много и какво ли не още... си разсъждавам аз. :lol:За мен темата е интересна.
annonymus

Мнение от annonymus »

Амаранта написа: Но не в това е основния въпрос, а по-скоро дали се възприемаш като агресор, жертва на агресия, наблюдател, контролиращ и т.н.. Мисля, че повечето, които са отговорили, че "не приемат" агресията, всъщност се чувстват като жертви - независимо на чия агресия. Но има твърде много възможности, ракурси и т.н., има значение къде поставяме границата, дали отстъпваме или настъпваме прекалено много и какво ли не още... си разсъждавам аз. :lol:За мен темата е интересна.
И аз почвам да чистя понякога, като ме хванат лудите. :grin:

За "жертва" - не знам. За щастие не ми се случва често да се сблъсквам с агресия, но общо-взето, на агресивен човек (в съвсем битов план), май по друг начин не можеш да отговориш, освен също с агресия. Май съм казвала и друг път - един съсед срещу нас, пуска си кучето само навън, то не налита да хапе, но лае. моето съответно се нервира, започва да ме тегли (пък е къде 40 кила) и става доста неприятно. Говорих с човека, молих го учтиво няколко пъти, заплашвах го, че ще подам оплакване в общината, крещях по него, оплаквах се в общината...
Ми нищо не помага, ама ни-що. Аз съм смаяна направо, как е възможно изобщо да съществува такъв човек, който съзнава ясно че пречи и не престава да го прави. вЕвравй ми, ако намеря някакво обяснение за такъв тип поведение, вероятно ще го разбера.
За мен това е тип социална агресия. Не знам как да се преборя с нея. Като видя кучето пуснато и съм с моя пес - заобикалям.
Т`ва - да викам някой да пребива въпросния кретен или да му тровя кучето не е за мен, сори.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:...
Т`ва - да викам някой да пребива въпросния кретен или да му тровя кучето не е за мен, сори.
Е в тзи случай не е за теб. Но ако в съседство живее освидетелстван луд, който разбира само от бой? И ако този луд заплашва детето ти? Тогава?
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Green Light написа:
Е в тзи случай не е за теб. Но ако в съседство живее освидетелстван луд, който разбира само от бой? И ако този луд заплашва детето ти? Тогава?
Освидетелстван ЛУД и на свобода?
Къде това?
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Ами телефон 112. Има си институции, които прибират такива хора.
При заплаха за живот на дете (или твоя собствен) обикновено се включват инстинскти,
така че ситуацията е съвсем друга. Говорим за съзнателна агресия на психично нормален човек, нали така? Или не?

За агресия от типа - аз ще те избутам от вратата, за да вляза първи - това е нещото, с което се сблъсквам ежедневно и което, честно казано ме подтиска. Не мога да отрека, че за този, който се блъска, това е водещо го напред движение, но аз предпочитам да взема следващия автобус, отоклкото да бутам напред като танк.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами луд си. През оградата на Детската градина заплашваше децата че ще ги заколи. .ЕДИТ:... яде бой... :grin: ... Това беше преди три години. Три години в тази Детска градина не са го виждали, а живее отреща.
Последно промяна от Green Light на 12.05.10, 14:02, променено общо 1 път.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Ами луд си.
***** Три години в тази Детска градина не са го виждали, а живее отреща.

Чудя се сега да го пусна ли... бе аре майната му
Съгласна съм, че може да има изключения.
Аз в такава сигуация вероятно бих се притеснила да не го раздразня още повече и да не го отнесат децата. Сън няма да ме хване като излезе.

Е добре - това беше проява на солидарност.
Последно промяна от annonymus на 12.05.10, 14:59, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Аз в такава сигуация вероятно бих се притеснила да не го раздразня още повече и да не го отнесат децата. Сън няма да ме хване като излезе.

Притеснителнни моменти бяха.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе аз малко шси коригирам постинга горе
Аватар
Глас в пустиня

КОМУНОИД написа:
БоЕВ написа: Дрисльо на квадрат!:lol:

що? ти не можеш ли? ми... нАучи готината си щерка... или тя само по баровете кисне...

ааа... чакай, че пропуснах... явно не са си свършили работата в лагера... лошо. некадърници! язък!
Не мога да разбера кого защитаваш? Ако себе си - ок - но нямам спомен да съм намесвал твоето семейство.
Аватар
Глас в пустиня

КОМУНОИД написа:... шизоидна личност... :blum:
И това го казва човекът с най-много никове - по един за всяко настроение!:rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:Бе аз малко шси коригирам постинга горе
Хубаво си го решил, ама бутни Безобидна-та на бележка, защото тя сама няма да се усети.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа:Бе аз малко шси коригирам постинга горе
Хубаво си го решил, ама бутни Безобидна-та на бележка, защото тя сама няма да се усети.

:grin:
много важно.
никой не чете цитати
хихихи
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:

:grin:
много важно.
никой не чете цитати
хихихи
Аз чета, убеден съм, че и много други го правят щом видят че мнението е редактирано.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Е много важно! Е са ще хукна да пускам бележки. Аз по три минути се ориентирам как се намираше ника и къде какво се натискаше в тия бележки. Тва тия дето ги правят форумите нема да ги казвам кои са, ас магот им започват именат и на ремиус завършват, нарочно ги правят такива идиотски бутони и бутоначета. Да ни мачкат самочувствието.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Е много важно! Е са ще хукна да пускам бележки. Аз по три минути се ориентирам как се намираше ника и къде какво се натискаше в тия бележки. Тва тия дето ги правят форумите нема да ги казвам кои са, ас магот им започват именат и на ремиус завършват, нарочно ги правят такива идиотски бутони и бутоначета. Да ни мачкат самочувствието.
Между другото, понеже не знъм кой точно е модератор, администратор и т.н., та чат-функция не може ли да се направи някаква? Начи, да мога да пращам 1 бележка до повечко хора? Нещо от тоя тип. Примерно. Мое пък да е полезно. Ако искам да организирам преврат. Преставящ ли си ква мъка - да пиша на всеки поотделно? не си е работа, вЕврай ми.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа:Е много важно! Е са ще хукна да пускам бележки. Аз по три минути се ориентирам как се намираше ника и къде какво се натискаше в тия бележки. Тва тия дето ги правят форумите нема да ги казвам кои са, ас магот им започват именат и на ремиус завършват, нарочно ги правят такива идиотски бутони и бутоначета. Да ни мачкат самочувствието.
Да го изредактирам аз, ку искаш? Или направо да почна да пиша вместо теб, мързел ньеден?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

pocti_bezobidna написа: Между другото, понеже не знъм кой точно е модератор, администратор и т.н., та чат-функция не може ли да се направи някаква? Начи, да мога да пращам 1 бележка до повечко хора? Нещо от тоя тип. Примерно. Мое пък да е полезно. Ако искам да организирам преврат. Преставящ ли си ква мъка - да пиша на всеки поотделно? не си е работа, вЕврай ми.
Айдееее... са па "чат функция". А един мармот да завива шоколада не щеш ли?

Са сюрьозно - ще се опитам да потърся някакво модулче дето да позволява изпращането на ЛС към много потребители, ама не обещавам - може и да няма, че излезе нова версия на програмката дето прави форума и старата вече не я поддържат. :?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Между другото, понеже не знъм кой точно е модератор, администратор и т.н., та чат-функция не може ли да се направи някаква? Начи, да мога да пращам 1 бележка до повечко хора? .....
Е нали тва правим тук.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Майтапя те бе, майтапче
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:
pocti_bezobidna написа: Между другото, понеже не знъм кой точно е модератор, администратор и т.н., та чат-функция не може ли да се направи някаква? Начи, да мога да пращам 1 бележка до повечко хора? Нещо от тоя тип. Примерно. Мое пък да е полезно. Ако искам да организирам преврат. Преставящ ли си ква мъка - да пиша на всеки поотделно? не си е работа, вЕврай ми.
Айдееее... са па "чат функция". А един мармот да завива шоколада не щеш ли?

Са сюрьозно - ще се опитам да потърся някакво модулче дето да позволява изпращането на ЛС към много потребители, ама не обещавам - може и да няма, че излезе нова версия на програмката дето прави форума и старата вече не я поддържат. :?
Не бери грижа, чак пък толкоз. Не е страшно, наистина :-)

ПС. а мармот, мармот, давай шоколада и готово!
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
Между другото, понеже не знъм кой точно е модератор, администратор и т.н., та чат-функция не може ли да се направи някаква? Начи, да мога да пращам 1 бележка до повечко хора? .....
Е нали тва правим тук.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Майтапя те бе, майтапче
смех, смех! :lol:
Пък аз дори си редактирах поста солидарно :wbee:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

pocti_bezobidna написа: ...
Пък аз дори си редактирах поста солидарно :wbee:
Е не! Не си истина просто! :pray: :pray: :pray:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:
За "жертва" - не знам. За щастие не ми се случва често да се сблъсквам с агресия, но общо-взето, на агресивен човек (в съвсем битов план), май по друг начин не можеш да отговориш, освен също с агресия. Май съм казвала и друг път - един съсед срещу нас, пуска си кучето само навън, то не налита да хапе, но лае. моето съответно се нервира, започва да ме тегли (пък е къде 40 кила) и става доста неприятно. Говорих с човека, молих го учтиво няколко пъти, заплашвах го, че ще подам оплакване в общината, крещях по него, оплаквах се в общината...
Ми нищо не помага, ама ни-що. Аз съм смаяна направо, как е възможно изобщо да съществува такъв човек, който съзнава ясно че пречи и не престава да го прави. вЕвравй ми, ако намеря някакво обяснение за такъв тип поведение, вероятно ще го разбера.
За мен това е тип социална агресия. Не знам как да се преборя с нея. Като видя кучето пуснато и съм с моя пес - заобикалям.
На агресивен човек (в битов план) можеш да отговориш по много начини. Въпросът е с кои твои "струни" се заиграва неговата агресия.

В твоя случай, да извикаш някой да пребие онзи, или да отровиш кучето му, би била несъразмерна реакция,
спрямо вредата, която ти нанася на теб неговото поведение. И ти си го знаеш, затова не правиш нищо такова. Но пък се чувстваш безпомощна, затова и реагираш пресилено в мислите си. Колкото до онзи човек - според мен той или не те забелязва, или не мисли, че пречи особено, затова не се впечатлява. Ако помолиш някой приятел с ръст 1 глава над неговия и къмто 30-40 килца отгоре да му намекне същото, може и да прояви интерес - не за друго, ами щото и той ще вземе да си ги фантазира едни...:lol:.

Другят проблем е, че агресията винаги и непременно се клейми като лоша, и всеки се чувства длъжен да заема позата "ма не съм аз от тях хора.." и така се нарушават прекалено много граници, и накрая се стига до всякакви крайности буквално от нищо.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:

Притеснителнни моменти бяха.
Притеснително е, ако реши да отмъщава. И ако се чувства достатъчно силен за това. Иначе си е нещо като дресировка - те и животните се поддават, дето хич нямат акъл, какво остава за хората. ( дано не звучи прекалено гадно това, дето го написах:shy:).
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

за агресия в реала ли става дума или във виртуалното пространство, че нещо не вдянах...
Ако е в реала е едно - там естествено не я приемам щото резултата и може да е променена анатомия на тялото от усмивката до задника:rotfl24: Вив виртуала, не че я приемам също, понеже най-малкото е неприлично, но съм склонен до някъде да я оправдая, т.к. зад агресивни постове или юзъри стоят някакви проблеми в реала доколкото мога да преценя от опита с в интерент и междучовешкото общуване наживо.... Истински проблеми, не софтуеърни... Тука като се карат някой хора, що един не пита никогадругия...."ко ти става ве брато, има ли нещо, ко да помогнем"...а директно с рогите напред. И оня му отвръща и се отпочва ена... И накрая на някой му излиза агресивно име от една гледна точка, а на опонента му същонто но от друга камбанария.. и като каже първия някой примерно..."вчера ядох херинга и пих водка "Сталинская":rotfl24:, някой госпожица млада месту да му каже "прятного апетита дорогой товарищ...Б. примерно:rotfl24:/....почва на висок глас крещи ..." уууууууууууууу...убиец на риби, антиеколог, алкохолик и комунист МРЪСССССССССССССЕН...
Такива ми ти работи както каза Елби /чуваш ли ве буржоазззз мизерен - цитирам те:lol:/
п.п. Примерите са естествено случайни и не претендирам да са удачни. Толкоз по агресиите засега:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

КОМУНОИД написа:
БоЕВ написа: Дрисльо! :lol:

Сега нямам време, а и не искам да се занимавам с теб.:bigsmile:
дрисльо ще викаш на баща си! :lol:

нямаш, щото не ти изнася... страхльо
Ау, какви думи... Тц, тц... Добре, че сте надалече един от друг. А какво ли щеше да стане, ако двамата застанете лице в лице? Май по- добре да не питам.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Megi_Koleva написа:
Ау, какви думи... Тц, тц... Добре, че сте надалече един от друг. А какво ли щеше да стане, ако двамата застанете лице в лице? Май по- добре да не питам.
Тъпи са лице в лице. Пият до уважаване. :?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

maggot написа:
Megi_Koleva написа:
Аха... Може... Значи казваш- виртуални артисти, а?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Megi_Koleva написа: Аха... Може... Значи казваш- виртуални артисти, а?
Мъже! Кво да ги праиш... :roll:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Megi_Koleva написа:
maggot написа:
Megi_Koleva написа:
Аха... Може... Значи казваш- виртуални артисти, а?
а ти знаеш ли ко е да си окъпна в човешка кръв
на третата минута почва да се съсирва и да се точи тако фиде
и мирише гадно, хем на месо хем на умряло
в нета е по безопасно за дравето
теглиш му ена на който ти попадни
и отиваш да си пиеш ракията
щото ако напсуваш невинната тъща примерно
може да те ритне по коалчето дъртата вещица
или да ти сипе нещо в манджата утре
и да фърлиш топа:cool:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Kent написа:
а ти знаеш ли ко е да си окъпна в човешка кръв
на третата минута почва да се съсирва и да се точи тако фиде
и мирише гадно, хем на месо хем на умряло
в нета е по безопасно за дравето
теглиш му ена на който ти попадни
и отиваш да си пиеш ракията
щото ако напсуваш невинната тъща примерно
може да те ритне по коалчето дъртата вещица
или да ти сипе нещо в манджата утре
и да фърлиш топа:cool:
Да де, и аз това казвам. На живо- боли. Но там болката е физическа. А думите са друг вид оръжие и предизвикат друг вид болка. А страхливци винаги се намират- и на живо и във виртуалния свят. Те се познават отдалече.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Да де, и аз това казвам. На живо- боли. Но там болката е физическа. А думите са друг вид оръжие и предизвикат друг вид болка. А страхливци винаги се намират- и на живо и във виртуалния свят. Те се познават отдалече.
сигурно има и във виртуалния
ма аз не мога да ги разпозная
без да познаваш лично човека
и то добре
как да му бамнеш етикета
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Kent написа:
сигурно има и във виртуалния
ма аз не мога да ги разпозная
без да познаваш лично човека
и то добре
как да му бамнеш етикета
Със сигурност и двамата наши герои /без поименно преброяване- те си знаят кои са/, не са страхливци, а са си ербапи.
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:нямам спомен да съм намесвал твоето семейство.
:shocked: така ли? верно? :shocked:

Божеееее... или си късопаметен, или си ужасно нагъл!
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:
КОМУНОИД написа:... шизоидна личност... :blum:
И това го казва човекът с най-много никове - по един за всяко настроение!:rotfl24:
е, може да имам няколко ника, ама ти в един си няколко човека...
човек може д си помисли, че цялото ви отделение пишете подред, когато санитарите ви изпуснат...
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

maggot написа:
за мен, ако може, една торта гараш, фанта лимон с лед и дълго кафе, моля! :blum:
Виж подводницата!
Публикувай отговор