Кент- Ариаднаwindcolours написа:Кента пък се беше въоръжил с нам си колко метра канап /май 100ина/. И както твърдеше -този който го е страх от всичко- с нищо не можеш да го уплашиш
Минотавъра срещнахте ли?
Кент- Ариаднаwindcolours написа:Кента пък се беше въоръжил с нам си колко метра канап /май 100ина/. И както твърдеше -този който го е страх от всичко- с нищо не можеш да го уплашиш

само батманчета. Образовани.Ън написа:Кент- Ариаднаwindcolours написа:Кента пък се беше въоръжил с нам си колко метра канап /май 100ина/. И както твърдеше -този който го е страх от всичко- с нищо не можеш да го уплашиш
Минотавъра срещнахте ли?
Срещнах една танцьорка в мракаКент- Ариадна
Минотавъра срещнахте ли?
абе знаех си аз, че ще има такъв коментар, ама ако бях писала "3о4о под земята", щяхте да кажете, че звучи погребално:lol:Мнемозина написа:Абе човек ако погледне заглавието само по себе си, звучи малко криминално.
Сякаш сме пуснали агенти под прикритие...
А, този подход къз заглавието ми харесаwindcolours написа:абе знаех си аз, че ще има такъв коментар, ама ако бях писала "3о4о под земята", щяхте да кажете, че звучи погребално:lol:Мнемозина написа:Абе човек ако погледне заглавието само по себе си, звучи малко криминално.
Сякаш сме пуснали агенти под прикритие...
от друга страна, тема от сорта "Кента и Уинди в пещерата" едва ли щеше да привлече публика.![]()
хм...що бе...звучи като самец и самка, захвърлени на самотен остров...вярно...има хляб в това заглавие
сега да видим/прочетем и версията на Кента
Айдееее! Почнахме да си мериме къмпингите!windcolours написа:[
На мене Арапя не ми хареса- едната й част беше усойна, а другата- изпечена на слънцето. При Оазис това го нямаше ...Имаше рядка тополова горичка, беше равничко...и имаше душовеИ като съм предпочела Арапя кво-нечестна ли ме прави този факт? Ми казвам си- Оазис беше моето място.
И двата къмпинга са в миналото.
Да живее Арапя! Да живее Оазис!
Гледай напред:-)
Там е работата, че откакто въведоха рестриктивния режим на достъп, много по-малко хора влизат. Благодарение на това популацията от прилепи изглежда се е увеличила значително, защото никога преди това не съм лазила в толкова много гуано....pocti_bezobidna написа:
ПП. Духлата не е ли пренаселена вече?
И да , и не...pocti_bezobidna написа:Според мен за много места трябва да се въведе рестриктивен режим за достъп.windcolours написа: Там е работата, че откакто въведоха рестриктивния режим на достъп, много по-малко хора влизат.
Това бялото и не знам и аз как се казва, но знам, че не трябва да се пипа, защото петната плъзват и има риск след верме всичко да бъде зацапано. Така са ми казвали - "не пипай!".windcolours написа:И да , и не...pocti_bezobidna написа:Според мен за много места трябва да се въведе рестриктивен режим за достъп.windcolours написа: Там е работата, че откакто въведоха рестриктивния режим на достъп, много по-малко хора влизат.
зависи спрямо кого го въвеждаш. Има хора, които дори обувките си свалят и смъкват от себе си кланите си дрехи на някои места в пещерите, за да не зацапат блестящата бяла повърхност на залите и галериите/не знам точното й наименование/. Има и такива, които влизат там и без капка съвест използват стените като текст-бордове, чупят образуванията и изхвърлят боклуци /Темната на Лакатник е пълна със спринцовки и ползвани презервативи, аз лично вече не смея дори да я доближа/.
Не смятам, че трябва да бъде ограничаван достъпа за първата група. Но покрай сухото, гори и мокрото. За съжаление.
Ето например Китовата уста /ако не се лъжа, това е въпросното образувание, но не мога да съм сигурна, защото последно съм го виждала преди 8 години/pocti_bezobidna написа:
Това бялото и не знам и аз как се казва, но знам, че не трябва да се пипа, защото петната плъзват и има риск след верме всичко да бъде зацапано. Така са ми казвали - "не пипай!".
Не можеш да отличиш кой е съвестен и кой не. Като не знаем да пазим - всички на разстояние.
Щото иначе става кочина навсякъде - не само в Темната и Духла.

Това беше капрон Момэ:lol: за хвърчилоОтносно изгубването - с Кента бяхме взели крути мерки - все пак бях влизала в тази пещера десетки пъти като водач. И преди да проникнем, седнала близо до входа, систематично оформях хартиени маркерчета с ножичката за нокти на бебетоКента пък се беше въоръжил с нам си колко метра канап /май 100ина/. И както твърдеше -този който го е страх от всичко- с нищо не можеш да го уплашиш
сетих се, сетих се!!!! (имаше един самодоволен емотикон, приемащ овации, но не го намирам и ме мързи да го търся, но той е тук, точно вместо тези скоби)windcolours написа:
Едно време е било съвсем бяло. вижте на какво мяза сега.добре че поне са сложили лента...а то е доста навътре от входа.само сериозен пещерняк може да стигне дотам. и пак-мазало.....
имаше едно лунно млякко...ама май друго беше тоpocti_bezobidna написа:сетих се, сетих се!!!! (имаше един самодоволен емотикон, приемащ овации, но не го намирам и ме мързи да го търся, но той е тук, точно вместо тези скоби)windcolours написа:
Едно време е било съвсем бяло. вижте на какво мяза сега.добре че поне са сложили лента...а то е доста навътре от входа.само сериозен пещерняк може да стигне дотам. и пак-мазало.....
Пещерно мляко се казва!!!
Още става харда бе, не е съвсем сдал багажа!