И ти ли слънчаса?sandmaN написа:идвамЕлинида написа: Имам ги и кожите и камината.
Специална тема за лигавщини
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Като ми дадеш определение за "курабия", ще ти отговоря :)БоЕВ написа:Да не е станал от сухар курабияЕлинида написа:Него отдавна го превъзпитах!БоЕВ написа:Сухар ше викаш ва мъжа сиЕлинида написа:Аре бе сухар, в тая жега малко салСа не вреди. Питай братята мексиканциБоЕВ написа:Ше ви слънчасам аз!:mad:
Айде къш - намерете си друга тема в която да се лигавите.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
е па ти сам го написа у началотоБоЕВ написа: Така ли станало?
"Широки са само друмите водещи към гибел. "
по останалите има храсти, клекове, драки, подмолни ями, тук таме някой скален заслон...
ама сичко стеснява темата ъъъ.. друмите
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
край брадчед, развали темата 
ся ш`почнат да метат едни невероятни снимки у нея
/само/ - щот е "специална тема за лигавщини"
а у таккива теми, както и у тема "секс" примерно... не се пише за темата 
и ще потъне надолу щот рядко ще пишат фотографите
след седмица ще е на 10-та страница

ся ш`почнат да метат едни невероятни снимки у нея
/само/ - щот е "специална тема за лигавщини"
и ще потъне надолу щот рядко ще пишат фотографите
след седмица ще е на 10-та страница
Последно промяна от WALL-E на 17.08.10, 22:55, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Елинида написа:Ama това трибуквеното със звездичката по средата, ти с него ли мнислиш да ми набиваш акъл?БоЕВ написа:Да е х*й дати го набие човек, ама, то, пусто акъл - няма как да стане.
Плувай си на воля!
И чрез него ли мислиш? ... Питам си само
Сладуранка баткова златна! Искаш да танцуваме? Да не плачкаш после - не съм некое лигаво гърче.
уаооу ... що го вземаш толко на сериозно бе, човекБоЕВ написа:Ше ви слънчасам аз!:mad:
Айде къш - намерете си друга тема в която да се лигавите.
- Green Light
Елинида, аз се смятам за част от това място и заради това ми се иска да ти кажа че се чувствам много неудобно, когато си принудена да търпиш подобно отношение.БоЕВ написа:Да е х*й дати го набие човек, ама, то, пусто акъл - няма как да стане.Елинида написа:TsЪ!БоЕВ написа:оФцаЕлинида написа:Някой да ми преведе плзБоЕВ написа:Къширай се от темата!Елинида написа:...
Като ми дадеш ...
Това разбираш ли го без превод?
Доказа ме! Тнкс
Плувай си на воля!
За съжаление - това е интернет и нито е във възможностите ми, нито пък в желанията ми да правя забележки на Боев.
Поздрави за страхотното чувство за хумор!
- Глас в пустиня
Пич, или си мноо кьорав, или ми се прайш на перде, та да ме дразниш!Green Light написа:Елинида, аз се смятам за част от това място и заради това ми се иска да ти кажа че се чувствам много неудобно, когато си принудена да търпиш подобно отношение.БоЕВ написа:Да е х*й дати го набие човек, ама, то, пусто акъл - няма как да стане.Елинида написа:TsЪ!БоЕВ написа:оФцаЕлинида написа:Някой да ми преведе плзБоЕВ написа:Къширай се от темата!Елинида написа:...
Като ми дадеш ...
Това разбираш ли го без превод?
Доказа ме! Тнкс
Плувай си на воля!
За съжаление - това е интернет и нито е във възможностите ми, нито пък в желанията ми да правя забележки на Боев.
Поздрави за страхотното чувство за хумор!
Не се зафащай с мене да не се заващам аз с теб, щото ще видиш едно чувство за хумор и две чувства.
- Green Light
Не се "захващам". Нито с тебе, нито с никого. Нито пък това е възможно тука, както е невъзможно да се уплаша че ще видя две чувства за хумор или че изобщо можеш нещо да ми направиш или снимките ми да "използваш", или па ти да се почувстваш нещо уплашен че съм се "захванал" с тебе. Това са смешки и детинщини.БоЕВ написа: Пич, или си мноо кьорав, или ми се прайш на перде, та да ме дразниш!
Не се зафащай с мене да не се заващам аз с теб, щото ще видиш едно чувство за хумор и две чувства.
Защо се държиш така? Не разбирам, наистина. Даже ми е неприятно да взема да ти се обяснявам в любов или каквото и да било, но предполагам знаеш много добре че не виждаш неприятел в мое лице. Повече от десет години станаха да си пишем тука, кво ли не ни мина през главите.
Ако пишеш някому да ходи да го духа, че е куха лейка, че акъла не е кур да и го набиеш, че ще и разплачеш фамилията или че мъжа и е едикво си понеже е грък, аз искам да се знае че на мен това ми е неприятно. С теб сме на едно място, много те харесвам и нямам търпение да видя какви линкове си пуснал за Петър и майка му, но такова държание не е мое държание и аз такова нещо не харесвам. Тва е.
Има и още, де. Не мога да си го обясня. Няма никаква причина, как така и защо, направо само чуденки мога да слагам?
Та тва е, Боев, "захващане" няма, така както съм ти писал, все така ще ти пиша, то и аз друго нито мога, нито искам.
Аз па напоследък искам само да ме харесват.
Не искам никви битки, никой неща да мразя, и с рогата неща напред да вървя и никой рогат неща срещу мен да върви, бе- искам да ме харесват, тва е! Не,не, по- точно да ме обичат! Ся, за боготворене още няма да си говорим, щото съм жив все още. 
Но от ся да ви кажа- тва е и по другата тема за мощите- като умра, по- точно като се възвися или как се казваше- като
получа успение
, ще искам да ме кремират, за да не ми чупят кокалите след тва и да ги разнасят по света. Абе, тва не ви ли се вижда кощунствено- жил человек и като предал богу дух му нацепили костите и ги разнесли по целия свят да ги показват.
Аз неща такава съдба! Знам, че ще ме боготворят идните поколения и ще се прекланят пред мен, но ще се задоволят само с духа ми. Никви кости. Тва е.
Отивам да си сипя още една бира...
Но от ся да ви кажа- тва е и по другата тема за мощите- като умра, по- точно като се възвися или как се казваше- като
получа успение
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Според мен трябва да спреш с тия рисунки. С подаръците към мадамите също. Няма нужда и да пускаш разкази също. И тогава моооже и мънинко да те харесам.Ън написа:Аз па напоследък искам само да ме харесват.Не искам никви битки, никой неща да мразя, и с рогата неща напред да вървя и никой рогат неща срещу мен да върви, бе- искам да ме харесват, тва е! Не,не, по- точно да ме обичат! Ся, за боготворене още няма да си говорим, щото съм жив все още.
получа успение, ще искам да ме кремират, за да не ми чупят кокалите след тва и да ги разнасят по света. Абе, тва не ви ли се вижда кощунствено- жил человек и като предал богу дух му нацепили костите и ги разнесли по целия свят да ги показват.
Аз неща такава съдба! Знам, че ще ме боготворят идните поколения и ще се прекланят пред мен, но ще се задоволят само с духа ми. Никви кости. Тва е.
А.
И се премести!
аууу Боев! трябва май пак да поискаш бан...БоЕВ написа:..Да е х*й дати го набие човек, ама, то, пусто акъл - няма как да стане.
Плувай си на воля!
или да заминеш някъде с кораб...
и да внимаваш, че момичето спомена, че имало джиб, кожи и камина. сигурно има и пушка...
какво те подразни? това за кожите и камината ли?
що бе?! връзва се някак стилово с купа сено...
Блажени са бедните духом
Sweety написа:аууу Боев! трябва май пак да поискаш бан...БоЕВ написа:..Да е х*й дати го набие човек, ама, то, пусто акъл - няма как да стане.
Плувай си на воля!
или да заминеш някъде с кораб...
и да внимаваш, че момичето спомена, че имало джиб, кожи и камина. сигурно има и пушка...
какво те подразни? това за кожите и камината ли?
що бе?! връзва се някак стилово с купа сено...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Житената Питка
- BOFH
тъкмо си помислих, че могло и видео сда се качва...и викам си намислил некой трик дет простосмъртните не знаем в енджина на форума, а то..Житената Питка написа:Я едно филмче по темата.
та е тъй кат станат сички мноу сериозни и аз почвам лееееко да се изнервям
- сър Айвънхоу
п.п. баси, човек да не вземе да иде на почивка... глей кво испуска... егатисиму значи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ка па един път не си направи труда да проследиш "историята" на даден конфрикт, па тогава да ме съдиш!Green Light написа:...
Защо се държиш така? Не разбирам, наистина.
...
Нали написаното оставало, а с него и датите, и часовете.
Гъркинята не е читав човек, не си заслужава да се караме заради нея, идва тук отвреме на време и си заформя скандалче, а селд това изчезва за около месец-два. Мен лично ме подразнихте ти и Сандо с неадекватните си реакции. А гъркинчето...кво да тикажа, да не съм го предупредил да ме хокаш. Единстевното което исках е темата ми да остане чиста - много ли искам?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня