Значи,

Все същите
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Kent написа:Между другото и новия Дивак на Белчев не е зле... Не се ли бяхте сбирали там с Кент-а?
Там...там. Заведе ни Комисията по посрещането :-) Не е зле / шкембака е направо огнен.... от Везувий :twisted: /, при късмет мо да видиш и Боян Радев как хруска салати :grin:
П.П. ...има маси за НЕПУШАЧИ :twisted: :rotfl24:
П.П. Елби, следващия път /като се запролети/ да си на линия ей :-)[/quote]

хехе... живея в този квартал, та Боян Радев го гледам и срещам от както се помня (той живее срещу този Дивак :blum:)

За мен ще е късмет да те видя теб, щото с гадната температура миналия път хич не бях да гледам (и не бях за гледане).

Ади да се наканиш да покараме едни по-сериозни ски? Като падне сняг, де... Имаш ли още отпуска от службата и от жената?

:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

МЪЖжжж написа:Дай да поразместим малко...
Звеневия написа: 4) ( САМА? В Командировка????) ( +телевизор)
5) МЪЖЖЖ + Вяра
Така не ти ли се вижда по-добре?
:grin:
Тоя Мъжжжжжж пак се уредиииииии...

Що не дойдеш на някой самолет ти... Аз ще си седна до Вяра... :blum: И ще обяснявам какъв си джжжжжентъъълмен...:cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневи, какво стана с резервацията? Имаме ли вече?
За колко часа да се разберем?
Айде казвайте, че утре тръгвам.:-)
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Понеже ще трябва да тръгвам, последно да ви кажа, че ще дойда в понеделник към 8 вечерта в китайския. Ако има някакви промени в плановете, ще се чуем по телефоните - раздадох координати на няколко души, тъй че няма страшно. Даже карта с мястото си разпечатах да не се загубя нейде по пътя :grin:
Айде до утре. :-)
Изображение
Публикувай отговор