Защо ни приеха в Европейския съюз?
- Piqndurnik
Щото колкото по-голям, толкова по-добре. Като превземеш някой град, или пък той се присъедини към държавата ти, поналиваш малко и след стотина години излизаш на печалба.Green Light написа:Не. Светни ни, деPiqndurnik написа:Не сте ли играли "Цивилизация"?
Китайците няма вечно да са евтината работна ръка. Индийците също. Маймуните в Африка пък за момента е прекалено скъпо да ги приобщаваш, след стотина години, може...
А защо на изток? Ами само в тая посока може.
Наздраве 
Щото колкото по-голям, толкова по-добре. Като превземеш някой град, или пък той се присъедини към държавата ти, поналиваш малко и след стотина години излизаш на печалба.
Китайците няма вечно да са евтината работна ръка. Индийците също. Маймуните в Африка пък за момента е прекалено скъпо да ги приобщаваш, след стотина години, може...
А защо на изток? Ами само в тая посока може.[/quote]
Интилигентни,работливи и чистички викаш...ма кога ли ще се научим да рАботим за себе си ...а не за Чичо:evil:
А защо на изток? Ами само в тая посока може.[/quote]
Интилигентни,работливи и чистички викаш...ма кога ли ще се научим да рАботим за себе си ...а не за Чичо:evil:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
За тази цел е направено ЕУрото...за да противостои на US$, както навремето се опитваше DM. Щото днешната война се води с пАре или с арсеналЕ от ресурси. Не с оружие. Другото са конфликти за обучение на действаща войска. /погледни оня линк дет съм дал за PallywoodБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
Щатите налагат мюсулмански елемент във врящите точки на Европа и тези с многоетническо население дето може да заври /добре де...вземи Франция щом съседите ни ти се виждат лош пример
О друга страна европейската демокрация си направи твърде много лоши услуги с правата на "човека" /аз даже го познавааааммм
Нема случайни неща и романтизъм в политиката .. /Елби
Просто махалото на Фуко ще тръгне в другата посока...но им се ще катализатор, щото и мандата минава докат джмикнеш с клепачи
-
Гост
Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
Като влезнат Хърватска, Македония и Турция, а после и Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Черна гора и Сърбия още по ще заприлича
и в ролята на атила ще е бен ладенAnonymous написа:Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
Като влезнат Хърватска, Македония и Турция, а после и Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Черна гора и Сърбия още по ще заприлича
скукааааааа
-
Гост
- Green Light
Сципий, Сципий липсва...caliostro написа:и в ролята на атила ще е бен ладенAnonymous написа:Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
скукааааааа
-
Гост
след като арабският принц не можа да се сроди с кралската фамилия в англия ще има втори опит.Anonymous написа:Не може да има само интересности - населението ще вземе да се превъзбудиcaliostro написа: и в ролята на атила ще е бен ладен
скукааааааа
бен ладен вероятно ще поиска за жена дъщеря му на барозото
после ще стане ясно че барозото или базилиото няма дъщеря.
е има но извънбрачна някакси. и той не е знаел.
а в 1356 серия ще се окаже че и ние сме замесени и имаме пръст в тази историика
Те нали са били приятелчета като деца? Отраснали са заедно? Ако не се лъжа. И после - бой един срещу друг...Green Light написа:Сципий, Сципий липсва...caliostro написа:и в ролята на атила ще е бен ладенAnonymous написа:Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
скукааааааа
много близки са били.ELBI написа:Те нали са били приятелчета като деца? Отраснали са заедно? Ако не се лъжа. И после - бой един срещу друг...Green Light написа:Сципий, Сципий липсва...caliostro написа:и в ролята на атила ще е бен ладенAnonymous написа:Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
скукааааааа
може и да са били обратни
Абе не знам за друго, но току що ме изненадаха приятно от Естнет. От 16.40 цената вече е 19.40. Без обява на сайта им, без нищо... Обадих се и питах (след като платих обаче) какво налага тази промяна и защо не е обявена. Беше ги срам да кажат "заради ЕС" и ми казаха "защото всички оператори повишават цените". На което им отвърнах "увеличавате цените, защото увеличавате цените, разбрах, благодаря."
Та, честито още веднъж!
И, дръжте се!

Та, честито още веднъж!
И, дръжте се!
Ни знам... мънечки са били и не е ясно дали им е ставало... Спартанците почти всите от малки са били обратни. Гледали са на жените само като на средство за нови хора/войници. Даже май първите 10-тина години съвместен живот не е трябвало да ги гледат на светло. До средновековието се натъкваш на толкова много примери на "обратност", че излиза, че такавата е била май нормална за повечето люде... Даже и Леонардо се счита, че е бил с ... по-така отношение към младите мъже...caliostro написа:много близки са били.ELBI написа:Те нали са били приятелчета като деца? Отраснали са заедно? Ако не се лъжа. И после - бой един срещу друг...Green Light написа:Сципий, Сципий липсва...caliostro написа:и в ролята на атила ще е бен ладенAnonymous написа:Целта е ясна, но на мен ми напомня повече за Римската империяБоЕВ написа:ЕС се мъти още от края на войната, а с падането на соцлагера процесите се форсираха. ЕС се създава по образ и подобие на щатите и има за цел да конкурира и противостои на щатите. Нито една европ. страна не може да устиска на САЩ, дори и първите съюзи, необходими са територии, население, ресурси. А кинтите са за уеднаквяване на жизнените стандарти...поне в поносими граници, щото иначе знаеш какво става, точно и затова ги отпускат по малко(твоята теория за третия свят - мамбо и прираст). Глобализация, един център и една общност, но никога само една сила и един лидер както е сега. Капиши?
скукааааааа
може и да са били обратни
е има и промоцииRemmivs написа:Абе не знам за друго, но току що ме изненадаха приятно от Естнет. От 16.40 цената вече е 19.40. Без обява на сайта им, без нищо... Обадих се и питах (след като платих обаче) какво налага тази промяна и защо не е обявена. Беше ги срам да кажат "заради ЕС" и ми казаха "защото всички оператори повишават цените". На което им отвърнах "увеличавате цените, защото увеличавате цените, разбрах, благодаря."
Та, честито още веднъж!
И, дръжте се!
сега от 15
пакетни услуги
може и да им тегля шута на тези нагли копелета
ще зачакам тези още малко - ей мушмороци ! ква праите бе
и ще слагам една чиния и това е
- сър Айвънхоу
Re: Защо ни приеха в Европейския съюз?
Това е една сделка... много изгодна за ЕС и крайно неизгодна за БГ...Green Light написа:Обясняват ми, обясняват ми ама аз не мога да разбера. От гледна точка на 25те до-миналогодишни страни членки, каква е ползата от приемането на България? Има ли прост отговор?
Единаствното положително, което може да се случи за България е, че евентуално може да ни поправят правосъдието и вътрешните ни търговски взаимоотношения... (ама много се съмнявам, че ще се случи).
Инак им трябват бели роби... някой и друг бял човек да замени турчолята, арабята и негрото от двора си...
-
Гост
Мнение на недобре информиран чиляксър Айвънхоу написа: Това е една сделка... много изгодна за ЕС и крайно неизгодна за БГ...
Единаствното положително, което може да се случи за България е, че евентуално може да ни поправят правосъдието и вътрешните ни търговски взаимоотношения... (ама много се съмнявам, че ще се случи).
Инак им трябват бели роби... някой и друг бял човек да замени турчолята, арабята и негрото от двора си...
- Green Light
Аз тва съм го чувал, бре Иване. Ама не го обясняват, мамка му. Ай да ми обясниш защо е неизгодна. Аз освен за ракията и АЕЦ, друго неизгодно не чух. Ако заради тия двете загуби са ни приели, защо да е неизгодна сделката, хич не схващам. Те дават пари за нищо. Чакаме cheeks for freeсър Айвънхоу написа:Това е една сделка... много изгодна за ЕС и крайно неизгодна за БГ...Green Light написа:Обясняват ми, обясняват ми ама аз не мога да разбера. От гледна точка на 25те до-миналогодишни страни членки, каква е ползата от приемането на България? Има ли прост отговор?
-
Ржевски
Абе по-дълбоки са нещата, но и само единия АЕЦ да вземеш пак не е нищо.Green Light написа:Аз тва съм го чувал, бре Иване. Ама не го обясняват, мамка му. Ай да ми обясниш защо е неизгодна. Аз освен за ракията и АЕЦ, друго неизгодно не чух. Ако заради тия двете загуби са ни приели, защо да е неизгодна сделката, хич не схващам. Те дават пари за нищо. Чакаме cheeks for freeсър Айвънхоу написа:Това е една сделка... много изгодна за ЕС и крайно неизгодна за БГ...Green Light написа:Обясняват ми, обясняват ми ама аз не мога да разбера. От гледна точка на 25те до-миналогодишни страни членки, каква е ползата от приемането на България? Има ли прост отговор?
-
Ржевски
П.С. За ракийката да не говорим! 
е за какво да говориме ако не за ракията аРжевски написа:П.С. За ракийката да не говорим!
това е най важното
-
Ржевски
Баш де! Затуй казах "да не говорим"caliostro написа:е за какво да говориме ако не за ракията аРжевски написа:П.С. За ракийката да не говорим!![]()
това е най важното
ракията не може да е в кавичкиРжевски написа:Баш де! Затуй казах "да не говорим"caliostro написа:е за какво да говориме ако не за ракията аРжевски написа:П.С. За ракийката да не говорим!![]()
това е най важното
ако трябва и ще викаме
за коя да говориме ааааааа
за гроздова сливова или от некви плодчета други
или ще минаваме на дошно виски
-
Ржевски
Тая година живот и здраве съм решил да го пробвам дали ще стане. От ечемик.caliostro написа:ракията не може да е в кавичкиРжевски написа:Баш де! Затуй казах "да не говорим"caliostro написа:е за какво да говориме ако не за ракията аРжевски написа:П.С. За ракийката да не говорим!![]()
това е най важното
ако трябва и ще викаме![]()
аз това го мисля същоРжевски написа:Тая година живот и здраве съм решил да го пробвам дали ще стане. От ечемик.caliostro написа:ракията не може да е в кавичкиРжевски написа:Баш де! Затуй казах "да не говорим"caliostro написа:е за какво да говориме ако не за ракията аРжевски написа:П.С. За ракийката да не говорим!![]()
това е най важното
ако трябва и ще викаме![]()
само че от жито
водчица направооооо
но ракията е по добре
-
Ржевски
-
Ржевски
На меласа ще го правиш ли (покълване/печене/смилане) или нещо по друга технология?caliostro написа: аз това го мисля също
само че от жито
водчица направооооо
но ракията е по добре
още не съм ги видял новите бандеролкиРжевски написа:Официално заявявам, че ги пуша контрабандни - до одят да ма съдят!caliostro написа:с цигарките се ..е урегулирват нещата
екстра става
Хем съм на далавера по 8 кинта на стек спрямо викторито (а са и по-добри), хем като един истински анархист изпитвам удоволствие от прее...нето на държавата!
не знам защо
събрах инфо от нетаРжевски написа:На меласа ще го правиш ли (покълване/печене/смилане) или нещо по друга технология?caliostro написа: аз това го мисля също
само че от жито
водчица направооооо
но ракията е по добре
с вряла вода
па после покълване....
от 65 кг зърно най доброто е 1 литър
след това има въглени
сложна технология е
не знам каков ще става
мнооо ябълки имам
ябълкова а
уаааааааааааааа
-
Ржевски
Стига бе! От 65 кила - 1 литър! Че то де му е далаверата????caliostro написа:събрах инфо от нетаРжевски написа:На меласа ще го правиш ли (покълване/печене/смилане) или нещо по друга технология?caliostro написа: аз това го мисля също
само че от жито
водчица направооооо
но ракията е по добре
с вряла вода
па после покълване....
от 65 кг зърно най доброто е 1 литър
след това има въглени
сложна технология е
не знам каков ще става
мнооо ябълки имам
ябълкова а
уаааааааааааааа
Врялата вода няма ли да го утрепе зърното???
Ти па, ако си мислиш, че си само ти... ЕхеееРжевски написа: Официално заявявам, че ги пуша контрабандни - до одят да ма съдят!
Хем съм на далавера по 8 кинта на стек спрямо викторито (а са и по-добри), хем като един истински анархист изпитвам удоволствие от прее...нето на държавата!
-
Ржевски
Е, аз като перверзник принципно ( и по ник4avdar4e написа:Ти па, ако си мислиш, че си само ти... ЕхеееРжевски написа: Официално заявявам, че ги пуша контрабандни - до одят да ма съдят!
Хем съм на далавера по 8 кинта на стек спрямо викторито (а са и по-добри), хем като един истински анархист изпитвам удоволствие от прее...нето на държавата!Само дето ич даже и не помислям за държавата, а само за собствения си джеб:winkw:
-
Ржевски
Абе то годишно и аз имам около 1/2 тон, ама баси хамалогията ще е.caliostro написа:казвам ти технологията за водка супер как се прави
после се разстила па съхне
некви кълнове
голяма играчка е
е от 65 кг един литър излизало супер водка
трябва да се пробвам щото и зърно има
Аз си мислех 2 бидончета по 80 кила да направя меласа.....
Да не говорим, че само суровината ще излезе на цена около 7 лева на литър. Ами печене, варене....