200 евро за 3 месеца без ддс
сериозно предложение е
и аз мразя забранитеFairy of the Flowers написа:Не че съм навътре във форумските работи, нито в модераторските, нито знам какво е провокирало тази анкета, но съм против. Щото мразя забрани всякакви и освен това, тъкмо когато клубът се премести тук, си преинсталирах уиндоуса на единия компютър, и дявол знае защо, не можех да се логна, уж всичко си му беше наред. После два три месеца нямах никакво време да ровя и търся откъде по дяволите може да идва проблема, после пък взе че си се оправи де...Пък и понякога ме мързи пък да се логвам.
Доколкото разбрах от Магот и Питкиния, проблемът е преди всичко технически. Има някакви дупки, през които се провира нетски боклук. Не става дума изобщо за лично отношение към някого, а по-скоро за превантивна мярка, за да не се окаже някой ден, че се е сринал клубът. Поне аз така го разбрах. Не че някой иска да гони или недопуска някого!Fairy of the Flowers написа:
Ок, разбрах. Ми тогава както казва Мъжжж май е най добре, не ли?4avdar4e написа:Доколкото разбрах от Магот и Питкиния, проблемът е преди всичко технически. Има някакви дупки, през които се провира нетски боклук. Не става дума изобщо за лично отношение към някого, а по-скоро за превантивна мярка, за да не се окаже някой ден, че се е сринал клубът. Поне аз така го разбрах. Не че някой иска да гони или недопуска някого!Fairy of the Flowers написа:
Икзактли!4avdar4e написа:Доколкото разбрах от Магот и Питкиния, проблемът е преди всичко технически.
Fairy of the Flowers, щото за да го няма това ограничение и ако все пак искаме да не е пълен форума с разни боклуци някой трябва да го чисти, всеки ден, да отделя по доста време... все още ли мислиш, че това е свободата която искаш?Fairy of the Flowers написа:
и за чий е таз анкета тогава? домакините създават правилата:Житената Питка написа:.......
Е, за каква свобода говорим? Няколко човека плащат хостинг за да го има този хубав форум, грижат се за да го администрират и се появява някой и казва, че му се отнема свободата щото (извинавай) го мързи? ........
само да вметна, че при мен не действа това с щракването в кутийката, не ми се запомня паролата, не знам защо е такаЖитената Питка написа:По-горното е на кантар с удобството, че няма да ти се налага да се логваш на всяко влизане (което по принцип не се и налага ако си щракнала кутийката да ти бъде запомена паролата).

И добре де, не ми се карай. Не съм толкоз надъхана защитничка на свободата. Не знаех точно за какво става дума. Ми мързи ме пък, кво. Ми някога сядам не от моя компютър, затуй с чекбоксчето и тъй нататък. Ся за времето напълно разбирам и честно казано аз не бих го правила. За плащането обаче съм насреща. Само кажете кога и на кого. Ми кво сега? Шсъ караме ли? М? Нещо друго?? Ок, да гласувам ли сега за?Житената Питка написа:
Спокойно бе, аз само изяснявам каква е ситуацията - и мен ме мързи иначе.Fairy of the Flowers написа:...
Ше те пипна за певеца!Dark написа:и за чий е таз анкета тогава? домакините създават правилата:
А/ гостите искат да посещават => приемат ги
Б/ не искат да спазват правила, искат Анархия => не посещават
това е толкова просто
недей деЖитената Питка написа:Ше те пипна за певеца!
Направила си е труда да ви пита със или без боклуци искате и е обяснила съответните последствия.
ахъм, най-добрия начин за вземане на решениеKent написа:... Изслушват цялата команда..... но пък решенията да ги вземат ЕДИНОЛИЧНО...нал за тва са админи, бре...
И анален секрет ше почна да зимам ако требе!caliostro написа:със специални аватарчета да са нерегнатите
и да има стикерче на аватара за платена такса
толкова е демократично
и светлоотразителна жилетка
пожарогасител също
и аз съм сирьозенDark написа:ахъм, най-добрия начин за вземане на решениеKent написа:... Изслушват цялата команда..... но пък решенията да ги вземат ЕДИНОЛИЧНО...нал за тва са админи, бре...
ПП/ това сериозно
Убичам та, вааа!Житената Питка написа: Ше те пипна за певеца!
Направила си е труда да ви пита със или без боклуци искате и е обяснила съответните последствия.
ред трябва да имаmaggot написа:И анален секрет ше почна да зимам ако требе!caliostro написа:със специални аватарчета да са нерегнатите
и да има стикерче на аватара за платена такса
толкова е демократично
и светлоотразителна жилетка
пожарогасител също
ти искаш да ме видиш в синьо?maggot написа:Убичам та, вааа!Житената Питка написа: Ше те пипна за певеца!
Червено по-ще ти отиваDark написа: ти искаш да ме видиш в синьо?
и аз пуснах ЗА след триуменеmaggot написа:Червено по-ще ти отиваDark написа: ти искаш да ме видиш в синьо?
Са сирьозну - има разни начини за по-леко минаване, ама са и по-леки - т.е. - ботовете ще ги попренапишат и пак ще могат да минават през ситото, да не говорим, че си е допълнителна работа за администраторите.
Пуснах анкетата за да чуя всички мения, и да оценя какво ме чака

ако е тръгнало здраво да налазва - кардинално решение си требеmaggot написа:Червено по-ще ти отива
Са сирьозну - има разни начини за по-леко минаване, ама са и по-леки - т.е. - ботовете ще ги попренапишат и пак ще могат да минават през ситото, да не говорим, че си е допълнителна работа за администраторите.
Аз на няколко пъти рано сутрин попадам на тоя спам. Явно ставам преди МаготичаDark написа: ако е тръгнало здраво да налазва - кардинално решение си требе
няма да ни дави я
по мои груби сметки те чакатmaggot написа:Червено по-ще ти отиваDark написа: ти искаш да ме видиш в синьо?
аз 7:55 съм пред ПС-то, но не отварям тук, избутвам всичко спешно и чак тогава4avdar4e написа:Аз на няколко пъти рано сутрин попадам на тоя спам. Явно ставам преди МаготичаDark написа: ако е тръгнало здраво да налазва - кардинално решение си требе
няма да ни дави я
Май съм хем след вас, хем преди вас. Знаете ли като изпозаспите каква "тишина" настава в компютъра ми? А като настъпи нощ и се затътрям към леглото, вие се събуждате...Dark написа:аз 7:55 съм пред ПС-то, но не отварям тук, избутвам всичко спешно и чак тогава4avdar4e написа:Аз на няколко пъти рано сутрин попадам на тоя спам. Явно ставам преди МаготичаDark написа: ако е тръгнало здраво да налазва - кардинално решение си требе
няма да ни дави я
Мъжжж даде едно предложение и искам да попитам, не става ли? (Предложението дали не става, не Мъжжж...Fairy of the Flowers: Много стана тесничък и затвореничък клуба. Едни и същи малко на брой хора си приказват едни и същи работи. Ми може някой отнякъде да попадне, нещо да прочете, да бъде провокиран да изкаже интересно мнение. Ами то докат се регистрира...Пък и трябва ли да остава, може просто така, веднъж - дваж да му се допише.
Който иска, може да се регистрира. Някой да е забранил? Говорите наизуст и двечките. Ако на някой му харесва - остава. На който не му харесва - прав му път. А да не говорим, че този форум е ограничен не защото постването е ограничено (както виждаш и в момента не е и това никак не помага за по-големия спам отколкото сме свикнали) а защото малко хора знаят за него.Stranniche написа:....
Снощи видях маймуняците. Досадна работа.
Скарайте ми се и на мен обаче, но гласувах против по тези причини:
Fairy of the Flowers: Много стана тесничък и затвореничък клуба. Едни и същи малко на брой хора си приказват едни и същи работи. Ми може някой отнякъде да попадне, нещо да прочете, да бъде провокиран да изкаже интересно мнение. Ами то докат се регистрира...Пък и трябва ли да остава, може просто така, веднъж - дваж да му се допише.
Става, ама има това:Stranniche написа: Мъжжж даде едно предложение и искам да попитам, не става ли? (Предложението дали не става, не Мъжжж...)
Все пак да решава този, който знае най-добре...
maggot написа:Мне. Нерегнатите ще пишат. Ама само на тях ще им иска визуално потвърждение - демек ще им изписва буквеноцифрова поредица, която трябва да напишат под поста си.
Така - и агнето сито - и вълка цял
Слагам го, че ми писнА на фурката!
П.П. Ако това обаче продължи, ще има сеч на нерегнати, да знаете!