непременно... просто чаках да ми дадеш разрешение...bead_ написа:давай ме за пример на студентките. щото са станали едни материалистки, едни лисици!Додю Додев написа: като една положителна пътеводна светлина егатисиму...
Гледахте ли по "Паранормала"...
- Света вода ненапита
като каза разрешение... то не е разрешение, а лиценз. годишен. хиляда еврака и го имаш. приятелска цена. обаче трябва да платиш в брой.Додю Додев написа:непременно... просто чаках да ми дадеш разрешение...bead_ написа:давай ме за пример на студентките. щото са станали едни материалистки, едни лисици!Додю Додев написа: като една положителна пътеводна светлина егатисиму...
just perfect
- Света вода ненапита
а някакво разсрочено плащане? отстъпка за плащане в брой?bead_ написа: като каза разрешение... то не е разрешение, а лиценз. годишен. хиляда еврака и го имаш. приятелска цена. обаче трябва да платиш в брой.
а патент имаш ли, за да ми продаваш лиценза? щото ще искам копие от сертификата...
Виж подводницата!
1. раз-срочени, раз-валени, раз-сърдени и раз-ни други подобни не ме кефятДодю Додев написа:а някакво разсрочено плащане? отстъпка за плащане в брой?bead_ написа: като каза разрешение... то не е разрешение, а лиценз. годишен. хиляда еврака и го имаш. приятелска цена. обаче трябва да платиш в брой.
а патент имаш ли, за да ми продаваш лиценза? щото ще искам копие от сертификата...
2. това е цената с отстъпката, бе
3. естествено, че ще ти дам копие. също и шпага, рапира и сабя. на фие.
just perfect
- Света вода ненапита
1. раз- два- три- и други са си напълно добре, ма, явно, не знаеш как да ги използваш.bead_ написа: 1. раз-срочени, раз-валени, раз-сърдени и раз-ни други подобни не ме кефят
2. това е цената с отстъпката, бе
3. естествено, че ще ти дам копие. също и шпага, рапира и сабя. на фие.
2. спомена само отстъпка, като за приятел, нищо не спомена за отстъпка за плащане в брой и затова питам
3. копие ми е достатъчно... шпага, рапира и тям подобни си имам... от оня балък рицаря останаха...
Виж подводницата!