Ше зема да гласувам за Кунева накрая

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Политическият ни живот сериозно заприлича на кадаиф. Вече изобщо не може да му хване края човек... :blink:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Мнемозина написа:Политическият ни живот сериозно заприлича на кадаиф. Вече изобщо не може да му хване края човек... :blink:
по-скоро на свински черва... :mad:
Виж подводницата!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Света вода ненапита написа:
Kent написа:
Света вода ненапита написа: предателят няма цвят... него го интересуват само парите и облагите...
а тебе?:lol:
мен ме интересува и другите да са добре... включително и ти! :blum:
айвън, а пък мене не ми е интересно другите да са добре
а който кото дроби да си го сърба
така едни ще пият бира, а другите пикня
и ще се възцари Дарвин:-)
тея с бирата ще пукнат от цироза
а тея с пикнята - от ХБН:cool:
п.п. естествено усещанията приживе ще се различават.
Аватар
Света вода ненапита

Kent написа: айвън, а пък мене не ми е интересно другите да са добре
а който кото дроби да си го сърба
така едни ще пият бира, а другите пикня
и ще се възцари Дарвин:-)
тея с бирата ще пукнат от цироза
а тея с пикнята - от ХБН:cool:
п.п. естествено усещанията приживе ще се различават.
честно казано, много съм близо до твоите разсъждения...

а онова за предателя... просто обяснявах що не бил син... :winkw:
Виж подводницата!
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

maggot написа: Но виж, ако ТОВА се окаже вярно... ще избият рибата :kiss:
верно ще я избият, въпроса е коя е рибата...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:Политическият ни живот сериозно заприлича на кадаиф. Вече изобщо не може да му хване края човек... :blink:
Да. Кадаиф. Дори и да може да му хване края човек, не иска.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

по-скоро на свински черва... :mad:
Рекох да се изразя по-фриволно, пардон. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Ако имаш време за четене - това ми беше тъжно и интересно:

http://e-vestnik.bg/11948/svetla-petrov ... usnah-btv/

Уж си знаем, че е така, обаче така някой като го обясни от позицията на минал отвътре, звучи просто ужасно.
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

мдааам... ама много случайности, бееее... егати...

ей сега ще дойде една защитничка на всички онеправдани и ще ни обяви за расисти... (то мен отдавна ме е обявила, ама и ти ще го отнесеш най-после) :blum:

п.п. а, и да уточня: за евреин се счита този, който докаже, че майка му е еврейка...
Виж подводницата!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа:
Ако имаш време за четене - това ми беше тъжно и интересно:

http://e-vestnik.bg/11948/svetla-petrov ... usnah-btv/

Уж си знаем, че е така, обаче така някой като го обясни от позицията на минал отвътре, звучи просто ужасно.
Не беше отдавна когато като се мъчехме да покажем телевизионен вкус, къде на майтап къде наистина, казвахме "сапунки не гледам". Днес обичайно чувам друга подобна фраза от моите приятели- "новини не гледам"

Относно Светла Петрова, Иво Инджев, Велизар Енчев, Дърева... да можех бих замълчал. Но като не мога ще кажа че когато отвратените си заминават, остават отвратителните.

Аз новини не гледам. Или поне много силно се мъча да ги откажа. Сеизмограф също не гледам, на 4 очи- също, челюсти не слушам и изобщо съм един много зле информиран човек. И тва е, риш, тенденция
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Не беше отдавна когато като се мъчехме да покажем телевизионен вкус, къде на майтап къде наистина, казвахме "сапунки не гледам". Днес обичайно чувам друга подобна фраза от моите приятели- "новини не гледам"

Относно Светла Петрова, Иво Инджев, Велизар Енчев, Дърева... да можех бих замълчал. Но като не мога ще кажа че когато отвратените си заминават, остават отвратителните.

Аз новини не гледам. Или поне много силно се мъча да ги откажа. Сеизмограф също не гледам, на 4 очи- също, челюсти не слушам и изобщо съм един много зле информиран човек. И тва е, риш, тенденция
Е то "Сеизмограф" няма как и да го гледаш вече. Дано да е засега, де...

Четирите очи ги гледам понякога, но случайно. Един вид - без да искам. :lol:

И новините така, много рядко и все търсейки тенденции. Ама то така няма как да ми се получи. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа: Не беше отдавна когато като се мъчехме да покажем телевизионен вкус, къде на майтап къде наистина, казвахме "сапунки не гледам". Днес обичайно чувам друга подобна фраза от моите приятели- "новини не гледам"

Е то "Сеизмограф" няма как и да го гледаш вече. Дано да е засега, де...

Четирите очи ги гледам понякога, но случайно. Един вид - без да искам. :lol:

И новините така, много рядко и все търсейки тенденции. Ама то така няма как да ми се получи. :grin:
Чакай да кажа още нещо докато ми е на ум и приключвам темата.
Вчера, уф не бе - оня ден, бъркам вече дните, у нас беше мой приятел джи пи в карнобатско. Тон ми каза "новини не гледам" Обаче не по тоя повод, ами така както си вървеше разговора на чашката след вечеря ми разказва за медицински някакви случки. И между другото - Излизам вика вечерта и понеже пациента е наблизо. вместо с кола тръгвам пеша през селото. Тъмно, само прозорците на къщите светят със светлината на телевизионните екрани. И в такт премигват пробясък, светло, тъмно. Като удар- ту туф! След малко пак, всички къщи в синхрон - ту туф! И си викам "Гледай как набиват със сила матрицата в мозъците. Ангро. Наведнъж заедно, на цялото село. Ту туф! И се хили.
Той е с цветно въображение та затова говори за матрици, мозъци и тутуфи.
Но пък не е ли така?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Чакай да кажа още нещо докато ми е на ум и приключвам темата.
Вчера, уф не бе - оня ден, бъркам вече дните, у нас беше мой приятел джи пи в карнобатско. Тон ми каза "новини не гледам" Обаче не по тоя повод, ами така както си вървеше разговора на чашката след вечеря ми разказва за медицински някакви случки. И между другото - Излизам вика вечерта и понеже пациента е наблизо. вместо с кола тръгвам пеша през селото. Тъмно, само прозорците на къщите светят със светлината на телевизионните екрани. И в такт премигват пробясък, светло, тъмно. Като удар- ту туф! След малко пак, всички къщи в синхрон - ту туф! И си викам "Гледай как набиват със сила матрицата в мозъците. Ангро. Наведнъж заедно, на цялото село. Ту туф! И се хили.
Той е с цветно въображение та затова говори за матрици, мозъци и тутуфи.
Но пък не е ли така?
Хехе, сигурно в селото хващат само една програма. :lol::lol::lol:

Иначе е прав човекът. Ама гледай, че и интернет ни бъркал в мозъците в съседната тема.
Няма оправия, ей. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Цирк отвсякъде!

Поне не ни е скучно... :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнемозина написа:Цирк отвсякъде!

ти незнаеш ли, че гинекологията и сигурността имат много общо... затова човекът е давал съвети...

по-интересно ми е това, какво ще каже ББ за единия от "клиентите" на всезнаещия дупетат...
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Мнемозина написа:Цирк отвсякъде!

ти незнаеш ли, че гинекологията и сигурността имат много общо... затова човекът е давал съвети...

по-интересно ми е това, какво ще каже ББ за единия от "клиентите" на всезнаещия дупетат...
А ти смееш ли да твърдиш, че нямат? :roll:

Не знам за кой точно клиент говориш, но подозирам, че нищо няма да каже.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Re: Ше зема да гласувам за Кунева накрая

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Като свои опоненти на предстоящите избори Меглена Кунева определи спрените реформи, липсата на подкрепа за образованието и културата, както и липсата на надежди.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... bulgariia/

Не че не демагогства, но поне демагогства в десетката. За мене.
На първите избори гласувах за Кофедерация царство България. След това на всички останали избори, без изключение гласувах за СДС. И с много малки изключения все съм усещал че ме правят на глупак. Доста силно се стараха тия хора да ме откажат и накрая успяха.
Ще взема да гласувам за Кунева тоя път.
Не ми се гледа нищо предизборно и не ми се слушат всякакви дебати. Отсега си решавам.
почти същото каза и един мой мн добър приятел (знаеш го ... от общо гледане...)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор