Придворният ми финансист (текуша самоличност Метаморф) ще уреди сметката...Метаморф написа: Гаспод Царя ще черпи
Песен=настроение
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
щом ще заплашваш, напускам!Gaspode написа:Ми събери данъците бе. Аз ли да те уча.Метаморф написа:ъъъ... таковата царю... ако може да захраните малко текущата ВИ сметка, че нещо с тез хойкания насам-натам, не останаха много пари...
Не ги ли сбереш щете скъся откъм главата. Финансисти - бол
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
If I Could FlyМетаморф написа:сега сигур ще требе да го чакаме и да литне...
- Света вода ненапита
та, кога каза, че ще пием бира в халбите?Remmivs написа:If I Could FlyМетаморф написа:сега сигур ще требе да го чакаме и да литне...
Виж подводницата!
не е лошо, но това е с класи по-трудно и професионално изпълнено ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Е какво сега, ще се надцакваме ли!?ELBI написа:не е лошо, но това е с класи по-трудно и професионално изпълнено ...
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
просто се чудя дали този сезон часовете ми за танго пак ще съвпадат с други ангажименти ... страхотен танц е - много си го обичам!wild_moon написа:Е какво сега, ще се надцакваме ли!?ELBI написа:не е лошо, но това е с класи по-трудно и професионално изпълнено ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
тангото е прекрасен танц, но аз най умея да го гледам макар че в невръстна детска възраст ходех на танциELBI написа:
просто се чудя дали този сезон часовете ми за танго пак ще съвпадат с други ангажименти ... страхотен танц е - много си го обичам!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
и що не на балет и солфеж?wild_moon написа:тангото е прекрасен танц, но аз най умея да го гледам макар че в невръстна детска възраст ходех на танциELBI написа:
просто се чудя дали този сезон часовете ми за танго пак ще съвпадат с други ангажименти ... страхотен танц е - много си го обичам!
картинг, ски, сноуборд, бънджи, парашути ...wild_moon написа:ти пък!? ами щото те са за по-изтънчени и кротки души, а на мен ми кипи кръвта и трябва да има емоция, движение, такива ми ти работи...ELBI написа: и що не на балет и солфеж?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.