Олеле... това да не е зарево над Девня?
Много е красиво.
туй да не е онова прословуто място за сутрешни снимки на Чокманово?
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,
Това съм го пускал тук многократно, но не съм сигурен дали ти си го виждалаНеф написа:...
Това ми е страстта,
небето, облаците,
слънчевият взрив,
огнени залези,
...

БоЕВ написа:Това съм го пускал тук многократно, но не съм сигурен дали ти си го виждалаНеф написа:...
Това ми е страстта,
небето, облаците,
слънчевият взрив,
огнени залези,
...
Страхотна е, не зная защо тези снимки ме докосват най-много. Виждам възрастната жена, но заедно с това и младата която е скрита зад попуканата кожа и изморените очи. Сигурно звучи шантаво.
Поемам вината!:bigsmile:Баба Яга написа:
Страхотна е, не зная защо тези снимки ме докосват най-много. Виждам възрастната жена, но заедно с това и младата която е скрита зад попуканата кожа и изморените очи. Сигурно звучи шантаво.Сега като си разтворил архивите те харесвам повече.
Така че...следващите, тези ги откраднах всичките, небето не коментирам защото ми стана "небесно" и смених "селенията" - пак ти си виновен, за което благодаря.
Много мила бабичка.БоЕВ написа:Поемам вината!:bigsmile:Баба Яга написа:
Страхотна е, не зная защо тези снимки ме докосват най-много. Виждам възрастната жена, но заедно с това и младата която е скрита зад попуканата кожа и изморените очи. Сигурно звучи шантаво.Сега като си разтворил архивите те харесвам повече.
Така че...следващите, тези ги откраднах всичките, небето не коментирам защото ми стана "небесно" и смених "селенията" - пак ти си виновен, за което благодаря.
Тия, снощните снимки, са съвсем пресни - парят още - вчера успях да ги снимам. Бабата ме изненада много, не бях виждал до сега как се преде с хурка. Обещах си, че ще и извадя една голяма снимка от цялата серия която направих и ще и я подаря - някога.
Не си виждал как се преде?БоЕВ написа:
Поемам вината!:bigsmile:
Тия, снощните снимки, са съвсем пресни - парят още - вчера успях да ги снимам. Бабата ме изненада много, не бях виждал до сега как се преде с хурка. Обещах си, че ще и извадя една голяма снимка от цялата серия която направих и ще и я подаря - някога.
Вълшебство е някакво,Мнемозина написа:Не си виждал как се преде?БоЕВ написа:
Поемам вината!:bigsmile:
Ти ме ущиножи... и ми се пишеш горд селянин!
Тази баба преде обаче доста дебел конец, много интересно, те обикновено ги правят страшно тънки и после ги усукват по няколко.
Преденето също е магия...
преде си много добре.. знайш ли кви хубави търлъци ще станат от таз прежда?Мнемозина написа: Тази баба преде обаче доста дебел конец, много интересно, те обикновено ги правят страшно тънки и после ги усукват по няколко.
Да, то критерият не е тънкостта на нишката, а това да е равна. Иначе си е ясно, че размерът зависи от предназначението.сър Айвънхоу написа:преде си много добре.. знайш ли кви хубави търлъци ще станат от таз прежда?Мнемозина написа: Тази баба преде обаче доста дебел конец, много интересно, те обикновено ги правят страшно тънки и после ги усукват по няколко.

ей, скъса се да се оправдаваш:rotfl24:сър Айвънхоу написа:малка разходка в есенно-слънчева София. не ме съдете много. пробвах си два ръчни обектива. те се справиха прекрасно, за разлика от мен... щото се доверих на моята преценка за настройване на фокуса, а не на апарата... резултат - от около 150 снимки, не повече от 10-15 са на фокус...
та, ето това, което "остана"
отново се извинявам, ако някоя снимка не е добре... просто си разучавам възможностите на апарата и обективите...