Същото е и с Револют. Въобще гърците обичат да печелят.
Като казах револют само се чудя що не си минала на него щеше да спестиш доста пари. Там поне е по междубанковия курс. Така де, беше, превалутирането на лева.
Mery написа:
Плавателните години при моряците се измерват докато са във вода. На сушата не се брои за време. Също и за стаж.
В този контекст писах, че не ми се пише книга "35 години самота". От календарните 35 години съм била сама около 28-9, което пак хич не е малко.
В началото мъжът ми правеше курсове по 10-11 месеца и стоеше на суша по един, два. След като стана Шеф си съкрати курсовете и мина на 6-7 на вода и 3-4 на суша.
Живот и здраве като си дойде края на Януари, началото на Февруари ще мога да напиша с абсолютна точност колко са му плавателните години от Април 1991 до днес.
Архива е в неговия лаптоп.
В моя архив е, че живота си мина в самота. Сама си изгледах децата дето той само идваше да ми ги прави и после да ги глези.
Сама си правех бизнеса с имоти и разправии с майстори по довършителни работи и поддръжка. Сама си поддържам автопарка.
Сама си карам и "празниците".
Да сме живи и здрави! Не се жалвам. И над мойта къщичка ще огрее ... гръка :)
Този път ще му скрия моряшкия паспорт и няма да го пусна повече по вода!!!
Nuke написа:Както в корените на имперската система има плавателни мили (1.852 км), така има и плавателни години... Това е времето, за което Земята и Вселената правят една обиколка около Гъркинята и нейното милионерско семейство.Green Light написа:Хе!?Mery написа:35 календарни години е едно, а 35 плавателни години е съвсем друго
Интересантно.
Не знаех че има такова нещо, дай инфо за любопитните илитерати!
Голямата ми дъщеря работеше съпорт в кол центъра на Револют. Имах интерес да се включа. Тя ми знае финансите и транзакциите. Каза ми "Мамо, не ти трябва! Стой далече от тази платформа!" Това ми беше достатъчно!Remmivs написа:Ще е интересно как ще се ползват чужди карти банкови тук наистина. Но за Гърция знам от личен опит с приятел живеещ във Франция и съответно притежаващ френска банкова карта. Гърците му събират такса та дрънка.
Като казах револют само се чудя що не си минала на него щеше да спестиш доста пари. Там поне е по междубанковия курс. Така де, беше, превалутирането на лева.
Я раздуй малко!?Mery написа:Голямата ми дъщеря работеше съпорт в кол центъра на Револют. Имах интерес да се включа. Тя ми знае финансите и транзакциите. Каза ми "Мамо, не ти трябва! Стой далече от тази платформа!" Това ми беше достатъчно!Remmivs написа:Ще е интересно как ще се ползват чужди карти банкови тук наистина. Но за Гърция знам от личен опит с приятел живеещ във Франция и съответно притежаващ френска банкова карта. Гърците му събират такса та дрънка.
Чак пък злоба да ме тресе... Припомни ми последния път, когато съм ти говорил с удивителни.Mery написа:Nuke написа:Както в корените на имперската система има плавателни мили (1.852 км), така има и плавателни години... Това е времето, за което Земята и Вселената правят една обиколка около Гъркинята и нейното милионерско семейство.Green Light написа: Хе!?
Интересантно.
Не знаех че има такова нещо, дай инфо за любопитните илитерати!
Теб злобата яко те тресе!
Казвала съм ти: не си виновен ти, виновни са родителите ти, че са те направили такъв НЕХРАНИМАЙКО и още те издържат! 40-годишен мъж на издръжка на родителите си!!! Пфууу
Аз може да съм "милионерка" в представите ти, но на мен такива не минават!
И трите ми деца работят и ги уча да са самостоятелни!
Малко съм американка на балканите. Аз може да имам пари, но те са мои. Децата да си придобиват техни!
Две от трите още живеят при мен (голямата се омъжи и е при съпруга си), но ги пращах на квартира и видяха "лошото" и се стегнаха.
Та ти се радвай, че не си ми син! Много бой щеше да ядеш! С шутове щях да те изхвърля от дома ми и нищо нямаше да можеш да направиш!!!
ПП Малката дето я познаваш, утре отива в Рим. Събрала си е парички и с две приятелки букнали самолетни билети и квартира и ще се забавляват в Италия.
Пък ти си разхождай кучката из Люлин!![]()
40-годишен пергиш на издръжка на мама и тати .... ай сиктир
Не съм разпитвала повече и не ме интересува.nakibest написа:Я раздуй малко!?Mery написа:Голямата ми дъщеря работеше съпорт в кол центъра на Револют. Имах интерес да се включа. Тя ми знае финансите и транзакциите. Каза ми "Мамо, не ти трябва! Стой далече от тази платформа!" Това ми беше достатъчно!Remmivs написа:Ще е интересно как ще се ползват чужди карти банкови тук наистина. Но за Гърция знам от личен опит с приятел живеещ във Франция и съответно притежаващ френска банкова карта. Гърците му събират такса та дрънка.
Защо да не става Револют?
Да не е с руско, еврейско или друго влияние/собственост, оттам и някакви потенциални (дори и несегашни?) проблеми?
Кой е казал, че съм с неограничени финансови възможности?Remmivs написа:Хората с неограничени финансови възможности не ползват банковата система изобщо.
https://www.youtube.com/shorts/oh6owoiGFp8
Е Окей, мерси все пак.Mery написа:Не съм разпитвала повече и не ме интересува.nakibest написа:Я раздуй малко!?Mery написа: Голямата ми дъщеря работеше съпорт в кол центъра на Револют. Имах интерес да се включа. Тя ми знае финансите и транзакциите. Каза ми "Мамо, не ти трябва! Стой далече от тази платформа!" Това ми беше достатъчно!
Защо да не става Револют?
Да не е с руско, еврейско или друго влияние/собственост, оттам и някакви потенциални (дори и несегашни?) проблеми?
"Жената вече май над година го ползва."nakibest написа:И аз така!h16 написа:От всички ми познати българи, само аз съм без револют. Не щото знам нещо лошо за платформата, нищо не знам, а щото не се включвам в схеми коит се рекламират по ютубе. Затва и менскейп не си купувам.
Жената вече май над година го ползва.
Мъжки бръснарски принадлежности. Щот на горката жена й се налага не някой друг, а точно ТЯ да е мъжът в семейството... Пък инак познай кой носи ПОЛАТА у тях.ПЪТник две написа:"Жената вече май над година го ползва."nakibest написа:И аз така!h16 написа:От всички ми познати българи, само аз съм без револют. Не щото знам нещо лошо за платформата, нищо не знам, а щото не се включвам в схеми коит се рекламират по ютубе. Затва и менскейп не си купувам.
Жената вече май над година го ползва.
Да ти кажа, и моята ползва нещо, ама не знам какво?
Само подозирам.
да, те я притежават.Remmivs написа:Хората с неограничени финансови възможности не ползват банковата система изобщо.
https://www.youtube.com/shorts/oh6owoiGFp8
и аз нямам.h16 написа:От всички ми познати българи, само аз съм без револют. Не щото знам нещо лошо за платформата, нищо не знам, а щото не се включвам в схеми коит се рекламират по ютубе. Затва и менскейп не си купувам.