Че те разклатените са най-устойчиви. Пластични, гъвкави, поемат всякакви удари без да се рушат.ELBI написа: Разклати ми устоите ти...
Май услуга ти направих
Линдт, може и Милка, благодаря.
Истински благородник!сър Айвънхоу написа: Споко! Аз май се оказах единствения свободен в тоя клуб!
Ако няма кой друг, сваляй мен! Ако това ще те успокои!
П.С. А за шоколада... шшшшт, да не чуй Маготича, и аз го обожавам (шоколада де!)... може си хрупаме заедно...
Както са казали братята руси: В темноте все кошки серье.esti написа: Истински благородник!
Сър, Вие ме заразихте с Вашето преливащо на талази благородство, достойно само за истинските мъже на честта!
И под влияние на тази зараза ще си призная нещо.
Аз излъгах за външния си вид - не съм толкова грозна.
Не съм с криви и удобни крака.
С къси и набити съм. Като на унгарски кон. Но и те са удобни и много стабилни - за това не лъжа.
1. Аз доста съм си и патил.esti написа: А ти с това добро сърце май има много да патиш...
Съжалявам да го науча.сър Айвънхоу написа:1. Аз доста съм си и патил.esti написа: А ти с това добро сърце май има много да патиш...
2. И сега си патя.
3. Ако съм жена, няма да излизам от майчинство...
Споко, аз отдавна го кОпам дъното....esti написа: Съжалявам да го науча.
Но не се отчайвай, щом си вече в 3о4о нищо лошо няма да ти се случи - стигнал си дъното.:winkw::lol:
Малей, за какви устои почнах да си мисля...esti написа:Че те разклатените са най-устойчиви. Пластични, гъвкави, поемат всякакви удари без да се рушат.ELBI написа: Разклати ми устоите ти...
....
Абе я съкровище, я некой скелет... я.. .римска баня...esti написа: Продължавай! Понякога излизат и съкровища.
.....ще раздавам билетчета на входа на банята кога я изкопаеш...сър Айвънхоу написа:Абе я съкровище, я некой скелет... я.. .римска баня...esti написа: Продължавай! Понякога излизат и съкровища.
Док, мила, на теб нищо не мога да откажа...doktorka написа:.....ще раздавам билетчета на входа на банята кога я изкопаеш...сър Айвънхоу написа:Абе я съкровище, я некой скелет... я.. .римска баня...esti написа: Продължавай! Понякога излизат и съкровища.
може ли?може ли?:shy:
Не, на последния клиент на теляка...esti написа:Ясно. Този скелет е на теляка.сър Айвънхоу написа:Абе я съкровище, я некой скелет... я.. .римска баня...esti написа: Продължавай! Понякога излизат и съкровища.
Абе... прочетох аз... прочетох, ама как да не отговоря на тия чаровни дами, които така мило ме заговарят? А, кажи де!Житената Питка написа:Човече, ти прочете ли за какво става въпрос в темата?
Виж първия и последния пост на maggot!
да ти ползва новата кола + апартамента + един 15 годишен безлихвен кредит за едно нищо и никакви 100 000сър Айвънхоу написа: Док, мила, на теб нищо не мога да откажа...
С най-голямо удоволствие бих й дал всичко това, ама като го нямам...ELBI написа:
да ти ползва новата кола + апартамента + един 15 годишен безлихвен кредит за едно нищо и никакви 100 000
Суънчице си ти, винаги съм го казвала!doktorka написа: kato men taka moje li?
moje li? moje li?
m?
( maliiii kwa sym umna..)
Е, това май ще е най-доброто решение...maggot написа:
Шъ зема да модна форума, че да може да се цитира само последния пост и тва е!