Домъчня ми

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:Присъединявам се, и на мен ми стана мъчно. От тук и сега научавам. Прочетох интервюто и ми се отщя да чета друго. И аз, като мъжа на ести не съм му фен, и аз като него казвам - пич е.
кое му е пичовското?
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:
Мнемо, не знам дали заради близостта на рождените ни дни, но винаги съм го усещала Слави. И сякаш интуитивно знам, че е искрен. Вярно, понякога играе грубичко, но съм сигурна, че е искрен. Много добре го разбирам, винаги съм имала чувството, че го познавам. Много си приличаме в някои неща.
Шоуто трябва да продължава, винаги...

На мен друго ми е интересно, любопитна нация сме. Чета днес из нетя .. Огромна подкрепа и любов. А само до вчера каква помия изливаха върху му.. Фурнаджийска лопата.
И аз съм сигурен в искреността му.
Той сам казва, че "Те казват, много е важно, не знам дали съм ти го казвал, трябва да си силен, да живееш достойно, всичко е карма, животът е само една илюзия." и "Те са и много практични, много емоционални, и много жестоки, и много различни. Аз съм нещо подобно. Мога да бъда всичките тези неща. Не мога, а съм всичките тези неща. Мога да бъда много мил, много нежен. Мога да бъда жесток. Мога да бъда търпелив. Не знам, много противоречия има в мен."
Това са думи на войн! От опит знам. Аз лично изповядвам подобни убеждения и знам, че тук изобщо не лъже, нито ни разиграва сценки!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
4avdar4e написа:
Мнемо, не знам дали заради близостта на рождените ни дни, но винаги съм го усещала Слави. И сякаш интуитивно знам, че е искрен. Вярно, понякога играе грубичко, но съм сигурна, че е искрен. Много добре го разбирам, винаги съм имала чувството, че го познавам. Много си приличаме в някои неща.

На мен друго ми е интересно, любопитна нация сме. Чета днес из нетя .. Огромна подкрепа и любов. А само до вчера каква помия изливаха върху му.. Фурнаджийска лопата.
Той сам казва, че "Те казват, много е важно, не знам дали съм ти го казвал, трябва да си силен, да живееш достойно, всичко е карма, животът е само една илюзия." и "Те са и много практични, много емоционални, и много жестоки, и много различни. Аз съм нещо подобно. Мога да бъда всичките тези неща. Не мога, а съм всичките тези неща. Мога да бъда много мил, много нежен. Мога да бъда жесток. Мога да бъда търпелив. Не знам, много противоречия има в мен."
Това са думи на войн! От опит знам. Аз лично изповядвам подобни убеждения и знам, че тук изобщо не лъже, нито ни разиграва сценки!

Войн, който подготвя почвата за голямата бикта, пък после зачезва на някое екзотично местенце, докато свърши клането?

Мисля си, че ако Славчо не беше ковал публиката в течение на години, Волен нямаше да събере толкова внимание например. И такива като Яни Янев нямаше да са толкова напред с материала.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

пред мен е вестник стандарт от днес

в притурката - уйкенд-
статия - заглавие - от пирин до лондон въздишат по бербатов

в нея
цитирам

най голямата тв звезда слави трифонов неизменно е в списъка на най желаните ергени от доста години насам. той обаче е абсолютно категоричен че няма скоро да се похвали с годеж или сватба.

нямам думи.....
понякога журналистите пишат странни неща....
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:

Войн, който подготвя почвата за голямата бикта, пък после зачезва на някое екзотично местенце, докато свърши клането?

Мисля си, че ако Славчо не беше ковал публиката в течение на години, Волен нямаше да събере толкова внимание например. И такива като Яни Янев нямаше да са толкова напред с материала.
Никое куче не е застраховано от хващане на бълхи...

Никой не е виновен за това, че някой боклук използва неговите идеи за нечистите си помисли.
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа:
4avdar4e написа:

защо непрекъснато когато става дума за волен се правят опити да се обидят 250000 българи и да бъдат изкрани малоумни?!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:

Никой не е виновен за това, че някой боклук използва неговите идеи за нечистите си помисли.
обикновенно мисля че хващат бълхи кучетата от една порода.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

caliostro написа:
защо непрекъснато когато става дума за волен се правят опити да се обидят 250000 българи и да бъдат изкрани малоумни?!
ами... такива са!
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:[...

Къде пък ги изкара толкова много?
Дори и на мен, с трагичните ми познания в точните науки, тази цифра ми се вижда несъръзмерна, съотнесена към процента гласували.

ми става дума, щото в идеите си Славчо не е много далече от Волен, пък последния ми лази по нервите.
Агресивните послания дето ги отпраща не ми допадат. Докато си парвеше предаването по СКАТ нямах проблем - не ме кефи, не го гледам. Ама сега - не само той ми и съпартийците му...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа: защо непрекъснато когато става дума за волен се правят опити да се обидят 250000 българи и да бъдат изкрани малоумни?!
Аз пък не разбирам връзката между Слави и Волен :dunno:
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:Много е тъжно това, наистина.

Обаче аз си мисля за друго: никога не разбрах Слави господар ли е, или слуга?
И като чета интервюто... май е бил слуга.
Той/те зададоха в последните години много модели на мислене, които не харесвам. Дълго време бяха абсолютни манипулатори.
И смисълът и почтеността на цялото това интервю ми се губи. На самия факт на правенето му, а на излъчването му - още повече. Шоуто трябва да продължи?
Отвсякъде е неприятно.
Не знам.
Аз си мисля за обратното - ако нямаше интервю, ако Слави тихичко се беше покрил безследно...
Не знам, за хубаво или лошо той си има своята публика и в известен смисъл им дължи някаква светлина по въпроса.
Вярно е, че може да се погледне и като PR акция, но и безследното му изчезване (ако нямаше интервю) може така да се приеме, защото представям си какъв бум на версии и ровичкане, писане и говорене щеше да бъде и то дълго време. Това ако не е реклама...
А "шоуто трябва да продължи" аз поне го приех, като намерение да се бори, а не, като "ще използвам и болестта си в името на шоуто, защото хората обичат трагедиите"
Пък и честно да ти кажа изобщо не се замислям, нито ми се коментира, дали е прав, крив, мутра, наркоман и пр.
Гледах го снощи и ми домъчня, така както би ми домъчняло за всеки човек - без значение, дали го харесвам или не.
Това, което Слави правеше за никой не е тайна, че беше неговия живот. И в един миг само, изведнъж всичко се срива за него. Освен това, ако се прости само с шоуто ще е лекия вариант. При него има и други варианти обаче. Много по-лоши. Ей, за тези неща ми домъчня. Поставих се на негово място. Чисто човешки го погледнах въпроса. И се ужасих.
Та затова, Ести, там, където слагаш в един ред Слави с разни други хора, дълбоко бъркаш. Има разлика дали целта е властта заради самата власт, за да се докажеш, или властта ти е необходима, за да реализираш таланта си.
А за това, че споменах други хора покрай него не беше сравнение.
Единственото общо, което видях между тях беше това, че нито един от тримата според мен не би могъл да бъде нещо друго от това, което са били. Това имах предвид.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

caliostro написа:
Мдааа също и тия кучета, които понякога се доближават до другите, които ти имаш предвид...

Само не ми казвай, че ако в училище, в класа на детето ти докарат въшливо циганче, твоето дете не е застрашено да прихване паразитите...
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

:lol:
знам че съм малоумен :rotfl24:

има адреналин в това да залага човек на куц кон в гонките
и коня да продължава да си вдига %-тите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
caliostro написа:
Мдааа също и тия кучета, които понякога се доближават до другите, които ти имаш предвид...

Само не ми казвай, че ако в училище, в класа на детето ти докарат въшливо циганче, твоето дете не е застрашено да прихване паразитите...
риск винаги има за това
или въшки от цигане или скъпа дрога ......
има си го риска винаги
да не дава господ такива гадости
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:

Айде сега, софизми
Много добре си знае човека ко праи. Славчо имам предвид. Точно щото не е прост. Ама сичко дето праи рейтинг го устройва.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

caliostro написа::lol:

Споко, и аз по едно време бях в тоя кюп - на малоумните... Ама после поумнях... :blum:
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
caliostro написа: защо непрекъснато когато става дума за волен се правят опити да се обидят 250000 българи и да бъдат изкрани малоумни?!
Аз пък не разбирам връзката между Слави и Волен :dunno:
В национализма. Само едто Славчо го ползва в по-умерен вариант и за рейнитг (а оттук - реклами)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:

Айде сега, софизми
Много добре си знае човека ко праи. Славчо имам предвид. Точно щото не е прост. Ама сичко дето праи рейтинг го устройва.
Какво да направя, явно си ме влече софизма...

Че кой е луд да изтърва добри възможности да реализация????
Все пак Славчо е професионалист. Това поне не може да му се отрече. Ако не беше, нямаше толкова години да се задържи в ефир.

П.С. Между другото ние, българите, сме единствената нация, която има пословицата: "Богат е, да го бодне Рогатия!"...
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

интервюто е многопластово и много неща се преплитат в него.

ок
сега няма да говориме за бизнес а за човешки ценности,морал,политика ....
болести
смисъла за живота,карма.....
и за това как се хранят лястовичките...
поли пантев какъв пич е бил...
волен и сие
шоуто дали ще продължи или не ......

а не може ли да си говориме за 200 евро :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Защо трябва да има все някакво недоверие. Все под вола теле да се търси, все някаква световна конспирация. Това е много българска черта.
И аз му вярвам. И не мисля, че си прави реклама (как изобщо може да му хрумне на човек такова нещо!). Росен го е измислил да има такова интервю и Слави се е съгласил. Защото повече не може да води предаването. За да няма спекулации по негов адрес. Какво има да не се вярва на човек, който е на път да загуби всичко и който е навел смирено глава пред меча на съдбата.
Не му вярвам само като казва, че не вярва в Бог. Мисля, че вътрешно той вярва, щом говори за карми.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:

Споко, и аз по едно време бях в тоя кюп - на малоумните... Ама после поумнях... :blum:
аз съм от тези тихите малоумни :rotfl24:
не участвам в масовки защото се дърпат като им каже човек 200 евро :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
В национализма. Само едто Славчо го ползва в по-умерен вариант и за рейнитг (а оттук - реклами)
Има разлика между национализъм и фашизъм.
Не можеш да сравняваш двамата относно техните убеждения. Все едно да кажеш, че Левски е еднакъв с Димитър Общи... (пресилено е сравнението, не искам да сравнявам Слави с Левски!!!!! далеко съм от мисълта!)
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Не му вярвам само като казва, че не вярва в Бог. Мисля, че вътрешно той вярва, щом говори за карми.
Ако правилно съм го усетила, иска да каже, че няма такива неща като Исус, примерно.
Защото и аз не съм религиозна, но вярвам в кармата, в предначертанието, в пътя, във висшата сила..

Боже, от сутринта ме е разтресъл такъв атавистичен страх... Все си мисля, ами ако...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:Защо трябва да има все някакво недоверие. Все под вола теле да се търси, все някаква световна конспирация. Това е много българска черта.
И аз му вярвам. И не мисля, че си прави реклама (как изобщо може да му хрумне на човек такова нещо!). Росен го е измислил да има такова интервю и Слави се е съгласил. Защото повече не може да води предаването. За да няма спекулации по негов адрес. Какво има да не се вярва на човек, който е на път да загуби всичко и който е навел смирено глава пред меча на съдбата.
Не му вярвам само като казва, че не вярва в Бог. Мисля, че вътрешно той вярва, щом говори за карми.
нали осъди жълтата преса слави?
беше тиражирано това друго трето...
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа: нали осъди жълтата преса слави?
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Нали и аз същото меля от самото начало...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа: Ако правилно съм го усетила, иска да каже, че няма такива неща като Исус, примерно.
Защото и аз не съм религиозна, но вярвам в кармата, в предначертанието, в пътя, във висшата сила..

Боже, от сутринта ме е разтресъл такъв атавистичен страх... Все си мисля, ами ако...
Ами ето - вярваш във висшата сила. Все едно е как ще наричаш това.

На мен ми хареса онова за избагването на страха и другите шест емоции, ама как да стане, мамка му!
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

caliostro написа:
сър Айвънхоу написа:

аз съм от тези тихите малоумни :rotfl24:
не участвам в масовки защото се дърпат като им каже човек 200 евро :rotfl24:
Според мен ти симпатизираш на идеите на Волен, защото те до голяма степен отговарят на много от ежедневните ни проблеми.

Да, но на думи! За съжаление!

Лошото в цялата история е, че Волен успя да постигне (може би) една от задачите, които са му поставили - да дискредитира национализма и националната идея тотално.
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
Все пак Славчо е професионалист. Това поне не може да му се отрече. Ако не беше, нямаше толкова години да се задържи в ефир.

П.С. Между другото ние, българите, сме единствената нация, която има пословицата: "Богат е, да го бодне Рогатия!"...
На професионализма му и аз се възхищавам.
Ама поговорката какво общо има.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Аз не знам за какви твърдения ги е съдил. Те 100% покрай болестта са тиражирали и други слухове. А и сигурно са писали за болести, които той все пак няма (щом и докторите не знаят, жълтата преса откъде ще знае). Пък и що да не ги съди. Това си е лично негова трагедия. Лешояди!
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:
На мен ми хареса онова за избагването на страха и другите шест емоции, ама как да стане, мамка му!
Не става на въпрос за "избягване", а за "търпение". Има разлика.
Как да стане? Има отговор, но дали наистина искаш да го постигнеш?
Защото трябва да се откажеш от много неща, да приемеш други, които са в огромно противоречие с настоящите възгледи и нрави.
Иска се много усилие, много вяра (т.е. по много от теб :blum:) и много упоритост...

П.С. Мога да ти препоръчам някои книжки по темата...
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Нали и аз същото меля от самото начало...
мисля си че слави трифонов все още не е наясно със себе си.
доста е объркано интервюто
от една страна протест,от друга смирение....
събирайки всички мнения написани се получава някаква мозайка ,една картина която не е много ясна
такава си беше и в началото
на различни мнения сме ,но всичко прилича да е така и всеки да има право в тезата си.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа: Не става на въпрос за "избягване", а за "търпение". Има разлика.
Как да стане? Има отговор, но дали наистина искаш да го постигнеш?
Защото трябва да се откажеш от много неща, да приемеш други, които са в огромно противоречие с настоящите възгледи и нрави.
Иска се много усилие, много вяра (т.е. по много от теб :blum:) и много упоритост...

П.С. Мога да ти препоръчам някои книжки по темата...
Ти като си ги чел тези книжки, успял ли си? :blum:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа: Ама поговорката какво общо има.
Има. Защото ние сме единствената нация, в която авторитета никога не е в преуспелия. Друга пословица: "Акъл не ми давай. Пари ми дай!"
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Аз не знам за какви твърдения ги е съдил. Те 100% покрай болестта са тиражирали и други слухове. А и сигурно са писали за болести, които той все пак няма (щом и докторите не знаят, жълтата преса откъде ще знае). Пък и що да не ги съди. Това си е лично негова трагедия. Лешояди!
това си е мръсен бизнес
не упреквам никой
когато става дума за надбягвания сериозни и цифри дълги морала е на заден план.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: ... дискредитира национализма и националната идея тотално.

Е тука си страшно прав. Мерси аз на такова родолюбие, дето все е за сметка на някой трети и накрая се обръща и срещу теб. Да не говорим какви са му съратниците - чалгаджии-педофили. Да не говорим и за това, че когато той започна да се явява тук-там из публичното порстранство вече бях в съзнателна възраст и ми е ясно че все се бута при келепиреца, човека. Няма лошо, обаче сметката пак няма той да я плаща, а ще бъде бая неприятна.
esti

Мнение от esti »

caliostro написа:
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Освен основната идея беше според мен да покаже и на другите известни личности, че има начин да си търсят правата ако се чувстват наклеветени.
Навремето жълтата преса е яхнала недоказана информация (че има окончателно поставена диагноза МС) и я е развяла, защото това и е работата.
А той сам каза, че и тогава и сега тази диагноза не се е потвърдила.
Ако все пак лъже и я има още отпреди толкова години, мисля си, че щом както много хора са на мнението, че всичко е заради рейтинги, каква по-добра реклама от това да излезе (още преди 11 години) да каже "аз съм болен и то не от какво да е, но си водя шоуто и се боря и не хленча и съм голям мъжкар". Ако аз му бях ПР щях това да го посъветвам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа: Ти като си ги чел тези книжки, успял ли си? :blum:
Аз не само ги чета. Опитвам се да ги спазвам. Мисля, че съм доста напред с материала.
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа: Ама поговорката какво общо има.
Има. Защото ние сме единствената нация, в която авторитета никога не е в преуспелия. Друга пословица: "Акъл не ми давай. Пари ми дай!"
знаеш ли защо е така :lol:
защото сме единствените при които свинар може да стане цар и цар министър председател....да не продължавам с парадоксите :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа: Мисля, че съм доста напред с материала.
:lol::kiss:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

esti написа:
caliostro написа:
заведени дела имаше...
какво излезе сега?
Освен основната идея беше според мен да покаже и на другите известни личности, че има начин да си търсят правата ако се чувстват наклеветени.
Навремето жълтата преса е яхнала недоказана информация (че има окончателно поставена диагноза МС) и я е развяла, защото това и е работата.
А той сам каза, че и тогава и сега тази диагноза не се е потвърдила.
Ако все пак лъже и я има още отпреди толкова години, мисля си, че щом както много хора са на мнението, че всичко е заради рейтинги, каква по-добра реклама от това да излезе (още преди 11 години) да каже "аз съм болен и то не от какво да е, но си водя шоуто и се боря и не хленча и съм голям мъжкар". Ако аз му бях ПР щях това да го посъветвам.
нали видя випа на бг :rotfl24:
кви права ще си търсят като са от кол и въже :lol:
Публикувай отговор