frisky lioness написа: Отивам на купон:-)
Вие как мислите,
Re: Вие как мислите,
Имах предвид тълкуванията на Диоталеви. Ама това е за офлайн разговор, че много дълго...Мнемозина написа:Там е по скоро за интерпретацията на думите и какво може тя.pocti_bezobidna написа:
Как върви Махалото?
Към края има нещичко за думите и какво могат те.
Диоталеви говори за погрешните връзки между нещата, т.е. за погрешните интерпретации.pocti_bezobidna написа:Имах предвид тълкуванията на Диоталеви. Ама това е за офлайн разговор, че много дълго...Мнемозина написа:Там е по скоро за интерпретацията на думите и какво може тя.pocti_bezobidna написа:
Как върви Махалото?
Panta rhei...
Ъъъъ, не знам дали говорим за едно и също нещо. Имах предвид съвсем края, че думите (или мислите, или символите) могат да са това, което ги заставиш да бъдат. Трудно ми е он-лайн да го обсъждам, щото ми се губи част от комуникацията и се накъсва разговора.Мнемозина написа:Диоталеви говори за погрешните връзки между нещата, т.е. за погрешните интерпретации.pocti_bezobidna написа:Имах предвид тълкуванията на Диоталеви. Ама това е за офлайн разговор, че много дълго...Мнемозина написа:Там е по скоро за интерпретацията на думите и какво може тя.pocti_bezobidna написа:
Как върви Махалото?
Да, за едно и също говорим.pocti_bezobidna написа: Ъъъъ, не знам дали говорим за едно и също нещо. Имах предвид съвсем края, че думите (или мислите, или символите) могат да са това, което ги заставиш да бъдат. Трудно ми е он-лайн да го обсъждам, щото ми се губи част от комуникацията и се накъсва разговора.
Точно това - да заставяш думите, или мислите, или символите да бъдат нещо различно - е една от грубите, агресивни форми на интерпретация.
А сега и ако се запитаме "различно от какво", ще стане съвсем сложно.
Panta rhei...