А прз февруари?Strunz написа:Не четеш ли? До бройка 28 не сте ми проблем :)vyara написа:Един мъж, ама какъв.4avdar4e написа: Глей ги кви са начи: един мъж за цвят си имаме и те да се заядат с него
С всички ви се оправя.
глезенето
Re: глезенето
pocti_bezobidna написа:Пфу!Strunz написа: И първата асоциация ми беше с овце...и аз подпрян на някой пън :)
Аз пък го прочетох "подпрян като пън":lol:
офф топик:)pocti_bezobidna написа:А прз февруари?
Грешиш.Strunz написа: Или ти сега питаш защото не знаеш какво да репликираш:)
Словоблудстваме бе...нали и без това за друго не ставаме........тук :)
Прекрасно знам, какво да репликирам и затова те питам.
Разучавам те.
Искам да си изясня ако ще си говоря с теб, докъде мога да....опъна синджира.
Нормално е, трябва да се съобразяваме.
Проверяваш до къде нося на майтап ли?esti написа:Грешиш.Strunz написа: Или ти сега питаш защото не знаеш какво да репликираш:)
Словоблудстваме бе...нали и без това за друго не ставаме........тук :)
Прекрасно знам, какво да репликирам и затова те питам.
Разучавам те.
Искам да си изясня ако ще си говоря с теб, докъде мога да....опъна синджира.
Нормално е, трябва да се съобразяваме.
Давай смело...
На принципа съм, че ако се самоиронизирам широко, то никога никой не може да каже нещо, което да ме обиди:)
Тоест никой, никога няма да разбере, че те е обидил.Strunz написа: Проверяваш до къде нося на майтап ли?
Давай смело...
На принципа съм, че ако се самоиронизирам широко, то никога никой не може да каже нещо, което да ме обиди:)
Както и да разбере кога съм симулирал еякулация на метеното :)esti написа:Тоест никой, никога няма да разбере, че те е обидил.Strunz написа: Проверяваш до къде нося на майтап ли?
Давай смело...
Абе и аз съм на този принцип, но колкото и да е широко, все има някакви граници, нали?Strunz написа: На принципа съм, че ако се самоиронизирам широко, то никога никой не може да каже нещо, което да ме обиди:)
Или пък зависи от момента. Но най-вече зависи доколко познаваш някого. Но пък колкото повече го опознаваш, толкова повече разбираш, че хората не са толкова различни, колкото изглеждат и все по-рядко ти се иска да ги обиждаш.
Но принципа определено е много комфортен.
Щрунц-е ,Strunz написа:Както и да разбере кога съм симулирал еякулация на метеното :)esti написа:Тоест никой, никога няма да разбере, че те е обидил.Strunz написа: Проверяваш до къде нося на майтап ли?
Давай смело...
ти си бил голям "сваляч" бе да му се не види!
я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
"Искам мъж, искам го сега" ? :)doktorka написа:Щрунц-е ,Strunz написа:Както и да разбере кога съм симулирал еякулация на метеното :)esti написа:Тоест никой, никога няма да разбере, че те е обидил.Strunz написа: Проверяваш до къде нося на майтап ли?
Давай смело...
ти си бил голям "сваляч" бе да му се не види!
м?!
Ами! Загубена кауза.doktorka написа: я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
vyara написа:Абе и аз съм на този принцип, но колкото и да е широко, все има някакви граници, нали?Strunz написа: На принципа съм, че ако се самоиронизирам широко, то никога никой не може да каже нещо, което да ме обиди:)
Или пък зависи от момента. Но най-вече зависи доколко познаваш някого. Но пък колкото повече го опознаваш, толкова повече разбираш, че хората не са толкова различни, колкото изглеждат и все по-рядко ти се иска да ги обиждаш.
Но принципа определено е много комфортен.
Понякога е по-добре да не опознаваме даден човек. Или да не е толкова бързо.
Тцъ, точно сега (щото тук е мор неккъв) искам басейн, шезлонг, леден коктейл с мента и Хари Потър последната книгаStrunz написа:
"Искам мъж, искам го сега" ? :)
Защо мислиш, че сте загубена кауза?pocti_bezobidna написа:Ами! Загубена кауза.doktorka написа: я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
То така е най-интересно - бавно и постепенноStrunz написа: Понякога е по-добре да не опознаваме даден човек. Или да не е толкова бързо.
Моята жена ако четеше тук щях да искам 4+1 куки и последния брой на немското списание "Diana", онова с плетките... :)4avdar4e написа:Тцъ, точно сега (щото тук е мор неккъв) искам басейн, шезлонг, леден коктейл с мента и Хари Потър последната книгаStrunz написа:
Разбира се. Но тези неща предимно просто се случват. Нецеленасочено.Strunz написа: Понякога е по-добре да не опознаваме даден човек. Или да не е толкова бързо.
м?![/quote]
"Искам мъж, искам го сега" ? :)[/quote]
Щрунц-е,
цар си ,пич!

м?![/quote]
"Искам мъж, искам го сега" ? :)[/quote]
Щрунц-е,
цар си ,пич!
Strunz написа:Моята жена ако четеше тук щях да искам 4+1 куки и последния брой на немското списание "Diana", онова с плетките... :)4avdar4e написа:Тцъ, точно сега (щото тук е мор неккъв) искам басейн, шезлонг, леден коктейл с мента и Хари Потър последната книгаStrunz написа:
щот си има мъж...ама много си хитър!:blum:Strunz написа:Моята жена ако четеше тук щях да искам 4+1 куки и последния брой на немското списание "Diana", онова с плетките... :)4avdar4e написа:Тцъ, точно сега (щото тук е мор неккъв) искам басейн, шезлонг, леден коктейл с мента и Хари Потър последната книгаStrunz написа:
"Искам мъж, искам го сега" ? :)[/quote]doktorka написа:я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
Щрунц-е,
цар си ,пич!
:)
ако ще ме четкаш нещо млъквам:)
Виж как се разприказвах като ме наплюха за изтъркани лафове и нерарзбиране на женската душа:)
4avdar4e написа:Тцъ, точно сега (щото тук е мор неккъв) искам басейн, шезлонг, леден коктейл с мента и Хари Потър последната книгаStrunz написа:
Ма верно?! Хари Потър?!?
никво четкане.Strunz написа::)doktorka написа:я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
Виж как се разприказвах като ме наплюха за изтъркани лафове и нерарзбиране на женската душа:)
директно те свалям.
не щеш!
пюййй ,да му се не види!
Ми за по-мързеливо четиво не се сетих... Щото любовни романи не четаpocti_bezobidna написа: Ма верно?! Хари Потър?!?
Ето! Пак нищо не разбра!!!Strunz написа:Защо мислиш, че сте загубена кауза?pocti_bezobidna написа:Ами! Загубена кауза.doktorka написа: я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Представих си те като онази дет се гърчеше/лизгаше върху найлона:blink::shocked:4avdar4e написа:Ммммм, масаж с топли ръце и ароматно масло... От любимия.. Да, ето още един начин за глезене:winkw:Strunz написа: Аз например не мога да отида на масаж.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е ти пък за какво сваляне се гласиш? Нали си на майната си? Свалката, Санчо, е велико нещо. Не както казва Вяра "Разбира се. Но тези неща предимно просто се случват. Нецеленасочено." Всичко си има целенасоченост. При мъжа накъдето се завърти натам сочи и целенасочеността. Баси, обърках се в собствените си глупости:))doktorka написа:никво четкане.Strunz написа::)doktorka написа:я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
директно те свалям.
не щеш!
пюййй ,да му се не види!
Абе кво значи тая заврантулка на аватара ти?frisky lioness написа:Представих си те като онази дет се гърчеше/лизгаше върху найлона:blink::shocked:4avdar4e написа:Ммммм, масаж с топли ръце и ароматно масло... От любимия.. Да, ето още един начин за глезене:winkw:Strunz написа: Аз например не мога да отида на масаж.:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.pocti_bezobidna написа:Ето! Пак нищо не разбра!!!Strunz написа:Защо мислиш, че сте загубена кауза?pocti_bezobidna написа:Ами! Загубена кауза.doktorka написа: я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
Тва, дето ще си го татуираме някой ден със Зв., га се престрашаpocti_bezobidna написа: Абе кво значи тая заврантулка на аватара ти?
Strunz написа:doktorka написа:Strunz написа:даа бе ,като ракетите Пършинг...doktorka написа:я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
Всичко си има целенасоченост. При мъжа накъдето се завърти натам сочи и целенасочеността. Баси, обърках се в собствените си глупости:))
ако да съм на майната си!
ти кво ?
не искаш?!
въх!
А, не се връзвам.Strunz написа:Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.pocti_bezobidna написа:Ето! Пак нищо не разбра!!!Strunz написа:Защо мислиш, че сте загубена кауза?pocti_bezobidna написа:Ами! Загубена кауза.doktorka написа: я да видим дали си схванал ние,девойките ,какво искаме ...вкупом!
м?!
не и сама - ами ако не успея да се отвържа после?!!!???
Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.[/quote]
там е цялата работа...
нема да се връзваме,ако искаме...
ако ни отърва обаче да сме вързани на фльонга,защото тогава задължително имаме нужда от равързване...,тогава се връзваме и без повод...
ади като един спец да кажеш..не е ли така?
там е цялата работа...
ако ни отърва обаче да сме вързани на фльонга,защото тогава задължително имаме нужда от равързване...,тогава се връзваме и без повод...
Последно промяна от doktorka на 24.08.07, 16:40, променено общо 1 път.
Е хубуу де, като свалиш някой онлайн и после кво?doktorka написа:.....
ти кво ?
не искаш?!
въх!
там е цялата работа...doktorka написа:Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.
В сексуален контекст ли да коментирам или по принцип ? :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо такова:-)pocti_bezobidna написа:
Абе кво значи тая заврантулка на аватара ти?
http://om.exoticindiaart.com/
http://www.forum.centr.ru/index.php?showtopic=231

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
он лайн е заигравкаStrunz написа:Е хубуу де, като свалиш някой онлайн и после кво?doktorka написа:.....
ти кво ?
не искаш?!
въх!
свалката е "насаме", а не в "голямото село"...
като ги изпонатръшкаш мъжете....
и послееееееее.
В сексуален контекст ли да коментирам или по принцип ? :)[/quote]Strunz написа:там е цялата работа...doktorka написа:Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.
като изходим от това ,какво иска всяка жена,то друг контекст освен сексуалния има ли?