............

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Re: За спам

Мнение от Глас в пустиня »

[unknown] написа: Ама друго си е копчето- класика. :lol:
Класика, ама отживелица! Да живее техническата революция и технологичният напредък, в това число и ципчето.:winkw::lol:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа: Освен това, дори и да не ви се вярва, но винаги съм искала да съм някъде в сянка и да не се забелязвам, но....
Да бе, ти и незабележима...нещо като камъче в обувката...:grin::lol:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
esti написа: Освен това, дори и да не ви се вярва, но винаги съм искала да съм някъде в сянка и да не се забелязвам, но....
Да бе, ти и незабележима...нещо като камъче в обувката...:grin::lol:
.....Дето всеки гледа да изтърси, за да не му пречи?:blum:
Егати, не знаех, че е толкова зле положението.
Ако щете вярвайте, но аз съм голяма душица, хич не съм такава проклета......само малко.:lol:
Освен това след летния мързел, скоро пак ще тръгна на фитнес и там ще си изкарвам лудостите, а тук ще бъда истинско ангелче с розово наметалце и захарни стрелички.:shy::lol:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:... но за нас, тези до които не им е дошло до главата...
Това е така, сигурно защото сме някакъв вид галеници на съдбата, или пък някакви невероятно приспособими хамелеони, за да успяваме да живеем в мир и хармония със себе си и околните. А по принцип най-големият ужас за щастливо женените е "разбитото" семейство, и по презумпция сме склонни да заклеймяваме и порицаваме рушащите най-ценната социална еденица...та от там и съмненията в лицемерие когато изкажеш различно от стандартното/очакваното мнение.
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Това е така, сигурно защото сме някакъв вид галеници на съдбата, или пък някакви невероятно приспособими хамелеони, за да успяваме да живеем в мир и хармония със себе си и околните. А по принцип най-големият ужас за щастливо женените е "разбитото" семейство, и по презумпция сме склонни да заклеймяваме и порицаваме рушащите най-ценната социална еденица...та от там и съмненията в лицемерие когато изкажеш различно от стандартното/очакваното мнение.
Абе честно ако си говорим аз не мисля, че семейството е толкова ценна социална единица.
Дори понякога си мисля, че ще дойде време, когато ще отпадне въобще, като единица.
Има нещо много сбъркано в тази форма на живот :lol:.....или в начина ни на възприемане.
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа: В такива моменти се опитвам да гледам глобално на случващото се, като се старая да не влизам в отделни позиции, защото всяко събитие погледнато само от една гледна точка, винаги води до ограничени, а не рядко и до погрешни изводи.:-)
Невлизайки в ничия позиция, виждаш ситуацията също толкова изкривено (или обективно), колкото и опитвайки да влезеш във всяка една.
Независимо как е извършено "наблюдението", изводите винаги са повлияни от опита, възпитанието, половата принадлежност(ако щеш) и куп други обективни, и субективни фактори оказващи влияние върху наблюдателя, а дали изводът е верен има отношение единствено общественета нагласа към момента.:-)
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
БоЕВ написа:
Абе честно ако си говорим аз не мисля, че семейството е толкова ценна социална единица.
Дори понякога си мисля, че ще дойде време, когато ще отпадне въобще, като единица.
Има нещо много сбъркано в тази форма на живот :lol:.....или в начина ни на възприемане.
Абе, ей, спамърко такава :lol: не смогвам да изчета, камо ли да отговоря толкова бързо.:lol:

Горният ми пост трябваше да съдържа огромна доза ирония, но не успях да го гарнирам достатъчно добре с емотикони и думи в кавички.:lol:

Семейството може и да не е най-добрият начин за съвместно съжителство, но поне в момента няма алтернатива, затова дори и за хората които живеят без брак, казваме, че живеят на семейни начала.:winkw:

На поста ми за "камъчето" пък реагираш като оня цар, който се расърдил на дъщеря си, защото му заявила, че го обича колкото солта. Камъчето понякога освен да бъде изтръскано, служи и да ти покаже къде те стяга чепика.:blum:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Абе, ей, спамърко такава :lol: не смогвам да изчета, камо ли да отговоря толкова бързо.:lol:

Горният ми пост трябваше да съдържа огромна доза ирония, но не успях да го гарнирам достатъчно добре с емотикони и думи в кавички.:lol:

Семейството може и да не е най-добрият начин за съвместно съжителство, но поне в момента няма алтернатива, затова дори и за хората които живеят без брак, казваме, че живеят на семейни начала.:winkw:

На поста ми за "камъчето" пък реагираш като оня цар, който се расърдил на дъщеря си, защото му заявила, че го обича колкото солта. Камъчето понякога освен да бъде изтръскано, служи и да ти покаже къде те стяга чепика.:blum:
По-важното е, че реагирам царствено!:grin:

А ти не гледай какво пиша, т.е. гледай, но не го приемай винаги 1:1 - понякога просто се глезя.:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 19:44, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

kapincho написа: Що е спам?
Сам не знам.
Дали мога да го ям?
Спам ли е голям салам?
Тъй де, ако го изям,
акото не е ли спам?
Май ме хвана вече срам,
а пък уж съм мъж голям.
По-добре е да съм ням!
Стига плямпах – плям, плям, плям.
Вий кажетe що е спам!
Ингилизка дума значи
май че нещо кат карначи :shy:
Божкеее, колко романтично..
Не, не гледай ма критично.
Даже в речника видях,
че и в Гугъл също бях.
Ама кво да обяснявам.
Хич нидей са притиснява.
Тъй дращи си както доди
спама повсеместно ходи :blum:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Много обичам да не ми се сбъдват предвижданията. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
БоЕВ написа:

По-важното е, че реагирам царствено!:grin:

А ти не гледай какво пиша, т.е. гледай, но не го приемай винаги 1:1 - понякога просто се глезя.:winkw:
:flowersk:

Е-е-е-е-ех, какво щяхме да правим без вас, момичетата?!:roll:
Да съм спартанец нещо никак не ми харесва.:shy:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа: Е-е-е-е-ех, какво щяхме да правим без вас, момичетата?!:roll:
Боев ти просто си мъж - от оная изчезващата порода.:-)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

esti написа:
БоЕВ написа: Е-е-е-е-ех, какво щяхме да правим без вас, момичетата?!:roll:
Боев ти просто си мъж - от оная изчезващата порода.:-)
подписвам се и аз :-)
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Чавето дали мълчи още? :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:Чавето дали мълчи още? :huhthink:
щом е казала 4, значи още мълчи, не се съмнявай
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 19:45, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

kapincho написа: Какво нещо е интуицията ...

Да ти са закълна, че бях го завършил:

"Вяра ще ми каже знам,
що е това чудо спам."

После промених края, щото викам си "Ми на нея пък може да не й се стихоплещи.", пък ей го на, правилно съм усетил, че ще ми отговориш.:-):kiss::-)
Ти само тука потърси ме
и ще навържа толкоз рими, :lol:
че свят да ти се завърти,
но тема дай ми само ти :blum:
И муза всякога намирам
и само леко се подпирам...
И те занизват се сами
и ги оплитам все едни.. :lol:
Абе, какво да ти говоря,
във рими мога и да споря,
и да се смея, и да плача
и малоумно да си грача...:blink:
Така че - можеш да разчиташ,
когато римите заплиташ,
ще ги довърша, то се знае, :kiss:
тъй както мога... Ми това е :cool:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 19:46, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

kapincho написа:
Понечих да ти отвърна с рима, но ми се струва кощунствено.

Върхът си!!! Наистина звучи като водопад, който си се сипе съвсем естествено и хем весело ромоли, хем думички-пръски го правят нежен.

Благодаря ти, Верче!
Стига бе! И ти пък! :shy::shy::lol:
Чак ми сецна музата...дай по-добре глупости да си дращим :blum:
(Ама как ме изчетка.. хубаво ми стана :kiss::shy:)
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 19:46, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

kapincho написа: Лека нощ!:-)
Лека! :cool:
Изображение
Публикувай отговор