не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...сър Айвънхоу написа:Нещо, като твоите гащи!esti написа:Абе, какви са тези червени чорапи, дето ги развявате непрекъснато?ELBI написа:с подобни оценки хората само се оголват...esti написа:...Евала Графе!
Само ти си признаваш.![]()
поне сложи едни червени чорапки...
Загадка
Re: Загадка
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мечка страх, мен не страхELBI написа:
не забравяй, обаче че ако видиш мечка в лозето на комшията, чакай я и в твоето
just perfect
юbead_ написа:щти кажа. срещу 200 евро.caliostro написа:
е като човек е на върха освен да обикаля в кръг кво друго му остава?!
ако знаеш ще ти ги дам
шъ ни оставиш да изпукаме и няма да ти липсваме?Semiramis написа:ELBI написа:кво време, кви 5 лева - виж, че ни остават само 4 години...Semiramis написа:esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
аз залагам, че ще се превърне в един добър брак
Ще си говорим след време пак
Подпис Касандра
а..вие имате толкова
аз лично смятат да се приспособявам
все има начин
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Брей че набъбнала тая тема:shocked:
вчера исках да кажа само и че съм приятно изненадан
като си направя равносметка
че има такова място където Хората
/съзнателно не ползвам думата юзъри, щото вече доста се познаваме/
са ДОБРОНАМЕРЕНИ
ТУК Е:-)
и още...
те това е ЛУКС - Спокойствието, Разбирателството и Такта
ЛУКС е щото го няма почти наоколо, на изчезване е
топи се като ледено кубче в пърцуца
п.п. Калиостро, само едни джанти ми останаха
и тях ли ще гепиш
по добре ги купи
2ста парчето
са ДОБРОНАМЕРЕНИ
и още...
и тях ли ще гепиш
по добре ги купи
2ста парчето
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
шоу ми дъ мъниcaliostro написа:юbead_ написа:щти кажа. срещу 200 евро.caliostro написа:
ако знаеш ще ти ги дам
BIN BG26REX6235248920
just perfect
е тая е у левчетаbead_ написа:шоу ми дъ мъниcaliostro написа:юbead_ написа:щти кажа. срещу 200 евро.caliostro написа:
ако знаеш ще ти ги дам
BIN BG26REX6235248920
кирилица , енглезки
ебаси и таратора
понеже ви обичам предпочитам вие да не страдате от липсата ми.ELBI написа:шъ ни оставиш да изпукаме и няма да ти липсваме?Semiramis написа:ELBI написа:кво време, кви 5 лева - виж, че ни остават само 4 години...Semiramis написа:esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
Подпис Касандра
а..вие имате толкова
все има начин
аз съм издръжлива.
- сър Айвънхоу
Но пък са толкова пословични, както и червените чорапи!ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
мечка без 200 евро хоро не играе...bead_ написа:мечка страх, мен не страхELBI написа:
не забравяй, обаче че ако видиш мечка в лозето на комшията, чакай я и в твоето
По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
остави ти таратора на нас.caliostro написа:
ебаси и таратора
чакам бърз банков превод.
just perfect
- сър Айвънхоу
Ти го каза!esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
Bella Ciao
Bella Ciao
Кент написа:Брей че набъбнала тая тема:shocked:
са ДОБРОНАМЕРЕНИ
и още...
и тях ли ще гепиш
по добре ги купи
2ста парчето
аз ще си купя ама защо да си нямам два комплекта ми кажи
и не са по 200 парчето
повечко са
esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
поне ще те изпратят както те посрещнат
по същата логика
срещу кво?bead_ написа:остави ти таратора на нас.caliostro написа:
ебаси и таратора
чакам бърз банков превод.
срещу нема нищо!
а забрави
ще издържиш без нас? И без пчелички?Semiramis написа:понеже ви обичам предпочитам вие да не страдате от липсата ми.ELBI написа:шъ ни оставиш да изпукаме и няма да ти липсваме?Semiramis написа:ELBI написа:кво време, кви 5 лева - виж, че ни остават само 4 години...Semiramis написа:esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
Подпис Касандра
а..вие имате толкова
все има начин
аз съм издръжлива.
не помня вече колко мераклии имаше да ти видят гащите и колко лицето...esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
Защото ви познавам.сър Айвънхоу написа:Ти го каза!esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
е, докъде я докарахме? поне кажи за 200 евро колко ще играе и какво хоро точно - северняшко с подскачане или странджанска ръченица с приклякане?ELBI написа:
мечка без 200 евро хоро не играе...
п.п. накъде отива този свят?!?!?!?!:crying:
just perfect
- сър Айвънхоу
Еййй, върнАхме се у първоначалния замисъл на темата...esti написа:Защото ви познавам.сър Айвънхоу написа:Ти го каза!esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
Bella Ciao
Bella Ciao
И как не се намери някой, който да поиска да ме види отвътре......егати никой не ми е искал рентгенова снимка.ELBI написа:не помня вече колко мераклии имаше да ти видят гащите и колко лицето...esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
срещу информацията, която ти трябваше. обеща да платиш. сега - да забравя.caliostro написа:
срещу кво?
срещу нема нищо!
а забрави
just perfect
- сър Айвънхоу
Що? Да не си болна нещо?esti написа:И как не се намери някой, който да поиска да ме види отвътре......егати никой не ми е искал рентгенова снимка.ELBI написа:не помня вече колко мераклии имаше да ти видят гащите и колко лицето...esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
Bella Ciao
Bella Ciao
разни мечки го газят...bead_ написа:е, докъде я докарахме? поне кажи за 200 евро колко ще играе и какво хоро точно - северняшко с подскачане или странджанска ръченица с приклякане?ELBI написа:
мечка без 200 евро хоро не играе...
п.п. накъде отива този свят?!?!?!?!:crying:
баси -тогава ще трябва да правя сравнение на 3 величини.esti написа:И как не се намери някой, който да поиска да ме види отвътре......егати никой не ми е искал рентгенова снимка.ELBI написа:не помня вече колко мераклии имаше да ти видят гащите и колко лицето...esti написа:По пътя на логиката излиза, че моето лице са моите гащи.ELBI написа: не съвсем - цветът на гащите на ести е все още загадка...
за момента е само:
- меркалии да видят гащите
- мераклии да видят лицето
ако броят им съвпада, може да приложим горната логика
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За мен загадката се състои в това, защо всяка тема рано или късно придобива един и същ УклонКент написа:Брей че набъбнала тая тема:shocked:
са ДОБРОНАМЕРЕНИ
и още...
и тях ли ще гепиш
по добре ги купи
2ста парчето

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ето защо се съмнявам в целокупната зочовска възвишеност - говорите за морал, а гледате само гащите. И чорапи някакви също имало разбрах...ELBI написа:
баси -тогава ще трябва да правя сравнение на 3 величини.
за момента е само:
в какъв смисъл "придобива"За мен загадката се състои в това, защо всяка тема рано или късно придобива един и същ Уклон:winkw:
мисълта за парите и е..нето е като водовъртеж
засмуква, засмуква
И аз се съмнявам в целокупните възвишености, особено когато често говорим за гащи, а гледаме моралаesti написа:Ето защо се съмнявам в целокупната зочовска възвишеност - говорите за морал, а гледате само гащите. И чорапи някакви също имало разбрах...ELBI написа:
баси -тогава ще трябва да правя сравнение на 3 величини.
за момента е само:
това с чорапите е много съвременно!
Направо е горещо ....
Новина си е...
- Green Light
Ми кви дрязги и обиди искаш тука? Тука всички сме спокойни. Е и Бийд да вземем- одъртя, дърт човек къде шсе занимава? Ести никъв секс не прави, веднъж и паднаха гащите и туйто. Ми те кому да кажат лоша дума, питам, другаде им е ума на тях. Възраст. Ремиус и Мъжж че и ЕЛБИ хвани единия удари другия, тия хора имат далеч повече мъглявини в главите отколкото да земат например да кажат на Боев, че не му струва блендата на растера и затва една снимка не може да направи. Що се отнася за автора на темата- ми то не бе Пирин, не бе чудо. Хубу че е лекар, та може и да не работи, че ако примерно сисадмин работеше не знам какво щяхме да правиме. Та за кви обиди искаш да се говори, кви дрязги? 30-40. Прроклета възраст!
хаха, звеневия ще си взима комисионна от бареков покрай неговите червени чорапи майELBI написа:
Направо е горещо ....
Новина си е...
just perfect
Green Light написа:Ми кви дрязги и обиди искаш тука? Тука всички сме спокойни. Е и Бийд да вземем- одъртя, дърт човек къде шсе занимава? Ести никъв секс не прави, веднъж и паднаха гащите и туйто. Ми те кому да кажат лоша дума, питам, другаде им е ума на тях. Възраст. Ремиус и Мъжж че и ЕЛБИ хвани единия удари другия, тия хора имат далеч повече мъглявини в главите отколкото да земат например да кажат на Боев, че не му струва блендата на растера и затва една снимка не може да направи. Що се отнася за автора на темата- ми то не бе Пирин, не бе чудо. Хубу че е лекар, та може и да не работи, че ако примерно сисадмин работеше не знам какво щяхме да правиме. Та за кви обиди искаш да се говори, кви дрязги? 30-40. Прроклета възраст!
и през пролетта ще ти дам телефона на покривджиите
ама и бареков ли пише тук?bead_ написа:хаха, звеневия ще си взима комисионна от бареков покрай неговите червени чорапи майELBI написа:
Направо е горещо ....
Новина си е...
щях да сисам дистанционноче е лекар, та може и да не работи, че ако примерно сисадмин работеше не знам какво щяхме да правиме. Та за кви обиди искаш да се говори, кви дрязги? 30-40. Прроклета възраст!
от догодина тръгваме и по света
шевидитетогававий
А така! Хилете се за чужда сметка.ELBI написа:Green Light написа:Ми кви дрязги и обиди искаш тука? Тука всички сме спокойни. Е и Бийд да вземем- одъртя, дърт човек къде шсе занимава? Ести никъв секс не прави, веднъж и паднаха гащите и туйто. Ми те кому да кажат лоша дума, питам, другаде им е ума на тях. Възраст. Ремиус и Мъжж че и ЕЛБИ хвани единия удари другия, тия хора имат далеч повече мъглявини в главите отколкото да земат например да кажат на Боев, че не му струва блендата на растера и затва една снимка не може да направи. Що се отнася за автора на темата- ми то не бе Пирин, не бе чудо. Хубу че е лекар, та може и да не работи, че ако примерно сисадмин работеше не знам какво щяхме да правиме. Та за кви обиди искаш да се говори, кви дрязги? 30-40. Прроклета възраст!:rotfl24::rotfl24:
Виж как ме е докарал само...виж!
Подтекста на това е, че съм недо.....развита психически и често съм нервна.
А за него си нищо казва!
тцELBI написа:ама и бареков ли пише тук?bead_ написа:хаха, звеневия ще си взима комисионна от бареков покрай неговите червени чорапи майELBI написа:
Направо е горещо ....
Новина си е...
ако бареков е тука трябва и ББ да е ..
да не са се оженили нещо те?Semiramis написа:тцELBI написа:ама и бареков ли пише тук?bead_ написа:хаха, звеневия ще си взима комисионна от бареков покрай неговите червени чорапи майELBI написа:
Направо е горещо ....
Новина си е...
ако бареков е тука трябва и ББ да е ..
- сър Айвънхоу
Хм! Единият явно трябва да се е омъжил...ELBI написа: да не са се оженили нещо те?
Bella Ciao
Bella Ciao