Ето още едно място където пак няма нищо да кажа вече...Mila написа:Най-често човек е едновременно в двете ситуации.
Да си построиш...
да не забравиш за моите 10% само...Remmivs написа:Ха! Това ли било! Ха! Онирофилм пасти да яде! Ако измисля сега и нещо дето да записва и ще стана филмов магнат!ELBI написа:логично - като ги сънуваш онези ми ти самодиви в бели (или без) премени, по дузина, две... в онези пози...човешката памет си е ограничена...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Фриски, Фриски, май ще си правим компания на онова място, дето е в подписа на Зв., и дето разправя, че му било добре там ...frisky lioness написа: Пък в продължение на това, да ти кажа, че си разменях някакви реплики с теб и те бяха баш свързани с това, че ще идвам у вас (поканена ли, кво ли...) И ти викам, че ако св. не спретне нещо за почерпка, аз мога и с онзи черен хайвер да се задоволя, дето е останал и никой го не ще:blink::shocked:
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щом казва че е хубаво, кво пък. Вярвам му.4avdar4e написа:Фриски, Фриски, май ще си правим компания на онова място, дето е в подписа на Зв., и дето разправя, че му било добре там ...frisky lioness написа: Пък в продължение на това, да ти кажа, че си разменях някакви реплики с теб и те бяха баш свързани с това, че ще идвам у вас (поканена ли, кво ли...) И ти викам, че ако св. не спретне нещо за почерпка, аз мога и с онзи черен хайвер да се задоволя, дето е останал и никой го не ще:blink::shocked::rotfl24:
Той къде е?
Там ли?
Нещо го не виждам:blink::?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
минутки задрямах и веднааааааа врътнахте далавератаELBI написа:да не забравиш за моите 10% само...Remmivs написа:Ха! Това ли било! Ха! Онирофилм пасти да яде! Ако измисля сега и нещо дето да записва и ще стана филмов магнат!ELBI написа:логично - като ги сънуваш онези ми ти самодиви в бели (или без) премени, по дузина, две... в онези пози...човешката памет си е ограничена...
малиииииии
големи гадове сте
да го знаете
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Виждала съм го4avdar4e написа:Ти виждала ли си му подписа???frisky lioness написа: Щом казва че е хубаво, кво пък. Вярвам му.
Той къде е?
Там ли?
Нещо го не виждам:blink::?:rotfl24:
Не, не, още не е там, ама и тук не е:rotfl24:
и си мисля, че не е само той, дето не е нито тук, нито там...
Маса хора има дето изобщо не знаят къде са

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
кажи нещо ново. Освен гадове сме и егоисти, безсърдечни, манипулатори, мръсници, използвачи ...Quid написа:минутки задрямах и веднааааааа врътнахте далавератаELBI написа:да не забравиш за моите 10% само...Remmivs написа:Ха! Това ли било! Ха! Онирофилм пасти да яде! Ако измисля сега и нещо дето да записва и ще стана филмов магнат!ELBI написа:логично - като ги сънуваш онези ми ти самодиви в бели (или без) премени, по дузина, две... в онези пози...човешката памет си е ограничена...
малиииииии
големи гадове сте
да го знаете:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Простото е ясно и стабилно. И аз мразя като ми ги заусукват и представят като оново 8-мо измерно с обяснение, дето ще покрие Манхатън написано с дребен шрифт.Quid написа:няма нищо ново
имам си стил
като пирамида
от зг до хоризонта и от лг до хоризонта
тва е
Пирамидата е с 4 стени. ЗГ и ЛГ са 2 от тях. Мастичката е 3-тата. Криеш 4-тата и основата...
Re: Да си построиш...
Било е по-добре за тогава. Илюзиите са неизбежни. Правим го защото имаме нужда. Вътрешно в себе си може би си усещала и преди, че се залъгваш, но не си искала да го променяш. После идва момент, когато вече се налага. Но това е хубав урок. Имала си нужда от него, не съжалявай.Semiramis написа: Баси и дилемата: беше ли по-добре докато мислях, че има кула или сега ми е по-добре щото като работя сама поне го знам.
Я, това съм го пропуснала днес!frisky lioness написа:Ами не знам, защото аз побързах да уточня, че "ще избяхам ли от теб" не е ще избяхам ли от ТЕБ, а ще избяхам ли от теб-3о4оМнемозина написа:
Немой ме стряска и ти сега.
И аз какво ти отговорих?
То добре, че не целият разговор ми се повтаря, защото иначе няма да има никаква нужда и смисъл да влизам тук
Фриски, чедо, не мож избяга, спокойно.
Няма начин да не съм ти отговорила така.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Съжалявам до го прочета. Не знам за какво конкретно става дума, но разбирам чувството, което изпитваш.Semiramis написа:въздушна кула.
Много е гадно като разбереш, че си правил това.
Просто ще се пръсна.
Явно нещо съм правила само аз. И е било това.
Пет пъти пробвам дали има друго освен въдух..да си се чудя на търпението...
и пет пъти не вярвам на очите си - и въздух нямало даже. И кулата ми я няма даже.
Баси и дилемата: беше ли по-добре докато мислях, че има кула или сега ми е по-добре щото като работя сама поне го знам.
сори, не е петъчно.
Понякога обаче не знаеш кога ще ти послужи опитът от строежа - независимо дали кулата я има или не.
И не знаеш дали е било за лошо или за добро. Само времето ще покаже.
Желая ти скорошно преодоляване и по-ведри мисли!
Remmivs написа:Синьо-червени ли са вече на мода, Quidius?Quid написа:дайте си малко почивка че иначе шарени хапчета следват:-)
след като въпроса за ЗГ стигна до народното събрание и днес бе разисквано яко то мисля че трябва да раздадат на цялото населени весели хапчета с цвят по избор.
доволен съм от деня защото най после има яснота по въпроса за ЗГ.
не е истина просто идиотизма какви размери взима:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Гадничко.Semiramis написа:въздушна кула.
Нищо не мога да разбера от цялата тази истерия.Quid написа:след като въпроса за ЗГ стигна до народното събрание и днес бе разисквано яко то мисля че трябва да раздадат на цялото населени весели хапчета с цвят по избор.
доволен съм от деня защото най после има яснота по въпроса за ЗГ.
не е истина просто идиотизма какви размери взима:rotfl24: