...и ББ естественоQuid написа:стигнеме ли до баварците
разговора отива ясно накъде
зг и лдж:rotfl24:
/ не она с голямата тиква, а Баварската Бира естествено
Мдаааам... баварците са много готини коли, ама аз повече си харесвам скандинавските...Quid написа:стигнеме ли до баварците
Ох, не ми напомняй! Супер бира е това... Като пуснаха "Кайзер" на пазара и си умрях от кеф. Ама като я опитах... възкръснах в мъки...Кент написа:...и ББ естественоQuid написа:стигнеме ли до баварците
/ не она с голямата тиква, а Баварската Бира естествено....амброзия ммм/
Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...vyara написа: Хъъъъъ, добре, че си тури лепенката на устата... иначе какви работи без малко да надумаш. Хъъъъъ...
ами ти с това заглавие го подведеRemmivs написа: Стига бе, БоЕВ, друже! Ма как ги четеш понякога нещата направо падам!
За да сме прецизни, форумът разполага с такива възможности (ключови думи и прочее), но ние никога няма да ги ползваме.pocti_bezobidna написа:Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...
Добре де, убу.zmeu написа:ами ти с това заглавие го подведе
представям си го как се е изкефил
и после какво е видял
първото го разбрахRemmivs написа: Добре де, убу.
Mea culpa, mea maxima culpa!
Е, в 95% от случаите саморегулацията, уважението към околните и т.н. работят прекрасно, затова не е и необходимо да се ползват гореописаните възможности на форума.Remmivs написа:За да сме прецизни, форумът разполага с такива възможности (ключови думи и прочее), но ние никога няма да ги ползваме.pocti_bezobidna написа:Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...
10111100011100011zmeu написа:първото го разбрахRemmivs написа: Добре де, убу.
Mea culpa, mea maxima culpa!
второто и друг път си го путребявал
всичко е едно и едно е всичко
за цензура говориш,а псувашpocti_bezobidna написа: 10111100011100011
ти затва ли в ена друга тема писа че не мо ме познаеш по писането, се съм друг а не азpocti_bezobidna написа:Е, в 95% от случаите саморегулацията, уважението към околните и т.н. работят прекрасно, затова не е и необходимо да се ползват гореописаните възможности на форума.Remmivs написа:За да сме прецизни, форумът разполага с такива възможности (ключови думи и прочее), но ние никога няма да ги ползваме.pocti_bezobidna написа:Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...
Въпроса е, че понякога все пак грубиянщината ми идва в повечко, но това си е мой проблем.
Тва е от много учене на инглишКент написа: на мен пък чувствата ми понякога ми и дват в повечко, тея дето върлуват вътре в мен
Не, бе, псуването няма нищо общо.Кент написа: ти затва ли в ена друга тема писа че не мо ме познаеш по писането, се съм друг а не азтам за момченцанта и другите
ако е така извинявам се на сички, чак сега загрях
на мен пък чувствата ми понякога ми и дват в повечко, тея дето върлуват вътре в мен
Няма вече обещавам!zmeu написа:за цензура говориш,а псувашpocti_bezobidna написа: 10111100011100011
а, мен не ме притесняваpocti_bezobidna написа: Няма вече обещавам!
сега това как да го тълкуват пловдивчанките примерно, мzmeu написа:а, мен не ме притеснява
човек има нужда някой път да тегли една, че и повече майни
всички присъстващи от Пловдив са изключение
Че той да не е мислител? Той е ПИСАТЕЛ!Remmivs написа:не мислиш като пишеш ей!
Ах, ако знаеш как ти завиждааааам!!!!!Piqndurnik написа:Сега е сезонът на коледната HBКент написа:...и ББ естествено
/ не она с голямата тиква, а Баварската Бира естествено....амброзия ммм/
ами сложно еRemmivs написа: сега това как да го тълкуват пловдивчанките примерно, м
не мислиш като пишеш ей!
така еzmeu написа:ами сложно е
ти пробвал ли си да пишеш и мислиш
зор
дано да не съм обидил някоя пловдивчанка с неблагопристойното и своенравно-неприлично-поведение
Темата е кой как се храни и с какво и какpocti_bezobidna написа:Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...vyara написа: Хъъъъъ, добре, че си тури лепенката на устата... иначе какви работи без малко да надумаш. Хъъъъъ...
ама аз нищо лошо не им мисляRemmivs написа: те са добри момичета, или пък лоши не знам кое е по-добро, и ще ти простят
вярвам
zmeu написа:ама аз нищо лошо не им мисля
пък ако не щат
риби много в океана
и пилита
по-добре да са лоши
те са стрейт форуърд
пилитата не са ли по на север, къде Русиzmeu написа: и пилита![]()
Капинчо написа:Една колежка казваше: "Мене ме е срам п..ка да кажа, та к.р ще кажа." Това ли имаше на в предвид?

Remmivs написа:Но хидразин-хидрат така и не успели да я научат да го казва правилно и си останал гидразин-гидрат.
Виж това!4avdar4e написа:пилитата не са ли по на север, къде Русиzmeu написа: и пилита![]()
а майните не караха ли ибиса
жената си е негова саzmeu написа:не съм се извинявал
Ремиус ме кара да се чуствам неудобно
психологически ме малтретира
ама и аз какво се връзвам на човек дето иска да залива жена си с шкембе чорба
исках да кажа, че понякога дори безобидното "задник" примерно,Капинчо написа:Една колежка казваше: "Мене ме е срам п..ка да кажа, та к.р ще кажа." Това ли имаше на в предвид?pocti_bezobidna написа:Понякога съжалявам, че няма цензура, знаеш ли...vyara написа: Хъъъъъ, добре, че си тури лепенката на устата... иначе какви работи без малко да надумаш. Хъъъъъ...
Всики си има моменти на слабост.pocti_bezobidna написа:Може и наистина да е грубиянски.
Разбира се. Но аз избирам докога ще ги толерирам. За себе си де.... написа:Всики си има моменти на слабост.pocti_bezobidna написа:Може и наистина да е грубиянски.
Направи си едно чайче, крЪсти го с едно ромче! пАлни една цигавра...pocti_bezobidna написа: Но аз избирам докога ще ги толерирам.