Пролет пукна, ние не!

Все същите
Неф

Мнение от Неф »

провинциална пролет

наздраве приятели
:wine:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:bigsmile: много благодаря, Нефертити!
много ми пасва тази вечер
какви ги пиша?! винаги ми харесват

:wine:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Хей, момичета, вие не разбрахте ли че не бива да "шляпкате" туриста!

Кент-а <Твърди>, че е лонгур с размерите на шкода-мадара. Пък и щом камарада, обръгнал на всекакви гледки, е <Ужасен> от мъжкото му достойнство направо не ми се мисли какво може да ви се случи.:lol:
Ще трябва, явно, да съм там и да го държа докато го обработвате, нищо че съм лилипут с очила, ма той, лонгурът(туриста) нали е мъж(по пол), та се надявам че няма да удари човек с очила.:bigsmile:

Защото и в Библята е записано, че и Давид е победил Голиат не със сила/маса, а с акъл.:grin:
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:Хей, момичета, вие не разбрахте ли че не бива да "шляпкате" туриста!

Кент-а <Твърди>, че е лонгур с размерите на шкода-мадара. Пък и щом камарада, обръгнал на всекакви гледки, е <Ужасен> от мъжкото му достойнство направо не ми се мисли какво може да ви се случи.:lol:
Ще трябва, явно, да съм там и да го държа докато го обработвате, нищо че съм лилипут с очила, ма той, лонгурът(туриста) нали е мъж(по пол), та се надявам че няма да удари човек с очила.:bigsmile:

Защото и в Библята е записано, че и Давид е победил Голиат не със сила/маса, а с акъл.:grin:
:rotfl24::rotfl24:
Боев, направо си те представих, хахах :rotfl24::rotfl24:

Усмихнат ден на всички, въпреки лошото време в Деня на метеорологията. :-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Нефертити написа:
БоЕВ написа:Хей, момичета, вие не разбрахте ли че не бива да "шляпкате" туриста!

Боев, направо си те представих, хахах :rotfl24::rotfl24:

Усмихнат ден на всички, въпреки лошото време в Деня на метеорологията. :-)
:-)

Изображение
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:

:-)

Изображение
:lol:
Публикувай отговор