Не ти трябва да си насреща, кога бълвам огън и жупел.Звеневия написа:Ожидам да ме ограмутевате!vyara написа:Какво знаеш ти.
Разкажете ми за Иван!
Фарели, да. Вярно, така е. Аз пък ще се кефя на моите си неща. Просто понякога сядаш да гледаш нещо с някаква нагласа и това, което виждаш малко или много те отвращава и остава някъде в теб. В децата ти пък още повече. Сега заради разни измекяри да спра тотално ТВто ли? Нали и това направих за известно време. Ми те значи ми нарушава правата, ве?! А!zmeu написа:Фарелиvyara написа:Особено в комбина с онея братя Ф... кви бяха там. То не са пръдни и чудеса.... Лапешка работа. Евтинджос.
Аре, спирам да се паля.
не е важно теб да те кефи
важното е него да го кефи
всеки се кефи на каквото си го кефиvyara написа: Фарели, да. Вярно, така е. Аз пък ще се кефя на моите си неща. Просто понякога сядаш да гледаш нещо с някаква нагласа и това, което виждаш малко или много те отвращава и остава някъде в теб. В децата ти пък още повече. Сега заради разни измекяри да спра тотално ТВто ли? Нали и това направих за известно време. Ми те значи ми нарушава правата, ве?! А!
лошо няма
я се стегни
звучиш като лелка
Ша ковнеш. Авторски права ша ми искаш. Олееее, знаеш ли, Звеневи. Сега като гледам ония екстрасенси, казват, че енергията на човека оставала по всичките му снимки и се изменя заедно с него. Ето защо само по снимка приживе могат да разберат, че човекът вече не е жив. Енергията на човека е дори и в снимките. Не било много хубаво да се снимаш често. Така че, без снимки, моля.Звеневия написа:А вдругиден шя ковна на 5 мега-пиксела, да вийш, ква мацка наточена е!zmeu написа:звучиш като лелка
виж и по-малките имат предимства
link
link
Кажи му да си върне онзи предишния трудния ник.vyara написа:Хубаво де. Ама как тогава ще си говорим с тебе.zmeu написа: на мен ми предстои да порастна
но връщане на зад няма
хубаво е човек да се усмихва
дори и инфантилно
Добре, на "От глупав по-глупав" се смях. Доволен ли си?
Тогава ви бяха по-други отношенията.
Panta rhei...
Абе защо напоследък все по два отговора ми идват в главата?zmeu написа:вяра е от малкото с които човек може да се бъзика с кефМнемозина написа: Тогава ви бяха по-други отношенията.
а е и на кеф сега не е като буреносен облак
мен затуй ме кефи
пък и наборче
другите много миролюбиво го раздавате и няма тръпка
1. Да бе, досада пълна.
2. Зависи каква тръпка търсиш.
Panta rhei...
а гледаш ли Спъндж Боб с квадратните гащиvyara написа:Разтапям се просто.
http://www.nick.com/shows/spongebob_squ ... ndex.jhtml
Не съм още. Нещо детско ли е? Че сега имам затруднения да го разглеждам.zmeu написа:а гледаш ли Спъндж Боб с квадратните гащиvyara написа:Разтапям се просто.
http://www.nick.com/shows/spongebob_squ ... ndex.jhtml
Първото беше, че е досадно, дето сме толкова миролюбиви - обаче пък ето как Вяра блесва на нашия фон.zmeu написа:първото не го разбеахМнемозина написа: 2. Зависи каква тръпка търсиш.
тръпката трябва да е тръпчива
иначе няма спомен
да си сериозен е учудващо лесно
Да си сериозен е лесно, но не винаги приятно - и затова не чак толкова лесно.
Освен това има и миролюбиви тръпки.
Panta rhei...
- snowprincess
Хех.... Ако се държиш културно в обществото, значи си културен. Всъщност, извън обществото, понятието култура губи смисъл.frisky lioness написа: Не знам. Замисли ме![]()
Ако само се правиш значи...СЕ ПРАВИШ,
демек
НЕ СИ
Същото е като да се държиш кОлтурно в обществото, а кога си сам със себе си да си ФОрмен простак ЕдЕот:-)
Така мислим аз
Дреме му на някой как се държиш в собствената си компания...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!