Ясно кой ми е окрал шишчетатаRemmivs написа: Яко!
Сега обядвах (преди час де)
Минерална вода. Зеле. Две шилешки пишчета филе.
Абе ти що ядеш каквото и аз
Ясно кой ми е окрал шишчетатаRemmivs написа: Яко!
Мдаа, вЕрно, и аз чета както ми дойде. Ама тва е щото някой наистина ми е свил две шишчета, пък аз бях примряла от глад. Сраам!esti написа: Я пак прочети какво ти е оставил....
Реме, и друг път съм ти казвала: ако ям колкото теб, трябва да спя по цял денRemmivs написа:Яко!Nejimaki-dori написа:Кафе + мин. вода
Кисело мляко с фини овесени ядки и какао
Парче студено пилешко бяло месо
Пак кафе.
Абе, ти на угоение ли си?Remmivs написа:Да бе, вярно че съм почнал да огладнявам. Време ми е за следобедната закуска. Мммммм ловджийски деликатес на АВА, кисело мляко и краставици. Чудех се какво не ми е наред и си мислех, че пак ми е много работата. Благодаря, Лейди Дарк!
Малиййй... га ш'та колят?Remmivs написа:Аха.Марвин написа:Абе, ти на угоение ли си?Къде кило и осем ккал на ден.
Remmivs написа:Не знам. Според мен обаче, требе да е с чук (по възможност онзи на Тор - Мьолнир) щото нали съм добиче и ми е твърда черепахата.
Абе, дайте и аз да го видя това меню най-накрая4avdar4e написа:Пък аз се пазя за довечера.. Като видях кви сачове има в менютоDark Angel написа:ах колко сте гладни
бая сте изписали от закуска до сега

преглАЩаЙfrisky lioness написа:Абе, дайте и аз да го видя това меню най-накрая4avdar4e написа:Пък аз се пазя за довечера.. Като видях кви сачове има в менютоDark Angel написа:ах колко сте гладни
От седмица само за него чета
Звеневия написа:преглАЩаЙfrisky lioness написа:Абе, дайте и аз да го видя това меню най-накрая4avdar4e написа:Пък аз се пазя за довечера.. Като видях кви сачове има в менютоDark Angel написа:ах колко сте гладни
От седмица само за него чета

А, мерси начи!Звеневия написа:преглАЩаЙ
Открих малки разлики в менюто на механата и това на винарната:-)Звеневия написа:
преглАЩаЙ

проклетници !frisky lioness написа:Открих малки разлики в менюто на механата и това на винарната:-)Звеневия написа:
преглАЩаЙ
Ти остави това, ами и си мълчатdoktorka написа:проклетници !frisky lioness написа:Открих малки разлики в менюто на механата и това на винарната:-)Звеневия написа:
преглАЩаЙ
а аз само да се облизвам тука като Кума Лиса...
аААААУУУУУУУУУ!:crying:

Нищо няма да кажа!frisky lioness написа: Ти остави това, ами и си мълчат
Ти поне се предполага, че си съумял да станеш и да отидеш на работа:lol::lol::lol:Марвин написа:Нищо няма да кажа!frisky lioness написа: Ти остави това, ами и си мълчатЛя-ляля-ля-ля!

Де ша одиш, бре булка?frisky lioness написа:след малко ви напускам и едва ли ще се появя преди понеделник
Никъде.Марвин написа:Де ша одиш, бре булка?frisky lioness написа:след малко ви напускам и едва ли ще се появя преди понеделник
Стой тука, ский колко е тъпо значиииии... !

Успех!frisky lioness написа: Никъде.
Ама си имам един голям списък от задачки, повечето от които крайно битови, а за похлупак утре ще идват и някакви да ни дупчат стената на спалнята, та ме чака як чанч и чистене
Доклад тип "извод"frisky lioness написа:
Ти остави това, ами и си мълчат
Тежко ще да е било
Ни доклади, ни снимки, ни остатъци от трапезата:mad::crying:
А може би са в състояние на безтегловност
или в онова другото-г*з се вдига, глава се не вдига:lol::lol::lol:
СРС:lol::lol::lol:esti написа:Скрита камера ли ще си слагаш?frisky lioness написа: утре ще идват и някакви да ни дупчат стената на спалнятa

Няма толкуз мястоЗвеневия написа:Мой да отваря място за цял подиум - снимачен екип, клакьори и суфльори...esti написа:Скрита камера ли ще си слагаш?frisky lioness написа: утре ще идват и някакви да ни дупчат стената на спалнятa![]()
И медицинска помощ някъде в ляво долу ниско...

Благодаря:-)Марвин написа:Успех!frisky lioness написа: Никъде.
Ама си имам един голям списък от задачки, повечето от които крайно битови, а за похлупак утре ще идват и някакви да ни дупчат стената на спалнята, та ме чака як чанч и чистене
И в понеделник - отчет за свършеното!