уф, и аз все това си мисля, мамка муQuid написа:на мен ми е жал за приятелката на тома
щото ще я зареже
...........
В конкретния случай е някак обидно. Може да означава, че тя е смотана и не може да го заслужи, а всъщност това си е подценяване на момичето. Ние не я познаваме, нито пък Тома чак дотам, че да правим предположения. Може да не се подчинят на клишетата и да си останат заедно. Е, може и да се разделят, но по други причини, например, кото не са наша работа.Dark Angel написа:а състраданието дали е вредно?
Не знам - хора различни.vyara написа:Мен пък не ми е жал.Quid написа:на мен ми е жал за приятелката на тома
щото ще я зареже
От нея зависи повече, отколкото от него.
Ако правилно съм те разбрала, смяташ, че тя трябва да направи усилия да го задържи, като отслабне примерно?
Да, всъщност може би точно така трябва да се постъпва ако много държиш на някой. Само ми е чудно как като си в непрекъснат страх, че ще го загубиш може да се обича.
Не съм достигнала още духовни висини, които биха ми помогнали да приема подобна обидна любов.
Не обичам макар и негласно поставени условия и не бих участвала в тази битка. Бих отслабнала за отмъщение, примерно.
Ех, медитацийо, медитацийо - бая зор ще видиш докато ме изведеш на светло:rotfl24:
- Dark Angel
аз се замислих за състраданието по принципvyara написа:В конкретния случай е някак обидно. Може да означава, че тя е смотана и не може да го заслужи, а всъщност това си е подценяване на момичето. Ние не я познаваме, нито пък Тома чак дотам, че да правим предположения. Може да не се подчинят на клишетата и да си останат заедно. Е, може и да се разделят, но по други причини, например, кото не са наша работа.Dark Angel написа:а състраданието дали е вредно?
нямам идея кой е Тома и коя е любимата му
сега ми е странно как ги коментирате сякаш са Ви 2-ри братовчеди или съседи или колеги
щерката вчера вечерта ми каза, че имало предаване и можеш да станеш певица
говорихме половин час по темата и аз я посъветвах ако иска да стане певица да продължи да пее, да продължи да танцува и да бъде подготвена че ще почне от разни кръчми и малки клубове и ако има огромна воля, и е силна, и може да става и пада много пъти и е готова да пътува насам-натам и естествено ако има късмет би могла да стане известна певица
та така
Стига с твоето отслабване и ти. Отслабването трябва да е резултат, а целта да е извън него, ако ме разбираш.shshtt написа:Не знам - хора различни.vyara написа:Мен пък не ми е жал.Quid написа:на мен ми е жал за приятелката на тома
щото ще я зареже
От нея зависи повече, отколкото от него.
Ако правилно съм те разбрала, смяташ, че тя трябва да направи усилия да го задържи, като отслабне примерно?
Да, всъщност може би точно така трябва да се постъпва ако много държиш на някой. Само ми е чудно как като си в непрекъснат страх, че ще го загубиш може да се обича.
Не съм достигнала още духовни висини, които биха ми помогнали да приема подобна обидна любов.
Не обичам макар и негласно поставени условия и не бих участвала в тази битка. Бих отслабнала за отмъщение, примерно.
Ех, медитацийо, медитацийо - бая зор ще видиш докато ме изведеш на светло:rotfl24:
Той си я харесва такава, защо й е да отслабва? Говорех за отношението й към него. Ще се конкретиозирам. Ако тя се радва на неговата популярност заедно с него, ако не го ревнува от многобройните му почитателки, ако е достатъчно самоуверена (самоувереността е мощен афродизиак!) и т.н., няма причини да се притеснява. Изобщо не съм говорела за външност. Може би, ако тя започне да се променя, ще си навреди повече, защото ще изпитва комплекси, а кой харесва комплексирани хора!?
- Dark Angel
тая работа със задържането не става със задържанеshshtt написа: Не знам - хора различни.
май-май става като пуснеш човека да си лети на свобода
и няма условия
а уважение
- snowprincess
А неговото отношение към нея?vyara написа: Говорех за отношението й към него.
Или след като той стане "звезда" тя трябва да ходи на пръсти около него и да внимава да не би да стъпи накриво.
Не съм съгласна, че само от нея зависи.
На късмет е работата.
Ако им е драснато....
Но определено девойката има вид на упорита, инатлива, ревнива и прекалено властна натура.
От друга страна изглежда, че той има нужда точно от такава жена - да го държи изкъсо.
Не мога да ги мисля, тяхна си работа:lol:
вие май не сте спали добре снощи!snowprincess написа:девойката май е ревнива и затова няма да им издържи връзката, а не щото той ще я зарежеlatrevw написа:уф, и аз все това си мисля, мамка муQuid написа:на мен ми е жал за приятелката на тома
щото ще я зареже
( Сноу-просто твоят постинг е най -къс,затуй за него)
Ако този Тома има известност и ще прави пари...
как ще го остави гаджето?!
кой бяга от пари?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ревност ли?
ха ха
За странности ли си говорим....Dark Angel написа:
аз се замислих за състраданието по принцип
сега ми е странно как ги коментирате сякаш са Ви 2-ри братовчеди или съседи или колеги
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

бе нали беше писал май Айвенго за мутрата пред огледалото (Oh Lord) и жена му в леглото с ъ-ъ Воугdoktorka написа:вие май не сте спали добре снощи!
( Сноу-просто твоят постинг е най -къс,затуй за него)
Ако този Тома има известност и ще прави пари...
как ще го остави гаджето?!
кой бяга от пари?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ревност ли?
ха ха
Е не мога да си представя, че толкова обичаш парите....
- Dark Angel
о, ти беше момчето дето ме прати у лево доколкото помня.....[unknown] написа:За странности ли си говорим....Dark Angel написа:
аз се замислих за състраданието по принцип
сега ми е странно как ги коментирате сякаш са Ви 2-ри братовчеди или съседи или колеги"Вода"?!! Да пускам ли линк, ако си забравила...
пускай линк, пускай каквото си щеш
напоследък си загубил доброто си възпитание
грозна работа
мъж без обноски е....а немам думи
Не, не съм те пращал у лево. Не помниш! Върни се и чети- предупредих те, че с такова държание като твоето- там ЩЕ те пратя! Говорех в бъдеще време. Тоест, ако продължиш да ми се репчиш и да се заяждаш- там ти е мястото! Какво да кажем за жена без обноски, а?!!Dark Angel написа:
о, ти беше момчето дето ме прати у лево доколкото помня.....
пускай линк, пускай каквото си щеш
напоследък си загубил доброто си възпитание
грозна работа
мъж без обноски е....а немам думи

- Dark Angel
ти си никой и никъде не може да ме пращаш[unknown] написа: Не, не съм те пращал у лево. Не помниш! Върни се и чети- предупредих те, че с такова държание като твоето- там ЩЕ те пратя! Говорех в бъдеще време. Тоест, ако продължиш да ми се репчиш и да се заяждаш- там ти е мястото! Какво да кажем за жена без обноски, а?!!
аз ходя и бродя където си ща
"Размисли и страсти" винаги е имало и ще има. Смешни за едни, а за други не. Възпитаният човек уважава размислите и срастите на другите, макар за него да са смешни. Невъзпитаният не ги уважава и им се присмива. Тва е- просто като печен боб...bibilyana написа:Малиии кви размисли и страсти за любовния живот на Тома,
аз пък да ви кажа, гледах само рок концерта, онзи ден май беше и много ми хареса Тома - наистина е страшен
и Ясен също ми хареса

Да се събудиш в бащината къща,
когато вечерта смирено гасне
и тихо тенджерата се разгръща
да приласкае бобчета нещастни.
Кат боба хвърлил черната си роба,
що бездъхни часове ми завеща ти -
ти с плахи пукот да ме събудиш в двора
ооо пукан боб - ооо радост плаха.
Да те пресрещне мъглата пак на прага
и сложил кърпа на безсилно гърло,
да чезнеш в нейната арома блага
и опитваш да повтаряш: мамо, мамо...
Смирено влязъл в кухнята позната,
последна твоя пристан и заслона,
да шъпнеш тихи думи в тишината,
впил мътен поглед в тенджерата нова:
аз дойдох да хапна пукан бобец,
че за мойто дупе пръцкане ще има...
О, скрити вопли за опукан бобник,
напразно спомнил празната чиния!
inj написа:Да се събудиш в бащината къща,
ааааа неее ти си за освидетелстване бе човече, интернета ти дошъл в повече, чак се чудяяя как ги раждаш тея,че и по 25часа в денонощието те гледам и слушам и пак се пуля
Ха, ето това пък бяха моите мисли, вероятно породени от вашите съждения за Томината съдба и тази на неговата настояща изгора.Амаранта написа:
Не знам за тях, но по припцип, често се случва двойките да се разделят,
ако на единия му потръгне несъразмерно много.
Що ли е така?!
И много помощни въжета от двете страни.
Абе колко още да им оцелява връзката, да не са на по 30, че да мислят за тези неща.Niya написа:
Що ли е така?!Неудовлетворение, страх, завист от едната страна и нови възможности, да кажем, от другата. Тясното мостче, по което трябва да минеш, за да оцелее връзката.
И много помощни въжета от двете страни.
Още са толкова млади и толкова много възможности има пред тях, че ще е срамота ако се вкопчат един в друг с мисли за "оцеляване на връзката".
Трябва да се радват и забавляват СЕГА, без обременяващи мисли за бъдещето на отношенията им.
Ако това им стане фикс идея, то нищо чудно след година две да започнат да се гледат с досада и носталгия по неизживяната младост.
Като ей тази мацка тук.
Егати с какво отекчение ме гледа....

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Хаааа, тъкмо мислех да пусна нещо, и то точно... Не ще го пусна отделно.esti написа:Те, като ще кихат не се канят - правят го светкавично и изненадващо.Капинчо написа:
Аз пък мисля, че се кани да кихне.
Тая мойта по-скоро всеки момент ще заспи права и ще тупне върху клавиатурата.
Толкова и е скучна гледката (аз) насреща......
Panta rhei...
Тя, а и всички от нейния вид, ако искат нещо си го постигат винаги.Капинчо написа: Да бе, на второ четене, звучи "Айде ма, ти кога ще гАсиш лампата да си лягаме! Кое време стана!"
Значи ако иска нещо от мен, а аз не вдявам е способна да приложи и силови методи, за да ме убеди.
А сега просто и е скучно и май медитира.
- Глас в пустиня