Ами вероятно защото за по-голяма убедителност би трябвало да дам примери, а това в края на краищата са лични неща.esti написа:Що?Мнемозина написа: така и не посмях да кажа това, което мисля, но както и да е.
И по още няколко причини.
бе от одеве (още като вкара тази терминология Капинчо) си викам да не се обаждам, ама не моа се стърпяМнемозина написа:Под субекти и обекти имах предвид жени и мъже в този ред.
Прати ми го сега Куида да обясни кое какво е.
Нека ме бият феминистките, но и жените, и мъжете, са и субекти, и обекти в тия ситуации.Remmivs написа:бе от одеве (още като вкара тази терминология Капинчо) си викам да не се обаждам, ама не моа се стърпяМнемозина написа:Под субекти и обекти имах предвид жени и мъже в този ред.
Прати ми го сега Куида да обясни кое какво е.
ще ни изядат феминистките и кранистките, че и щангистките бе
жените - обект
то, че е така - така е, ама черно на бяло (цял ден си играло)
направо се набива на мммм очи (мълчи, мълчи, че жената ще те гълчи)
Ох! На дядя!esti написа:По на далавера ще е да свиркат пред него, ама тва е друга тема.4avdar4e написа:И да ти кажа на уше: сигурно подсвиркват (мадамите) след него:winkw: Макар че не е включен в анкетатаesti написа: Абе тъпо, ама парче!
Подмаз, подмаз:lol:
ъ....аз[unknown] написа:Аз или Звеневия?
Ех, Капично...Капинчо написа:Е те точно това не ми беше ясно. Дълбоко деколте, при определени пози и движения нещичко се вижда. Знаете го. Това ни действа като очен магнит. Знаете го. И в следващия момент ви става неприятно, че ви гледаме. Не е упрек, а просто неразбиране.latrevw написа:
ако трябва да отговарям на твоя въпрос - луда работа - не обичам да ме гледат в циците, обаче обичам да ходя с деколте, а и сама се заглеждам в големи деколтета
Мнемозина написа:Ей това е по-тематично:4avdar4e написа:Едно съвсем тематично стихотворение от оня пич от другата тема, на МнемоRemmivs написа: PS
то да се опаковеш всъщност си е експресия на поведението
СЮРРЕАЛИЗЪМ
гърдите ти
сълзи под блузата
сълзите ти
гърди по бузата
http://liternet.bg/publish13/n_nankov/index.html
ЗАДНИ МИСЛИ
А пък ей това е само за Елби:
С ИРЕНЕ
Чшъ, я да не ми бараш емотика- кво пише (zv)? А?Semiramis написа:ъ....аз
Връзката с умозаключението ти ми убягва, но се надявам не очакваш да тръгна да те опровергавам. Това са си твои заключения.Капинчо написа:Ерго, Капинчо е пошъл дъртак, щото не си гледа върха на обувката когато под носа му има провесени цици.vyara написа:
Теб не те ли интересува какво изпитват, Капично? Мислех, че за това беше пуснал темата.
Капинчо написа: колко стихове са били провокирани от или посветени на женските очи.
Капинчо написа:
Просто се заяждам с теб. Наистина ми стана неприятно (щото идва от теб), ама не съм се чак обидил. Така, като се заяждам си изцеждам горчилката и ми минава.
Не, не го натоварвам с нищо в случая. Исках само да знаеш, че съм го усетила. Всъщност това е силно оръжие, ако го има човек. Аз лично гледам да размишлявам и нито искам да бъда манипулирана, нито аз да манипулирам. Защото искам не просто да си вярвам, а да не се лъжа изобщо.Капинчо написа: ПП Вероятно имаш предвид негативната натовареност на манипулатор, но аз се имам за добър (в смисъл манипулирам несъзнателно в името на доброто) и не се обиждам.
къде е тва?Звеневия написа:Моля Ви да се извините публично!Quid написа: и никва мултимедия ни нищоооооооооооо:blum:
Дал съм препратка към нагледно проучване!