именноdoktorka написа:три отбора на игрището?Semiramis написа:или поне световноRemmivs написа:тука има барем трима сашовци
явно ще си правите културна програма
иначе Сашовци, Ивановци, един Георги, Николай - 2 броя ...
именноdoktorka написа:три отбора на игрището?Semiramis написа:или поне световноRemmivs написа:тука има барем трима сашовци
явно ще си правите културна програма
Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.doktorka написа:грешка,моето момиче....Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна. Не че ми е длъжен, но знам, че ще се отзове - той е дружка.
А, такава съм, просто не ме познаваш. Има хора, които могат да го потвърдят!
никога не си показвай личните познанства и предпочитания така явно.
на нас тези не ни минават.
само се излагаш.
пак ли ще се учим?
пу да не ти е уроки.Rain написа:Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.doktorka написа:грешка,моето момиче....Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна. Не че ми е длъжен, но знам, че ще се отзове - той е дружка.
А, такава съм, просто не ме познаваш. Има хора, които могат да го потвърдят!
никога не си показвай личните познанства и предпочитания така явно.
на нас тези не ни минават.
само се излагаш.
пак ли ще се учим?
Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума
Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония.esti написа:Спокойно де, кажи точно кога ще си в Сф и къде ще пристигнеш. Ако съм ти наблизо и имам време ще те придружа до точка Б - не, че познавам града, но поне ако се изгубим ще сме две.Rain написа:Късно се сетих, Верче.
Не съм мила, просто те разбирам, защото и аз мразя сама да ходя по Сф.Rain написа:
Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония.
Благодаря ти, много си мила. С удоволствие ще хапнем торта след това, deal?
чудничко...doktorka написа:Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума
браво!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Rain написа:Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония.esti написа:Спокойно де, кажи точно кога ще си в Сф и къде ще пристигнеш. Ако съм ти наблизо и имам време ще те придружа до точка Б - не, че познавам града, но поне ако се изгубим ще сме две.Rain написа:Късно се сетих, Верче.
Благодаря ти, много си мила. С удоволствие ще хапнем торта след това, deal?
Това звучи вече направо нагло да ти кажа. Разбирам, че си афектирана, но първо очевидно това не е Сашо, на който смяташе да се обадиш и второ не е никой освен СПЕЦИАЛНИЯ човек. Защо ти трябваше специална тема? Впрочем, ние намираме хора. Дори и без да пишат. Стига да решим.Rain написа:Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума
Не съм все още.Кент написа:тва по къртиRain написа:Късно се сетих, Верче.
Клик
А ти гледа ли любителко на Безруков Июнь 41-го
На мен пък ми е жал за хора, дето вечно по всеки въпрос се имат за коректив и смятат, че трябва да учат нас, по-младите, на каквото и да е, защото ние, видиш ли, без вас, дето искате да ни учите, няма да оцелеемRain написа:чудничко...doktorka написа:Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума
защо не вземеш да пишеш на човека лично ,ами ни занимаваш нас?
да не ти обяснявам как те "вдигнахме на балон"...чак ми стана жал за теб,та се спрях...
така винаги е по-разумно...
лично..
пак ще се учим...ооохххх....
Мерси.Gaspode написа:Уф бе начи
Направили сте 3 страници тема от проЗ въпроЗ
Рейн - ако имаш нужда от помощ в ориентирането - викай. Все ще измислим нещо... Сирьозен съм - днес ми е помагачески ден
ПП. Ести, ти нещо май си решила да ни полазиш тайничко, м? Я бързо си признай под формата на график с точни места, дати и часове. Ама ха
Филма е фантастика, но кърти. Бе бива си го. И Безруков и филма. Въпреки критиката, мене ме кефи. Ама аз от критика не разбирам:winkw:Rain написа:Не съм все още.Кент написа:тва по къртиRain написа:Късно се сетих, Верче.
Клик
Ми от моята съвсем сериозна тема, придружена с опасение, превърнахте ебавка и лигня.Remmivs написа:Това звучи вече направо нагло да ти кажа. Разбирам, че си афектирана, но първо очевидно това не е Сашо, на който смяташе да се обадиш и второ не е никой освен СПЕЦИАЛНИЯ човек. Защо ти трябваше специална тема? Впрочем, ние намираме хора. Дори и без да пишат. Стига да решим.Rain написа:Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
В заключение искам да ти пожелая специално прекарване. И повече светлина и доброта. От всички.
Щом е безруков, влизам в банята голаКент написа:Филма е фантастика, но кърти. Бе бива си го. И Безруков и филма. Въпреки критиката, мене ме кефи. Ама аз от критика не разбирам:winkw:Rain написа:Не съм все още.Кент написа:тва по къртиRain написа:Късно се сетих, Верче.
Клик
мене също ме кефи, ама без свалени гащиRain написа:Щом е безруков, влизам в банята голаКент написа:Филма е фантастика, но кърти. Бе бива си го. И Безруков и филма. Въпреки критиката, мене ме кефи. Ама аз от критика не разбирам:winkw:Rain написа:Не съм все още.Кент написа:тва по къртиRain написа:Късно се сетих, Верче.
Клик
и "пържени зелени домати":-)vyara написа:Как бря! "Бени и Джун" с Джони Деп. Но мен Джони Деп по ме кефи.Кент написа: и една друга артистка ме кефи
Мери Стюърт Мастерсън
от Австралия
ма за нея едва ли някой е чувал.
изтрих го.doktorka написа:
аз съм на боровинки...
но нямам нищо против малко джанки...че са млади сладко стипчиви...
( и без сол моля)
но тук няма
обаче съм гладна
изтрих го.Semiramis написа:аз съм на боровинки...doktorka написа:[аз лично млъкнах след сливите.
но нямам нищо против малко джанки...че са млади сладко стипчиви...
( и без сол моля)
но тук няма
обаче съм гладна