Другата седмица

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

doktorka написа:
Semiramis написа:
Remmivs написа:тука има барем трима сашовци
явно ще си правите културна програма
:grin:
или поне световно :lol:
три отбора на игрището?
именно :lol:/въздишам с облекчение/

иначе Сашовци, Ивановци, един Георги, Николай - 2 броя ...:lol: ... 5 дървета, 3 цветя...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: иначе Сашовци, Ивановци, един Георги, Николай - 2 броя ...:lol: ... 5 дървета, 3 цветя...
... и други знайни и незнайни, паднали в битката :rotfl24:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

doktorka написа:
Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна. Не че ми е длъжен, но знам, че ще се отзове - той е дружка.
А, такава съм, просто не ме познаваш. Има хора, които могат да го потвърдят! :cool:
грешка,моето момиче....
никога не си показвай личните познанства и предпочитания така явно.
на нас тези не ни минават.
само се излагаш.

пак ли ще се учим?
:shocked:
Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума :winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна.
Ами като знаеш, какво изобщо питаш се чудя.
Изображение
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Късно се сетих, Верче. :-)
esti

Мнение от esti »

Rain написа:Късно се сетих, Верче. :-)
Спокойно де, кажи точно кога ще си в Сф и къде ще пристигнеш. Ако съм ти наблизо и имам време ще те придружа до точка Б - не, че познавам града, но поне ако се изгубим ще сме две. :lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Rain написа:
doktorka написа:
Rain написа:Аз знам, че ако помоля Сашо, ще ме вземе от гарата, стига да не е зает. Така че ... помощта, която поисках от тук вече не е нужна. Не че ми е длъжен, но знам, че ще се отзове - той е дружка.
А, такава съм, просто не ме познаваш. Има хора, които могат да го потвърдят! :cool:
грешка,моето момиче....
никога не си показвай личните познанства и предпочитания така явно.
на нас тези не ни минават.
само се излагаш.

пак ли ще се учим?
:shocked:
Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума :winkw:
пу да не ти е уроки.
много бързо се учиш в тон да влизаш!
аз пък ще ти кажа, че и ние сме така. нека ти :cool: и тези, които не ходят по срещи даже и те имат предпочитания. и ако твоите съвпадат с моите или ще се бием или ... няма. даже можехме и някои неща да ти кажем, ама сега няма.
:blum:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума :winkw:[/quote]

чудничко...
защо не вземеш да пишеш на човека лично ,ами ни занимаваш нас?
да не ти обяснявам как те "вдигнахме на балон"...чак ми стана жал за теб,та се спрях...

така винаги е по-разумно...
лично..

пак ще се учим...ооохххх....
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

esti написа:
Спокойно де, кажи точно кога ще си в Сф и къде ще пристигнеш. Ако съм ти наблизо и имам време ще те придружа до точка Б - не, че познавам града, но поне ако се изгубим ще сме две. :lol:
Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония. :-)
Благодаря ти, много си мила. С удоволствие ще хапнем торта след това, deal? :grin:
esti

Мнение от esti »

Rain написа:
Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония. :-)
Благодаря ти, много си мила. С удоволствие ще хапнем торта след това, deal? :grin:
Не съм мила, просто те разбирам, защото и аз мразя сама да ходя по Сф. :lol:
Но аз вероятно ще съм там от средата на седмицата, та....
:?
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

doktorka написа:Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума :winkw:
чудничко...
да не ти обяснявам как те "вдигнахме на балон"...чак ми стана жал за теб,та се спрях...

лично..

пак ще се учим...ооохххх....[/quote]

На мен пък ми е жал за хора, дето вечно по всеки въпрос се имат за коректив и смятат, че трябва да учат нас, по-младите, на каквото и да е, защото ние, видиш ли, без вас, дето искате да ни учите, няма да оцелеем :lol:
Може да си имаме други учители, а вие, дето сте кандидати да ни бъдете такива, да не ви ебаваме за сливи? :winkw: К'во ше каеш? А?
Последно промяна от Rain на 11.06.08, 15:53, променено общо 1 път.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Rain написа:
esti написа:
браво!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

ако сега кажеш и в колко часа,"специалният човек" може да те чака там като изненада....

п.с. Ести, ако имаш време отиди с Рейн в сладкарница "Лаваца" на Витошка,срещу Съдебната палата.
какви тортички има таааамммм....
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Rain написа: Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония. :-)
Ако си с влак, стигането е много лесно, сега го видях къде е. Ако искаш обяснения, кажи, повече не мога..
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

4avdar4e написа:
Rain написа: Другата седмица, вероятно в началото. Утре ще зная повече. Трябва да стигна до хотел Хармония. :-)
Ако си с влак, стигането е много лесно, сега го видях къде е. Ако искаш обяснения, кажи, повече не мога..
Мерси, утре чакам последна информация.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Rain написа:Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
Това звучи вече направо нагло да ти кажа. Разбирам, че си афектирана, но първо очевидно това не е Сашо, на който смяташе да се обадиш и второ не е никой освен СПЕЦИАЛНИЯ човек. Защо ти трябваше специална тема? Впрочем, ние намираме хора. Дори и без да пишат. Стига да решим. :-)

В заключение искам да ти пожелая специално прекарване. И повече светлина и доброта. От всички.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

тва по кърти
Клик
А ти гледа ли любителко на Безруков Июнь 41-го
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Уф бе начи
Направили сте 3 страници тема от проЗ въпроЗ :shocked:

Рейн - ако имаш нужда от помощ в ориентирането - викай. Все ще измислим нещо... Сирьозен съм - днес ми е помагачески ден :grin:

ПП. Ести, ти нещо май си решила да ни полазиш тайничко, м? Я бързо си признай под формата на график с точни места, дати и часове. Ама ха
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

На мен пък ми е жал за хора, дето вечно по всеки въпрос се имат за коректив и смятат, че трябва да учат нас, по-младите, на каквото и да е, защото ние, видиш ли, без вас, дето искате да ни учите, няма да оцелеем :lol:
Може да си имаме други учители, а вие, дето сте кандидати да ни бъдете такива, да не ви ебаваме за сливи? :winkw: К'во ше каеш? А?[/quote]

оооохххх...
сега и на добри обноски трябва да се учим!
че и на елементарна анатомия....?!:shocked:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

esti написа: Но аз вероятно ще съм там от средата на седмицата, та....
:?
а ти що не пусна тема, че ще ходиш, за теб и улиците ще измият и червен килим ще постелят, може и духовия оркестър да съберат :blum: :lol:
Изображение
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Кент написа:
тва по кърти
Клик
Не съм все още. :-)
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Rain написа:
doktorka написа:Ако можех да избирам - искам един много специален човек да ме посрещне, ама няма да стане, така че ... не ми говори за МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, не ги знаеш и най-малко можеш да ги разбереш от оскъдните ми писаници във форума :winkw:
чудничко...

лично..

пак ще се учим...ооохххх....
Може да си имаме други учители, а вие, дето сте кандидати да ни бъдете такива, да не ви ебаваме за сливи? :winkw: К'во ше каеш? А?[/quote]

аз имам да кажа
една черта на характера показана може да разбие хиляди красиви писания.
с най-добри пожелания. и толкова.
:cool:
Последно промяна от Semiramis на 11.06.08, 15:58, променено общо 1 път.

Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Gaspode написа:Уф бе начи
Направили сте 3 страници тема от проЗ въпроЗ :shocked:

Рейн - ако имаш нужда от помощ в ориентирането - викай. Все ще измислим нещо... Сирьозен съм - днес ми е помагачески ден :grin:

ПП. Ести, ти нещо май си решила да ни полазиш тайничко, м? Я бързо си признай под формата на график с точни места, дати и часове. Ама ха
Мерси. :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

snowprincess написа:а ти що не пусна тема, че ще ходиш, за теб и улиците ще измият и червен килим ще постелят, може и духовия оркестър да съберат :blum: :lol:
може даже и бельо да и купим
скъпо
и да не и го дадем
щот тя и без това не го носи
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Rain написа:
Кент написа:
тва по кърти
Клик
Филма е фантастика, но кърти. Бе бива си го. И Безруков и филма. Въпреки критиката, мене ме кефи. Ама аз от критика не разбирам:winkw:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Remmivs написа:
Rain написа:Аз нямам предпочитания. Нямам и лично познанство със Сашо. Виждала съм го един път за 10 минути и съм сигурна, че няма да ми я откаже тази услуга, ако има възможност, така че моля ти се не се мъчи да ме учиш поне по тоя въпрос.
Това звучи вече направо нагло да ти кажа. Разбирам, че си афектирана, но първо очевидно това не е Сашо, на който смяташе да се обадиш и второ не е никой освен СПЕЦИАЛНИЯ човек. Защо ти трябваше специална тема? Впрочем, ние намираме хора. Дори и без да пишат. Стига да решим. :-)

В заключение искам да ти пожелая специално прекарване. И повече светлина и доброта. От всички.
Ми от моята съвсем сериозна тема, придружена с опасение, превърнахте ебавка и лигня.
Как по друг начин можеше да реагирам?
По добре да я бяхте оставили да се отмие в канала, отколкото да чета наставления.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Кент написа:
Rain написа:
Кент написа:
тва по кърти
Клик
Филма е фантастика, но кърти. Бе бива си го. И Безруков и филма. Въпреки критиката, мене ме кефи. Ама аз от критика не разбирам:winkw:
Щом е безруков, влизам в банята гола :cool:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Semiramis написа: една черта на характера показана може да разбие хиляди красиви писания.
с най-добри пожелания. и толкова.
Стига бе, к'во я емнахте пък вие... :snacks:

ПП Закачих се за твоето мнение, защото си последна, но това е към всички.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Rain написа:Ми от моята съвсем сериозна тема, придружена с опасение, превърнахте ебавка и лигня.
Как по друг начин можеше да реагирам?
По добре да я бяхте оставили да се отмие в канала, отколкото да чета наставления.
както искаш но не и така
всъщност
както искаш
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Ако си с влак, стигането е много лесно, сега го видях къде е. Ако искаш обяснения, кажи, повече не мога..[/quote]

ето,всички станахме добри.
аз ти подадох сладкарничка,чавето ще те ориентира,гаспода ще помогне също...
наистина не бива да позволяваш да се унижаваш...
който не иска-не иска.
и толкова
пак ти казвам ...тъжно ми стана за теб
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Rain написа:
Кент написа:
Rain написа:
Кент написа:
тва по кърти
Клик
Щом е безруков, влизам в банята гола :cool:
мене също ме кефи, ама без свалени гащи:grin:
и една друга артистка ме кефи
Мери Стюърт Мастерсън
от Австралия
ма за нея едва ли някой е чувал.
А ти защо се ядосваш:shy:
клубната чувствителност е изострена напоследък
няма лошо но с мярка:-)
ама може и да пиша глупости за мярката
ма нали съм четвърт фин:grin:
филма си го гепни от замундата, че аз моя го трийнах:-)
ама ако не става пак ше го дръпна и щи го дам:grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Последно промяна от Semiramis на 11.06.08, 16:20, променено общо 3 пъти.

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Кент написа: и една друга артистка ме кефи
Мери Стюърт Мастерсън
от Австралия
Как бря! "Бени и Джун" с Джони Деп. Но мен Джони Деп по ме кефи. :grin:
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

vyara написа:
Мери Стюърт Мастерсън
от Австралия
и "пържени зелени домати":-)
ма то аз съм един киноман, де:shy:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Кент написа:
vyara написа:
Мери Стюърт Мастерсън
от Австралия
и "пържени зелени домати":-)
ма то аз съм един киноман, де:shy:
law and order:SVU
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[аз лично млъкнах след сливите.[/quote]

аз съм на боровинки...
но нямам нищо против малко джанки...че са млади сладко стипчиви...
( и без сол моля)
но тук няма
обаче съм гладна
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

doktorka написа:
аз съм на боровинки...
( и без сол моля)
но тук няма
обаче съм гладна
изтрих го.
може пък да е кофти хумор. чакам да си каже. и на мен ми е криво нещо. или ще съм добра. и понякога и аз съм една. иначе онова за чертите си го мисля още.

галагунки :grin: незнам дали е литуратурна дума ама е за ..зелена джанка ..на родопски..на други езици не знам дали я има.

:lol:
Последно промяна от Semiramis на 11.06.08, 16:26, променено общо 1 път.

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Semiramis написа:
doktorka написа:[аз лично млъкнах след сливите.
аз съм на боровинки...
( и без сол моля)
но тук няма
обаче съм гладна
изтрих го.
може пък да е кофти хумор. чакам да си каже. и на мен ми е криво нещо. или ще съм добра.

галагунки :grin: незнам дали е литуратурна дума ама е за ..зелена джанка ..на родопски..на други езици не знам дали я има.

:lol:[/quote]

е за тях ми беше мислата... точно тези от село.

п.с. не е хумор. просто и липват обноски.ма младо...как да му се сърди човек.
ще и помагаме!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

аз пък имам едни любими червени джанки
ама наистина червени
може да са мутанти
от южния кръст
това де
парк
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак :lol:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това е докторска болест
виж го и онзи кентавър :-)
Публикувай отговор