Защо ми харесва Зо4о?
Re: Защо ми харесва Зо4о?
Сантимент.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
БоЕВ написа:Гласувах с едно, но бих искал и за повече, защото, нали, всичко е едно.
Щото мога да си пиша квото ми харесва и да не чета после какво ми отговарят
Щото искам да имам истински социални контакти ма доктора не ми дава да излизам от стаята
Щото спрях да си пия лекарствата
Това са трите основни причи да съм в 3о4о.
Ще ми се да прочетъ неосновните.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Защото сега ще спечеля от тотото
Защото Куид ще черпи по случай 1-вото място на цецка във В
Защото понякога има супер готин купон (или си го има и се набутваш, или го правиш)
Защото понякога има скендъли, което значи, че всичко е живо, а не изкуствено като партийна повеля
Защото еректира сивите ми клетки чат-пат :)
Защото има много готини мигове и хора, които харесвам
Такива ми ти работи!
Защото понякога има супер готин купон (или си го има и се набутваш, или го правиш)
Защото понякога има скендъли, което значи, че всичко е живо, а не изкуствено като партийна повеля
Такива ми ти работи!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Май чувствата са по-силни от харесване. Напрао си е либоф.ELBI написа:Защото сега ще спечеля от тотото
Такива ми ти работи!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Щото повечето теми, които пуска, не са за него си. Майтп, бе. Харесвам го защото си ми е тръпка. Пък и тва дето минава тука за скандал, предполагам че в други клубове въобще не се забелязва. Тука се скъсахме от възмущение по някакви абсолютно нормални и дребни разпри. Зелено, бе хора. Не, наистина, зелена светлина, на всички. Който както му се харесва. Аз не се чувствам нито омърсен, нито разочарован, нито нищо. Всичко си е ток, кой за каквото иска да си говори. Зелено
Ква е тая янкета, дето не мога да давам повече от един отновор бе!?
- Щото нямам какво да кажа, ма имам мноо яка логорея
- Щото искам да имам истински социални контакти ма доктора не ми дава да излизам от стаята
- Щото спрях да си пия лекарствата
- Щото имам криза на средната възраст / съм в менопауза
- Щото нямам какво да кажа, ма имам мноо яка логорея
- Щото искам да имам истински социални контакти ма доктора не ми дава да излизам от стаята
- Щото спрях да си пия лекарствата
- Щото имам криза на средната възраст / съм в менопауза
- Piqndurnik
Балига...
-Щото ми се прееба телевизора - работи си, ама няма нищо за гледане.
-Щото спрях да си пия лекарствата - напротив, пия си ги редовно: ракия преди ядене(га няма - Doppelkorn), бира с яденето и след това коняче.
-Щото искам да отида във Варна - живот и здраве, след някоя седмица... дори да не е точно Варна, ама ще се топна. Дядо ми под "ходене на Варна" имаше в предвид изобщо на море.
-Щото искам да имам истински социални контакти ма доктора не ми дава да излизам от стаята - всеки си е в стаята.
Аджеба, ще ми каже ли някой накратко, ко стаа тука, щоту неам време да изчета всичко. В дипломата ми пише "информатик", което на български трябва да означава "дипломиран клюкар". Усещам, че нещо ми бяга и се притеснявам от професионална гледна точка.
-Щото спрях да си пия лекарствата - напротив, пия си ги редовно: ракия преди ядене(га няма - Doppelkorn), бира с яденето и след това коняче.
-Щото искам да отида във Варна - живот и здраве, след някоя седмица... дори да не е точно Варна, ама ще се топна. Дядо ми под "ходене на Варна" имаше в предвид изобщо на море.
-Щото искам да имам истински социални контакти ма доктора не ми дава да излизам от стаята - всеки си е в стаята.
Аджеба, ще ми каже ли някой накратко, ко стаа тука, щоту неам време да изчета всичко. В дипломата ми пише "информатик", което на български трябва да означава "дипломиран клюкар". Усещам, че нещо ми бяга и се притеснявам от професионална гледна точка.
Наздраве 
- Green Light
Рейн каза, че Сет е много лош, понеже не иска да тръгнат сериозно. Сет каза, че да - лош е! И импровизации. Тва еPiqndurnik написа:Балига...
Нееее, това е само жълтата част. Основното беше, че Рейн е драскала бележки в несвяст на половината зочо за това, че......едикаквоситам.Green Light написа: Рейн каза, че Сет е много лош, понеже не иска да тръгнат сериозно. Сет каза, че да - лош е! И импровизации. Тва е
И така създаде почва за виртуозни импровизации по казуса.
Аз поне на това се ядосах.
Както и да е...
Дано ни е било за урок.
- Green Light
Впрочем и аз се ядосах. Мен някой бръсне ли ме в тоя клуб, бе?!esti написа:Нееее, това е само жълтата част. Основното беше, че Рейн е драскала бележки в несвяст на половината зочо за това, че......едикаквоситам.Green Light написа: Рейн каза, че Сет е много лош, понеже не иска да тръгнат сериозно. Сет каза, че да - лош е! И импровизации. Тва е
И така създаде почва за виртуозни импровизации по казуса.
Аз поне на това се ядосах.
Както и да е...
Дано ни е било за урок.
Не, наистина много е кофти. Аз, честно съм много хубав и умен. Пея, танцувам... много ме харесват жените. Айде една бележчица поне...
- Green Light
Логорейо, логорейо...esti написа:Ми чети си ги де - от сутринта 5 съм ти писала.Green Light написа:
Впрочем и аз се ядосах. Мен някой бръсне ли ме в тоя клуб, бе?!
Не, наистина много е кофти. Аз, честно съм много хубав и умен. Пея, танцувам... много ме харесват жените. Айде една бележчица поне...
И държа да ми отговориш!
Айде пак съм на изтривалката
- Green Light
Логорейо, логорейо...esti написа:Ми чети си ги де - от сутринта 5 съм ти писала.Green Light написа:
И държа да ми отговориш!
П.П. заеквам нещо
Бейби, заклевам се в най-милото си, че не съм писала бележки на Грийна!Green Light написа:Логорейо, логорейо...esti написа:Ми чети си ги де - от сутринта 5 съм ти писала.Green Light написа:
И държа да ми отговориш!
П.П. заеквам нещо
Та аз едва го понасям....
ПП айде като се видим довечера, кажи дали е помогнало това
ППП лъжа най-безобразно не ми вярвайте.
ПППП горното е истина, повярвайте ми
- Green Light
1.пп.той довечера на среща с мен! как така!esti написа:Бейби, заклевам се в най-милото си, че не съм писала бележки на Грийна!
Та аз едва го понасям....
ПП айде като се видим довечера, кажи дали е помогнало това
ППП лъжа най-безобразно не ми вярвайте.
ПППП горното е истина, повярвайте ми
2.ппп ти може и да лъжеш..ама аз хич даже!
3.пппп повярвах ти,ей ся се впрегнах ...довечера съм аз!
ха! колко гот се прави интрижка...
грийни ,няма кво да обясняваш на Бейби...тя си знае мъжа.
ппппп..това съвсем по интригантски..иди разбери кво искам да кажа?!:winkw:
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Ако продължаваш да се заяждаш, ще публикувам бележката ти до мен.doktorka написа:
1.пп.той довечера на среща с мен! как така!
2.ппп ти може и да лъжеш..ама аз хич даже!
3.пппп повярвах ти,ей ся се впрегнах ...довечера съм аз!
ха! колко гот се прави интрижка...
грийни ,няма кво да обясняваш на Бейби...тя си знае мъжа.
ппппп..това съвсем по интригантски..иди разбери кво искам да кажа?!:winkw:
ПП Шегувкам се. Ама пък ше вземе някой да повярва и уйде пак коня у ряката.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 16.06.08, 20:00, променено общо 1 път.
споко. значи си се замислил.[unknown] написа:Всичко много се олайняри, да. Чак се замислям, за първи път сериозно, абе на мен тук ли ми е мястото?!!esti написа: Дано ни е било за урок.
то това е важното, според мен.
жалко, че сега не може да се ползва темата с псевдо интригите.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ами аз, честно казано, съм отвикнал от такива сложни взаимоотношения. Щото тука много сложно стана, баси... Кой с кого си играе на пясъчника, кой с кого си пие бирата... и се пишат после тук неща, които нямат нищо общо с виртуала, а корените им са съвсем, ама съвсем реални....Semiramis написа:споко. значи си се замислил.[unknown] написа:Всичко много се олайняри, да. Чак се замислям, за първи път сериозно, абе на мен тук ли ми е мястото?!!esti написа: Дано ни е било за урок.
то това е важното, според мен.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

и аз май...[unknown] написа:
Ами аз, честно казано, съм отвикнал от такива сложни взаимоотношения. Щото тука много сложно стана, баси... Кой с кого си играе на пясъчника, кой с кого си пие бирата... и се пишат после тук неща, които нямат нищо общо с виртуала, а корените им са съвсем, ама съвсем реални....
докато говорех ми беше по-добре, пък като помълчах малко и ....
по-добре да не бях млъквала, си казвам. ама много наистина...
не за драмите само. за целия маниер на говорене. с мен вкл.
са ще видим дали мога да го карам като ми е по-просто.
-
Дядо Капинчо
Как беше? Я не се взимай насериозно!Semiramis написа:
и аз май...
докато говорех ми беше по-добре, пък като помълчах малко и ....:blink:
по-добре да не бях млъквала, си казвам. ама много наистина...
не за драмите само. за целия маниер на говорене. с мен вкл.
са ще видим дали мога да го карам като ми е по-просто.
ще правя каквото си искам!Капинчо написа:
Как беше? Я не се взимай насериозно!
тази реплика не я харесвам. поне не казана ми от някой друг. не съм я харесвала никога. аз самата не се вземам достатъчно ненасериозно и насериозно, но и аз най-добре преценявам за кое как, нали?
Марвин?
- сър Айвънхоу
альоооо, за ползване на чужди реплики се обади на Куида за таксата!Капинчо написа: Как беше? Я не се взимай насериозно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ма как само те усетих че си тука...Марвин написа:альоооо, за ползване на чужди реплики се обади на Куида за таксата!Капинчо написа: Как беше? Я не се взимай насериозно!
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
ами... привличаме се, ама ти не щеш да си признаешSemiramis написа:ма как само те усетих че си тука...Марвин написа:альоооо, за ползване на чужди реплики се обади на Куида за таксата!Капинчо написа: Как беше? Я не се взимай насериозно!
Bella Ciao
Bella Ciao
ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземашМарвин написа:кажи, мила мояSemiramis написа: Марвин?
кажи сега
ПП
Нямам какво да кажа ..хехе
- сър Айвънхоу
как да не те взимам на серийозно???Semiramis написа:ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземашМарвин написа:кажи, мила мояSemiramis написа: Марвин?
кажи сега
![]()
ПП
Нямам какво да кажа ..хехе
инак аз мен не си се взимам на сериозно... другите са си сериозни...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
аз на тоз въпрос мнооого одавна съм отговорил...vyara написа:Вземате ли тази жена за... ъъъ насериозно?Semiramis написа: ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземаш
Bella Ciao
Bella Ciao
хахахахахаааааааааааvyara написа:Вземате ли тази жена за... ъъъ насериозно?Semiramis написа: ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземаш
да..това е идеята на въпроса - каквото и да отговори все ще се пре..цака
ми наистина мразя несериозни отношения, Марвин
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:хахахахахаааааааааааvyara написа:Вземате ли тази жена за... ъъъ насериозно?Semiramis написа: ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземаш
да..това е идеята на въпроса - каквото и да отговори все ще се пре..цака
ми наистина мразя несериозни отношения, Марвин
и съм казал да не се взима човек сам себе си насериозно, щото... тука има доста хора, дето могат да му смачкат сериозното самочувствие точно за секунди...
инак към другите съм си сериозно-закачлив
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
не е от вълнение, маце, не еееее... така си пишем... оти едвам отбутАх трети клас...vyara написа:Баси! От вълнение и в двата поста имаш правописни грешки. НегрАмотни писатели.Марвин написа:аз на тоз въпрос мнооого одавна съм отговорил...vyara написа:Вземате ли тази жена за... ъъъ насериозно?Semiramis написа: ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземаш
Bella Ciao
Bella Ciao
vyara написа:Баси! От вълнение и в двата поста имаш правописни грешки. НегрАмотни писатели.Марвин написа:аз на тоз въпрос мнооого одавна съм отговорил...vyara написа:Вземате ли тази жена за... ъъъ насериозно?Semiramis написа: ти мен вземаш ли ме насериозно или не ме вземаш
поне само една буква Е объркал...