наеш ли как се срамувамQuid написа:пиратство!!!
как не ви е срам да нарушавате авторските права а
седя си начи и се срамувам в офиса
ще си сипя едно пепси с много лед и ще се срамувам още повече
дарки, най-вероятно дето ти записах са ти скучни парчета...Dark Angel написа:благодарско, довечера ще записвам
ехаааа, утре по завоите...................
комплимент бе, като не триеш темиЖитената Питка написа:Тва са комплимент ли е или да си е*а майката?latrevw написа:ужасно си див и луд
Няма произшествия - не съм трил. Я само да мръднеш да видиш как ми трепери ръката.latrevw написа:комплимент бе, като не триеш теми, ме кефиш на макс, дето вика Дарк
По-добре вие. Нашата е for people who already gave up life. Единствения плюс е, че можеш да си правиш нормално секс вътре.Dark Angel написа:те или ниеlatrevw написа: п.п.1 трябва да ме повозите някой ден във вашата кола
с тези растящи цени на бензина - скоро за това само ще останат колите...Житената Питка написа:...По-добре вие. Нашата е for people who already gave up life. Единствения плюс е, че можеш да си правиш нормално секс вътре.
обратното, бе...Dark Angel написа:в нашта не може, всъщност, може би би могло да е сравнително нормално на задните седалки, ако преместиш до край предните напред
вервай миDark Angel написа:вервай ми, не можеSemiramis написа: обратното, бе...
задната е за тинейджъри
ох
аз съм гъвкава и пак не става
миииии...Dark Angel написа:зе че ми стана интересно как точно го правите че миете кръвта с кофиbead_ написа: найш колко лесно се мие кръвта ... лисваш една кофа и си готов. или просто минаваш през някоя рекичка...
Метаморф написа:bead_ написа: миииии...тва е животинска кръв. нема да ти разправям, че тука четат и деца, и възрастни хора със слаби сърца...
ама вие и със животни ли?...
мое да звучи гадно, ама суджуците са вкусниЖитената Питка написа:Да се убиват животни звучи гадно.bead_ написа:миииии...тва е животинска кръв. нема да ти разправям, че тука четат и деца, и възрастни хора със слаби сърца...
Трябва да опитате върху човешки останки.
bead_ написа:кой за какво си мисли! писах ясно, че това е автомобил, оборудван за лов. отстрелваме дивеч. тва е.Метаморф написа:
иначе твоята версия... незнам, иди на психотерапевт ... може да ти обясни къде го чукаш къде се пука...
неееее сииииииМетаморф написа:bead_ написа:кой за какво си мисли! писах ясно, че това е автомобил, оборудван за лов. отстрелваме дивеч. тва е.Метаморф написа:
иначе твоята версия... незнам, иди на психотерапевт ... може да ти обясни къде го чукаш къде се пука...съжалявам, ако съм те обидил... явно беше просташка шега... ако искаш ще изтрия поста...
кога е разрешен обстрел на парламентаристи и министри?bead_ написа:главно с животниМетаморф написа:bead_ написа: миииии...тва е животинска кръв. нема да ти разправям, че тука четат и деца, и възрастни хора със слаби сърца...
ама вие и със животни ли?...
и то само в разрешения сезон
по бракониерстване не си падаме
да ядеш животни, значи да убиваш животни, не ли?bead_ написа:мое да звучи гадно, ама суджуците са вкусни
http://www.facebook.com/album.php?profile&id=778672855
аха - да ти спомена и че ще е популярен сред широките маси ;) т.е. ще имате всенародна подкрепа :) еле пък ако извадите на показ трофеите ви ...bead_ написа:този лов не е под забранителен режимELBI написа:
кога е разрешен обстрел на парламентаристи и министри?