Може да съм нещо сбъркана...Метаморф написа:питам, защото на такъв "приятел", просто ще му посоча най-близкия изход, за да не го "изпроводя" до него...latrevw написа:ахъм, и на мен ми е интересноМетаморф написа: извинявай, ама ми стана интересно... какви точно "други качества" има, дето "компенсират"... наистина ми е любопитно...
и ще затръшна вратата след него ... завинаги...
Случка
Re: Случка
Ама, Ести, защо така се впрягаш,esti написа:....
Интересното всъщност е коментара на моята позната за случката.
"Абе мани го този, ненормален е. В магазина продавачките знаеш ли как се споглеждаха и побутваха, като го видяха"
Превеждам: Тебе само откачалник може да те хареса. Да не вземеш да му повярваш сега, че си нещо особено?
Та така....
Подрязаха ми крилцата.
не виждаш ли, че приятелката ти има проблем - не може да търпи друга да е по-харесвана от нея. Защо се чудиш, има жени, на които около това им се върти живота - да бъдат забелязвани и харесвани, и като не стане, ох, леле!
А искаш ли аз да пусна тук нещо от мен (по мой избор).Капинчо написа:Нищо де. Ти пусни. Може и само очичките и устните. Може и на бележка. Да ти пратя мейл?:lol:esti написа:Абе ти не разбра ли че този беше откачен, затова ми проговори?Капинчо написа:
Бе ти зарежи майтапите, ами пусни някоя снимка. Щом мъжете не само те заглеждат, ами и ти говорят, значи има нещо. Заинтригува ме.
ПП Напразно си заинтригуван, повярвай ми.
-
Дядо Капинчо
Първо, "страховита" е съвсем друго.doktorka написа:немаш проблем.Капинчо написа: Ако той е ненормален, значи и аз съм такъв. Имал съм такива пориви просто да кажа на някоя непозната жена, че е страхотна. Спирал ме е само страхът или по скоро срамът от отвената реакция. Всъщност един път, съвсем наскоро, не се сдържах и го казах на една жена в доста нестандартна ситуация (не мога да уточня, лично е) и тя го прие съвсем нормално, мисля.
като ме видиш,понеже съм ти непозната,и ми кажеш как съм страховита направо...
нема да те бия,обещавам.
Второ, аз няма да кажа "страхотна" а друга дума, която да изрази конкретното ми усещане.
Трето, защо по дяволите, да е забранено да изразиш възхищението си от една жена и да отминеш с "повдигане на шапката"?:lol:
-
Дядо Капинчо
Искам Пусни!Амаранта написа:
А искаш ли аз да пусна тук нещо от мен (по мой избор).
ПП Предпочитам очи, след това устни, най-общо - лице. Останалото минава повече към "мръвката".
Не бе, ако си учтив няма никакъв проблем,Капинчо написа:....
Трето, защо по дяволите, да е забранено да изразиш възхищението си от една жена и да отминеш с "повдигане на шапката"?:lol:
но обикновено, бг-мъжът изразява възхищението си от някоя непозната жена на улицата с думите : Ох, да ми паднеш....(тук следва кратко описание на сексуалната техника, която възнамерява да приложи в такъв случай).
А, не, каквото аз реша,Капинчо написа:Искам Пусни!Амаранта написа:
А искаш ли аз да пусна тук нещо от мен (по мой избор).
ПП Предпочитам очи, след това устни, най-общо - лице. Останалото минава повече към "мръвката".
ама само тИлИфона ми е под ръка, нЕма да е с отлично качество.
- Света вода ненапита
споко бре... всички сме сбъркани по наш си начин...esti написа:Може да съм нещо сбъркана...Метаморф написа:питам, защото на такъв "приятел", просто ще му посоча най-близкия изход, за да не го "изпроводя" до него...latrevw написа:ахъм, и на мен ми е интересноМетаморф написа: извинявай, ама ми стана интересно... какви точно "други качества" има, дето "компенсират"... наистина ми е любопитно...
и ще затръшна вратата след него ... завинаги...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Хайде, пускай. Стига го усуква. Това все едно на едно дете баааавно да му развиваш шоколада.Амаранта написа: А, не, каквото аз реша,
ама само тИлИфона ми е под ръка, нЕма да е с отлично качество.
Била съм явно в такова състояние някакво....Мнемозина написа:
Интересно наистина - точно приятелите и близките хора човек ги познава и общо взето знае какво може да очаква от тях.
Ти казваш, че винаги се е държала така - е, защо точно сега реши да я оставиш да ти подреже крилцата?
Това е, което не разбирам.
Имала съм нужда от друго - не от това, кой знае.
Не, че още го преживявам де - беше си за момента.
-
Дядо Капинчо
ма може ...Капинчо написа:Първо, "страховита" е съвсем друго.doktorka написа:немаш проблем.Капинчо написа: Ако той е ненормален, значи и аз съм такъв. Имал съм такива пориви просто да кажа на някоя непозната жена, че е страхотна. Спирал ме е само страхът или по скоро срамът от отвената реакция. Всъщност един път, съвсем наскоро, не се сдържах и го казах на една жена в доста нестандартна ситуация (не мога да уточня, лично е) и тя го прие съвсем нормално, мисля.
като ме видиш,понеже съм ти непозната,и ми кажеш как съм страховита направо...
нема да те бия,обещавам.
Второ, аз няма да кажа "страхотна" а друга дума, която да изрази конкретното ми усещане.
аз обикновено се отнасям с уважение към такива мъже.
разбират ( според мен..;) )
абе откакто разбрахте, че Рем няма да трие и заключва - във всяка тема по няколко изтрити мнения, големи сте образи
п.п. а аз много обичам да показвам среден пръст на таксиметрови шофьори, ама вече като съм на безопасно разстояние от тях де:lol:
п.п. а аз много обичам да показвам среден пръст на таксиметрови шофьори, ама вече като съм на безопасно разстояние от тях де:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
по една случайност, напоследък наиситна нищо не пропускам, всичките изтрити неща ги прочетох:lol:Амаранта написа: Е нали автоцензура, това-онова.Нищо не си пропуснала.
да ти кажа, ако това беше твоята ръка - имаш хубави ръце:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Виж сега. Не знам с какво точно съм те предизвикал, но това го оставям настрана.Амаранта написа:Хубаво де, изтрих го, изтрий го и ти, ама да знаеш, че хич не е непредизвикано.Капинчо написа:
Амарантичке, дори когато го направи мъж, без да е предизвикан, това е грозно.
Не уважавам вулгарните жени.
ПП И какво означава вулгарност?! - да покажеш среден пръст ли?! А твоето как се тълкува, тогава?:evil:
Аз имам някакво разбиране за нещата.
Мъжете са силни, смели, агресивни, понякога груби.
Жените са нежни, добри, обичливи, кротки и по възможност красиви (всяка по свой начин)
Ако се получи разминаване в тези ми опорни точки, нещата не са наред.
Аз съм вългарен. Понякога. Това е грубата кожа, която се е образувала с годините върху вродената ми нежна и сантиментална душа.
Аз не съм агресивен по природа - външните влияния ме правят такъв.
Затова изострената емоционалност и наранимост ме карат да се защитавам грубо - псувам
След това винаги съжалявам и често се извинявам.
Много често съм циничен - придобита защитна реакция, но не приемам циничността у жена.
Жената трябва преди всичко да бъде красива, най-напред вътрешно и по възможност външно.
ПП Дарки отбеляза, че правя душевен стриптийз. Това е, защото аз не бих наранил човек, който се е разкрил пред мен и не очаквам да бъда наранен от другите, ако им помогна да ме опознаят.
-
Дядо Капинчо
Няма да се впускам в подробни коментари,Капинчо написа:
....
Много често съм циничен - придобита защитна реакция, но не приемам циничността у жена.
Жената трябва преди всичко да бъде красива, най-напред вътрешно и по възможност външно.
...
само едно - хубаво си го измислил - жената трябва да бъде такава и онакава,
и с радост и нежност да прима мъжката грубост, вулгарност, цинизъм и т.н., насочени към нея. Колко удобно!
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
да - нежни, добри и обичливи - повечето време, кротки - неКапинчо написа: Жените са нежни, добри, обичливи, кротки и по възможност красиви (всяка по свой начин)
всяка жена трябва да може да се защитава, а не да чака някой си да дойде и да я спаси

- snowprincess
Не бе, нямам кой знае какви принципи, а и тези които имам често ги нарушавам.snowprincess написа: ти май си на принципа - "приятелите дръж близо, враговете още по-близо до себе си":blum:
и аз имам няколко подобни "приятелки", дето се мислят за по-хубави и са спокойни като знаят, че не се конкурирам с тях
А тази приятелка не я смятам за враг.
Ревността и приемам просто, като слабост, комплекс...
Рядко ми се случва да обръщам внимание на тези неща, но явно тогава съм била в такова настроение и затова за кратко се почувствах не особено добре.
Всеки си има по нещо.
- snowprincess
разбирам теesti написа: Не бе, нямам кой знае какви принципи, а и тези които имам често ги нарушавам.
А тази приятелка не я смятам за враг.
Ревността и приемам просто, като слабост, комплекс...
Рядко ми се случва да обръщам внимание на тези неща, но явно тогава съм била в такова настроение и затова за кратко се почувствах не особено добре.
Всеки си има по нещо.
преди много години имах две гаджета, едното постоянно, другото на изпитателен срок
приятелка си легна с второто
по-късно и простих, но милата още не е женена, а скоро ще чукне 40
а гаджето - два пъти женено, развеждано, три деца натръшкало и пак е пред развод
та, всяко зло за добро

Ъъъ....кое е доброто?snowprincess написа: разбирам те
преди много години имах две гаджета, едното постоянно, другото на изпитателен срок
приятелка си легна с второто
по-късно и простих, но милата още не е женена, а скоро ще чукне 40
а гаджето - два пъти женено, развеждано, три деца натръшкало и пак е пред развод
та, всяко зло за добро
ти ме уби....snowprincess написа: преди много години имах две гаджета, едното постоянно, другото на изпитателен срок
нещо напоследък сме на абсолютно противоположни мнения
тези дето на 40 не са женени са нещастници ли?????????????
и аз си мисля, че е добре човек да има семейство и деца, ама чак пък такива заключения
мнението изглежда като злорадство отстрани
- snowprincess
- snowprincess