Какво имате на десктопа си?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да не повярваш!Tinkerbell написа:stranniche , съни бийч - в момента слава богу , че има страхотен отлив на някои места . А като / ако вземат та срутят някой друг хотел па вземе си върне старата красота !
В момента тук туристическите агенции предлагат оферти за Слънчев бряг - по-малко от 350 евро за 8 дни. В цената влизат и самолетните билети до БГ.
Ама като не го обичам това място - от детските си години.
Почти всяка година ходихме на лагер на Равда и от там ни водиха до Слънчев бряг. Искахме да се повозим на рикшите, обаче ни казваха, че били само за чужденци.
тва бб ли е или алл инкл :)
не си заслужава , а и те да ги замъкнат , никой турист няма да се върне пак . Почнало е масово изкупуване на имоти в Созопол - щот по арт и тихо им се струва . В момента и там се строи нахалост , а цените са по скъпи ( не на хотели , а като - бах как ми се спи ,не мога да мисля вече , на останали консумативи, да речем - ресторанти , дрънкулки по пазара , ако искаш , отколкот в съни ! Цените на квадратен метър ... съвсем малко по евтини - абе лудост е ! В испания ли трошиха хотели , заади същото пренатрупване - не знам , ама при нас е спешно !
Иначе за съни - най яко е съвсем на юг , то вече не знам , дали знаеш няма граници - несебър , сл и влас . Та тази снимка е от 5 звездните накрая - там са вкарали пари и за облик + тия диневи на влас - само там остана яко !
А ти къде си ?
не си заслужава , а и те да ги замъкнат , никой турист няма да се върне пак . Почнало е масово изкупуване на имоти в Созопол - щот по арт и тихо им се струва . В момента и там се строи нахалост , а цените са по скъпи ( не на хотели , а като - бах как ми се спи ,не мога да мисля вече , на останали консумативи, да речем - ресторанти , дрънкулки по пазара , ако искаш , отколкот в съни ! Цените на квадратен метър ... съвсем малко по евтини - абе лудост е ! В испания ли трошиха хотели , заади същото пренатрупване - не знам , ама при нас е спешно !
Иначе за съни - най яко е съвсем на юг , то вече не знам , дали знаеш няма граници - несебър , сл и влас . Та тази снимка е от 5 звездните накрая - там са вкарали пари и за облик + тия диневи на влас - само там остана яко !
А ти къде си ?
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Dark Angel
- Глас в пустиня
арабишен дрийм :)МЪЖжжж написа:Tinkerbell написа: пух , че нарцистично![]()
Не те обичам! Кви са тия снимки се на девойки начи дет цел ден ми ги врете у очите.
Ся почвам и аз да сипя разни да видите вие! Ти специално.![]()
![]()
![]()
Те това е брат ми! Моята гордост!![]()
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Един приятел в момента е при белите мечки. Обучава ескимосчетата.Dark Angel написа:именноdoktorka написа: при белите мечки?:winkw:
Отиде с голям мерак - мечтата на живота му.
Комуникацията се оказала много трудна без общ език - много малко от хората там поназнайвали английски, различен боди лангуидж, липса на културни допирни точки.
Интернетът не бил познат, тъй че нашия човек ще ми прати снимки чак когато му свърши мисията и се върне в цивилизацията.
искам снимки на мечкитеStranniche написа:Един приятел в момента е при белите мечки. Обучава ескимосчетата.Dark Angel написа:именноdoktorka написа: при белите мечки?:winkw:
Комуникацията се оказала много трудна без общ език - много малко от хората там поназнайвали английски, различен боди лангуидж, липса на културни допирни точки.
Интернетът не бил познат, тъй че нашия човек ще ми прати снимки чак когато му свърши мисията и се върне в цивилизацията.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако прати ще го помоля за разрешение да ви ги покажа.doktorka написа:искам снимки на мечкитеStranniche написа:Един приятел в момента е при белите мечки. Обучава ескимосчетата.Dark Angel написа:именноdoktorka написа: при белите мечки?:winkw:
Мисля, че има още месец два докато се прибере.
Аз също чакам с нетърпение.
Едно време исках да ходя на Антарктика. Стигнах близко но... - но това съм го писала.
Последно промяна от Stranniche на 05.08.08, 16:19, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
хубаво уточнениеМетаморф написа:мдаааам... афроамериканец, а не негър, например... ром, а не циганин...
абе... аман!...
как са названията им, техните
негър определено е обидно
пардон, нигър
за циганин не знам нищо
ром ми е смешно
афроамериканец също
но можем да ги наричаме спокойно черни и по-малко черни (да не кажа мръсни, щото не знам дали цвета е релевантен на хигиената, знам само, че и двете групи не са по върховете й)
- Света вода ненапита
предполагам си гледал филма "Брат 2"?Remmivs написа:хубаво уточнение
пардон, нигър
за циганин не знам нищо
ром ми е смешно
афроамериканец също
но можем да ги наричаме спокойно черни и по-малко черни (да не кажа мръсни, щото не знам дали цвета е релевантен на хигиената, знам само, че и двете групи не са по върховете й)
там дето полицаите питат главния герой защо казал на афроамериканците (
- Аз в училище съм учил, че в Африка живеят негри...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
И аз така от един филм - млад напорист афроамериканец, работещ в градската администрация заменил думичката "черен" автоматично да бъде заменяна с афроамериканец и в един момент се установило, че служителите от администрацията трябвалода ходят на работа с афроамерикански костюми.Метаморф написа:(перефразирам):
- Аз в училище съм учил, че в Африка живеят негри...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Под "забележка" нямах предвид тези, дето ни пишеха в училищеRemmivs написа:не беше забележкаStranniche написа:Приемам забележката.
още по-малко към теб
просто мисля, че е хубаво да ги наричаме
както те се наричат сами
информативно вмятане така да се каже
Просто исках да кажа, че съм съгласна с.... това, което написа.
Ш`а ревнуваш я!Метаморф написа:а аз започвам да ревнувам...
Е ти една романтична снимка. Тоя с дългата коса до мене също има претенции /ма още е женен
Кат почнеш кат него да идваш с мен по ливадите, нема а ревнуваш.

Как си бех задрямал нощес до лагерния огън и се събуждам и той се навел да ме цалива!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре де, в западна Европа е пълно с черни, дошли от Африка и никога не помирисвали Америка. Тогава "афроевропейци" ли да се казват?Remmivs написа:хубаво уточнениеМетаморф написа:мдаааам... афроамериканец, а не негър, например... ром, а не циганин...
абе... аман!...
пардон, нигър
за циганин не знам нищо
ром ми е смешно
афроамериканец също
- Piqndurnik
В института имах един колега ..ъъъъStranniche написа: Добре де, в западна Европа е пълно с черни, дошли от Африка и никога не помирисвали Америка. Тогава "афроевропейци" ли да се казват?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Освен да им казваме "шоколадови"...Амаранта написа:В института имах един колега ..ъъъъStranniche написа: Добре де, в западна Европа е пълно с черни, дошли от Африка и никога не помирисвали Америка. Тогава "афроевропейци" ли да се казват?африканец
- много свястно момче. Навремето от него научих, че негър било лоша думичка - "Черен, не можете ли да ми казвате черен?!" - така каза, и тази дума възприехме, а после и "сажда".
Тогава пък може да се засегнат производителите на шоколад.
Други асоциации с кафеви неща няма да правя, да не замирише.
А не съм расист.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами то в американските CV-та като кандидатстваш за работа вече е неприемливо да си слагаш снимка - особено ако си бялАмаранта написа:Всъщност няма нужда да се споменава раса, възраст пол, социален статус и т.н...
може би изглежда утопично, но е някакъв шанс, де да знам....поне така ми звучи.
/Не че на интервюто си зад параван
Отива се в другата крайност.