и извратеняк и долен пияница еzmeu написа:сънчо е гейQuid написа:аз го познавам тояRain написа:Къв ти пънчо, на мен по принцип слънчо ми трябва, ама аре ...
са кво да си траеме до безкрай за тва:rotfl24:
и извратеняк и долен пияница еzmeu написа:сънчо е гейQuid написа:аз го познавам тояRain написа:Къв ти пънчо, на мен по принцип слънчо ми трябва, ама аре ...
ми даzmeu написа:за дЪртанян няма дупкаааааQuid написа:тримата мушкетари нали?
познахххххххх:rotfl24:
Туш!Remmivs написа:цветно налиАмаранта написа:Ох, какъвто ще да е,
ама вече ще ходя да го видя...хайде, лека! Пък утре ще разказвам.
щото днес разбрах че хората сънували
някакви сънища беше
ведно
Оффф, аре ве моме, спри сеTinkerbell написа:Като обиждаш някой и като поставяш квалификации , ДСарки , ще си търпиш и какво мислят хората за теб .
Какъв ми е бил речника - ад не ми пречи да кажа на някоя , че е злобна путка , щот си точно таква . По добре непосредствено , освен да си прикривам простотията зад лустросоно притворство .
Относно къде съм ви чела . Не съм . Никъде другаде .
Може да си проверявате данните до откат .
Който се съмнява - да ми се обади . а ТЕБЕ ЛИчНО чакам да го направиш , защото всеки е много отворен във виртуалното пространнство .
Dark Angel написа:иска да си намери нещо тук
нещо хард
Боже, преди малко за теб си мислех, че те няма и се чудех какъв е следващият в списъка ти:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:Метаморф написа:Dark Angel написа:иска да си намери нещо тук
нещо хард
коя е тая мъненка???

frisky lioness написа:Боже, преди малко за теб си мислех, че те няма и се чудех какъв е следващият в списъка ти:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:Метаморф написа:Dark Angel написа:иска да си намери нещо тук
нещо хард
коя е тая мъненка???
Убиец
У-БИ-ЕЦ:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Метаморф написа: други, като предишния...

frisky lioness написа:Метаморф написа: други, като предишния...
Ти що пита коя е мъненката?Метаморф написа:frisky lioness написа:Метаморф написа: други, като предишния...

Не се лъжи Марвине - мое да са маненки, ама разноските им големи бре.frisky lioness написа:
Ти що пита коя е мъненката?
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
изключения:-)
Нещо бъркаш правописа - не се пише маненки, а манеКЕнки.БоЕВ написа:Не се лъжи Марвине - мое да са маненки, ама разноските им големи бре.frisky lioness написа:
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
И розовите сънища.Амаранта написа:
ПП Все пак, всичко това е в сферата на предположенията.
абе, да знам, да не се излъжа, че ме харесва мен, пък то било парите ми...frisky lioness написа: Ти що пита коя е мъненката?
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
аз два пъти с една лъжа се не лъжа, батка...БоЕВ написа:Не се лъжи Марвине - мое да са маненки, ама разноските им големи бре.frisky lioness написа:
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
пу , да му се невиди !!!Метаморф написа:аз два пъти с една лъжа се не лъжа, батка...БоЕВ написа:Не се лъжи Марвине - мое да са маненки, ама разноските им големи бре.frisky lioness написа:
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
ти ли си мъненката?Tinkerbell написа:пу , да му се невиди !!!Метаморф написа:аз два пъти с една лъжа се не лъжа, батка...БоЕВ написа:Не се лъжи Марвине - мое да са маненки, ама разноските им големи бре.frisky lioness написа:
Имаш излишни кинти ли?
Всички тук са мъненки
с малки
Един по - малко !