Тц. Не съм меркантилнаQuid написа: снимаш акулатакачваме снимката на акулата и 10 евро на теглене на файла
за теб 30%
кво ше каеш а
За Фриски
Quid написа:като ги снимате тия животни
мисля че им нарушавате правата и свободите
дали са дали съггласие да бъдат снимани тия мачки
мойта мачка не дава да бъде снимана
а ме видя а се покрива веднага
дори позира, гадта...
виж, по въпроса за заплащането не сме говорили...
па може и да сме, ама аз да не съм разбрала...
Много сладък тоя котьо. Мно-го!TerE написа:vyara написа:Моята е все гладна. И всеядна.и моя... и двамата (с кучето)
никога не съм имала злоядо животно... освен една сиамка, ама при нея беше временно
прибирам се, двамцата ми захождат с гладни погледи към кухнята, а малкия: мамо, не им вярвай, яли са...
те ги:
А двамата как сладко са се сгушили, нямам думи.
Всичко онова, което визираш, е дълбоко в дебрите на миналото - където имаше гадни чувства и отмъщения и простотии и вини, и к'во ли не беше ...Set написа: Сега са само твои
Другари и другарки, от клуба, тази реплика чаках. За това се върнах.
Благодаря за вниманието
Оооо аз съм тукvyara написа:И ся кво? Да няма да тръгваш?Set написа:Rain написа: ....
Аз ти казах едно време ... да ти имам приятели!
Сега са само твои
Благодаря за вниманието
Бе стой тука, бе. Таман ти свикнах.
Имам дами които ме канят
Memento mori.
Благодаряvyara написа:Много сладък тоя котьо. Мно-го!TerE написа:vyara написа:Моята е все гладна. И всеядна.и моя... и двамата (с кучето)
никога не съм имала злоядо животно... освен една сиамка, ама при нея беше временно
прибирам се, двамцата ми захождат с гладни погледи към кухнята, а малкия: мамо, не им вярвай, яли са...
те ги:
А двамата как сладко са се сгушили, нямам думи.
а за сгушването... като се има предвид, че го намерихме (котьо, по-точно той си ни намери) преди около 10-на месеца, счупена лапа, операция, разни такива... избиваха се двамата отначалото, даже котарака беше доста по-нападателен... ама се разбраха кой какво и сега са си дружки...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
метосва ни че ще си ходиvyara написа:И ся кво? Да няма да тръгваш?Set написа:Rain написа: ....
Сега са само твои
Благодаря за вниманието
Бе стой тука, бе. Таман ти свикнах.
ментос
са чакаме и двамата му приятели
готино стаааа
то приятел ако не те ебне та кой
шшшшшшшшшт тихооооооооо там у лево
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ми не четиvyara написа:Аре стига, обяснявайте се извън тука, може ли? Щото аз ща не ща чета. Кво ме интересува мене, а?Rain написа:......
Ти Рейн да не търсиш подкрепа нещо, че правиш нещата публично достояние? Моята подкрепа я нямаш.
шшшшшшшшшшшттттттттттт
кинти съм давал
альооооооооооооо:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И какво сегаSet написа:Rain написа: ....
Сега са само твои
Благодаря за вниманието
Кажи като за блондинка
Искала е да ти зулне френдовете ли?
Щот ако е така и е успяла
значи не си имал френдове или не са били тези, които трябва да са:winkw:
ку ме разбра

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А, чакай малко. Аз подкрепа не търся от никого. И телефони ми имат, и мейли и Кю-та и скайпове. Тук ме питат - тук отговарям, тук се заяждат с мен, тук се обяснявам. Ясно ми е, че като ти допада Сет, няма как да ти допадам аз.vyara написа:Аре стига, обяснявайте се извън тука, може ли? Щото аз ща не ща чета. Кво ме интересува мене, а?Rain написа:......
Ти Рейн да не търсиш подкрепа нещо, че правиш нещата публично достояние? Моята подкрепа я нямаш.
Мислиш, че Сет ми допада?Rain написа: А, чакай малко. Аз подкрепа не търся от никого. И телефони ми имат, и мейли и Кю-та и скайпове. Тук ме питат - тук отговарям, тук се заяждат с мен, тук се обяснявам. Ясно ми е, че като ти допада Сет, няма как да ти допадам аз.Казах вече много пъти - твое право е. Не си длъжна да ме четеш. Но явно той иска отговори, след като задава въпроси и бута фитили. И като ги задава тук - тук ще му отговарям.
Боуже, боуже!
latrevw написа:много готино куче, абе как се гледа такова голямо в къщиTerE написа:
и моя... и двамата (с кучето)
страхотни са двамата
ми... гледа се... инцидентно го взехме, не беше планирано
а и той не е от най-големите, както казва мъжа ми "микропредставител на своя вид"
ама у нас животно влезе ли... край ... той си ни е член на семейството (колкото и банално да звучи)
най-добре е къща с двор, това е... някой ден, живот и здраве...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ма ти пак си се объркалаRain написа:Всичко онова, което визираш, е дълбоко в дебрите на миналото - където имаше гадни чувства и отмъщения и простотии и вини, и к'во ли не беше ...Set написа: Сега са само твои
Благодаря за вниманиетоВсички го забравихме, само ти не си. Питай и ония, двамата, с които все още си пиша, от всичките ти приятели. Питай ги тях, те ще ти кажат какво и как, ако толкова те интересува. И спри да бъдеш обиден, заради слуховете, с които са те дразнили.
Да си ме засичал в гънс? Ако съм имала приятели там, дали щях да кисна тук? Двамата ти приятели от миналото са ми в Кю-то.
И ти прекрасно знаеш кои са те!
Защо мислиш че това би ме вълнувало?
А едно ..... не е повод за запознанство
Memento mori.
esti написа:И червен килим ще ти опънем ако трябва.Set написа:
Оооо аз съм тук
Имам дами които ме канят
Стой си тук бе човек...
Съвсем сериозно ти го казвам.
Както и съвсем сериозно си мисля, ако си тръгнеш пак лично да дойда и да те набия!
Кво като си як - и аз тренирам.
Казах - Тук съм
Memento mori.
абе и аз го загледах, че малък ми се видиTerE написа: "микропредставител на своя вид"... по-дребничък е (и слава богу)
но на фона на моя йоркширски териер си е гигант
моето куче хич не обича да е само в къщи, пощурява като се върнем, да взема да му взема една котка, да си правят компания:lol:
ама тя ще го изяде докато се нагодят:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
40% за акулатаRain написа:А, грешно мислиш. Ако съм ревнувала от теб, досега да не съм ти отговаряла в темиvyara написа: Мислиш, че Сет ми допада?Ревнивка!
Боуже, боуже!
Хич не ревнувам, няма какво и кого да ревнувам.
Говорех за принципни позиции - че ако разбираш него, воден от мотивите си, няма как да разбираш мен.
е са е моментина
ще избиеме рибата
Quid написа:нещо ми се умешаха тия такова
а ако мое по после за мачките а:blum:
ай с тебе да се караме, че ми омръзна една и съща песен, па и публиката да разнообразим
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
виж саlatrevw написа:Quid написа:нещо ми се умешаха тия такова
а ако мое по после за мачките а:blum::rotfl24:
ай с тебе да се караме, че ми омръзна една и съща песен, па и публиката да разнообразим
суперпродукциите са доста скъпи:blum:
- Света вода ненапита
Метаморф написа:абе, по- ще ти е лесно с мен да се скараш...latrevw написа:Quid написа:нещо ми се умешаха тия такова
ооо и аз ще се включа във въргала, ако требе! на всичко съм съгласна само и само това театро да приключи вече, че и бабичките на задните редове заспаха вече!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
latrevw написа:абе и аз го загледах, че малък ми се видиTerE написа: "микропредставител на своя вид"... по-дребничък е (и слава богу)
но на фона на моя йоркширски териер си е гигант
моето куче хич не обича да е само в къщи, пощурява като се върнем, да взема да му взема една котка, да си правят компания:lol:
ама тя ще го изяде докато се нагодят:-)
а нашия доколкото знам, са били много кученца, и той - изтърсак... бе, ние си го обичаме... вече 9 години
Quid написа:виж саlatrevw написа:Quid написа:нещо ми се умешаха тия такова
суперпродукциите са доста скъпи:blum:
Е как после човек да си няма любимци....
Изчезвам, че окъснях заради вас.
ооо, страхотен е, даже така е по-сладък, другите много големи добичета бе, а този все едно е на 6 месеца, пускай по-често снимкиTerE написа: а нашия доколкото знам, са били много кученца, и той - изтърсак... бе, ние си го обичаме... вече 9 години
аз по кучетата съм като фриски по котките
така исках да взема едно от кучетата, дето Мнемото предлагаше, ама получих забрана, без право на обжалване
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка: