Абе боевЪ, всичко чуждо е наше бе.БоЕВ написа:
С чуждо не се заигравам и не ми требе торта, нито па да се чуда кой ми е приятел и кой враг и кво ш`консумирам.
Така сме се разбрали
Ти ся забрави ли.
Абе боевЪ, всичко чуждо е наше бе.БоЕВ написа:
С чуждо не се заигравам и не ми требе торта, нито па да се чуда кой ми е приятел и кой враг и кво ш`консумирам.
Е да, това е мечтата на всеки революционер - признавам.Set написа:Абе боевЪ, всичко чуждо е наше бе.БоЕВ написа:
Така сме се разбрали
Ти ся забрави ли.
Чи как.БоЕВ написа:
Е да, това е мечтата на всеки революционер - признавам.
Щото са правили упадъчен антиреволюционен секс!:rotfl24:Set написа:Чи как.БоЕВ написа:
Защо мислиш розалинда е бременна от петимата революционери
Е каза го накрая!БоЕВ написа:Щото са правили упадъчен антиреволюционен секс!:rotfl24:Set написа:Чи как.БоЕВ написа:
Защо мислиш розалинда е бременна от петимата революционери
Че са прескочили шефа!:rotfl24:Set написа:
Ще им се карам аз на тез непослушковци!
Че не са я пазили кат хората.БоЕВ написа:Че са прескочили шефа!:rotfl24:Set написа:
Ще им се карам аз на тез непослушковци!
Ами то си е и като самата революция - мирише та се не трае.Set написа:
Сега да ги мисля как да им оправям революционната конспирация
Ееееее, друже.БоЕВ написа:Ами то си е и като самата революция - мирише та се не трае.Set написа:
ПишИ смс и лб и се разберете като хора, по партийному, не пред очите на непосвитените щото това си е направо ексхибиционизъм.
Нима Ние нахълтахме с рев в клуба и обявихме революция?Set написа:Ееееее, друже.БоЕВ написа:Ами то си е и като самата революция - мирише та се не трае.Set написа:
ПишИ смс и лб и се разберете като хора, по партийному, не пред очите на непосвитените щото това си е направо ексхибиционизъм.
Вие го владеете това с ексхибиционизмът. И хората които уважавате
Ний сме рабочий клас *
* - Рангел Баш майстора
ХохохоБоЕВ написа:
Нима Ние нахълтахме с рев в клуба и обявихме революция?
Приписваш Ни ценности които не притежаваме, ние сме само букви по екрана без връзка в реала, за разлика от Вас другарю.
Учим се от Вас, о, повелителю на революциите!Set написа:
Виртуални герой.
Щом сте се научили я кажете аджеба розалинда виртуално ли е бременна или реалноБоЕВ написа: Учим се от Вас, о, повелителю на революциите!
Главоболията са от смесване...на питиета...на други работи...но най-вече от смесване на виртуал и реал.Set написа:Щом сте се научили я кажете аджеба розалинда виртуално ли е бременна или реалноБоЕВ написа: Учим се от Вас, о, повелителю на революциите!
Викаш и бременните розалинди така прифатят. от главоболие.БоЕВ написа: Главоболията са от смесване...на питиета...на други работи...но най-вече от смесване на виртуал и реал.
От няколко дена се каня да те питам - кво пушиш?:lol:Set написа:Викаш и бременните розалинди така прифатят. от главоболие.БоЕВ написа: Главоболията са от смесване...на питиета...на други работи...но най-вече от смесване на виртуал и реал.
Ма знаех си
Важно е за филма боевЪБоЕВ написа:
От няколко дена се каня да те питам - кво пушиш?:lol:
Досега се опитах да ти кажа, че няма значение от какво или дали е бременна розалинда, а това че някого го боли главата много и го стяга чепика...всъщност той(чепика) може да е взет в заем от някой офицер да речем.:blum:
А, кажи са - колко са петимата от рмс.
А експерименти провеждаш ли?:lol:Set написа:
Аз се интересувам от това
С коя от трите ?БоЕВ написа:А експерименти провеждаш ли?:lol:Set написа:
Аз се интересувам от това