Ха-ха-ха, паднах направо! :)
Изобщо не смесвам двете семейства, не се притеснявайStrunz написа:4avdar4e написа:Тъпо и детинско
Ай и ти ме оплю ли?:)
Определенията ми бяха за реакцията на Боев. "Моля другарко, какво видях през шпионката на момичешката тоалетна..., ужас, ужас не, ами ужас"
П.П. Че даже в същата тема съм цитирала 40-50 от дирника, аз съм като Астера
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Dark Angel
ей начи това ущипаните "госпожици" не са лесни 
това е едно място за приказки, забавления, обмяна на инфо, и каквото там търси човек
на който му е кеф влиза, на който не му е не влиза
който иска пише, който не иска не пише
защо трябва да бъде затормозяващо и нещата все да улитат в "ти мен уважаваш ли ме" и "знам какво направи миналото лято"
това е едно място за приказки, забавления, обмяна на инфо, и каквото там търси човек
защо трябва да бъде затормозяващо и нещата все да улитат в "ти мен уважаваш ли ме" и "знам какво направи миналото лято"
А трети все да отбелязва факта, да брои точките или да повръща.Dark Angel написа:ей начи това ущипаните "госпожици" не са лесни
vyara написа:А трети все да отбелязва факта, да брои точките или да повръща.Dark Angel написа:ей начи това ущипаните "госпожици" не са лесни
До тук сте 18 към 24 в точките
За да изгониш Strunz изпратете смс на 6969
- Глас в пустиня
Така си е - целта оправдава средствата!vyara написа:И слава богу! Наритахме ги мръсниците.БоЕВ написа:
Имаш грешка Верче, "кучетата на войната" не са тука...вече!
пп Много добре те разбирам как се чувстваш! Същите чувства изпитваха най-малко 20-тина човека месеци наред, докато ти и твоите покровители се "забавлявахте". Нямам представа какво те спира да се държиш нормално, повечето от тук списващите те харесват и все още държат на теб...но защо не искаш да го видиш...широкозатворениочидетсеказваможеби.
-
Дядо Капинчо
Re: Ха-ха-ха, паднах направо! :)
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:04, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
-
Дядо Капинчо
...
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:05, променено общо 1 път.
Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
Мен и по корема, плийз :)
-
Дядо Капинчо
...
- Green Light
"Щ" точкатаvyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
Оф, ай стига.Капинчо написа:Аз не смея да й скачам. Имам строга възбрана. Мога само да й се възхищавам отдалече. Много отдалече.Strunz написа:Смени си аватара, че сега ще ти наскачатDark Angel написа:леле как ме обждаш начиStrunz написа: Ти си гадна софиянка бе
Не ни пипай Търновото...
аз се гордея че нямам капчица кръв софийска у мене
Едвам те опазих от Капинчо и Грийн
Дай да те цункам и да си правим кефа всички дружно:))
Нито има какво да делим нито какво да спорим освен за футбол, пози, Canon vs Nikkon...и т.н.
Ама да влизаме някъде да дебнем кой какво написал и кой как му избуял енцефалита е тъпо.
Я си купи един Nissan и влез в клуб Нисан да видиш какви модераторски права имам там :)))
Твоите не ме вълнуват. Или намекваш, че сте близки?!Green Light написа:"Щ" точкатаvyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
Целият съм едно голямо Гъ аз:)vyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
У Варна му викаме гз:)
Дай и теб да цункам!
Днес съм алтруистично настроен
ние сме "Ел връзки" с него :)vyara написа:Твоите не ме вълнуват. Или намекваш, че сте близки?!Green Light написа:"Щ" точкатаvyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
- Green Light
Не, не, не сме! Не сме, не сме!vyara написа:Твоите не ме вълнуват. Или намекваш, че сте близки?!Green Light написа:"Щ" точкатаvyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
Тцъ!
- Green Light
За малко да прочета, че целия си един голям гъз, ама не прочетох.Strunz написа:Целият съм едно голямо Гъ аз:)vyara написа:Там ли ти е ге точката на тебе?Strunz написа:.vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
У Варна му викаме гз:)
Дай и теб да цункам!
Днес съм алтруистично настроен
-
Дядо Капинчо
...
vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
Както казваше Сет -като измием срама и се извиним може да се върнем, нали
йъх!
;
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ся пък да не искаш да кажеш, че те е срам.Мираж написа:vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.:shocked:
Както казваше Сет -като измием срама и се извиним може да се върнем, нали
йъх!
;
всъщност като не ти харесва радиото сменяш станцията
Нема страшно, кръшкай. С приятели не се брои.
- Глас в пустиня
Не мислиш ли, че това е малко злобничко? Как можеш да се радваш когато някой-някъде мачка някого!:shocked:vyara написа:Тъй тъй, като изприказвате достатъчно думи, ще си умиете очите и ще замажете делата. Дерзайте, така се прави. Като се появи някой, дето пак да ви мачка самочувствийцето, знаете как се действа, отработено е, сладурчета. Дайте да ва цуна.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня