Искате ли Уишес да бъде модератор

Все същите

Искате ли Уишес да бъде модератор на нашия форум?

Анкетата свършва на 22.12.08, 14:41

да
17
74%
не
6
26%

Общо гласове: 23

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
вместо това репликараш, Грийна постоянно? Защото е по-лесно да се заядеш с някой, който не ти изнася в момента, вместо да сръгаш приятел
За сръгването казах, че е по-добре да спре, току що го казах.
А иначе Грийн говори само за Капинчо. Така се е вторачил в него, че не вижда никой друг, за нищо друго не пише. Това му е идея фикс. И на вас също. И преди ви питах, като ви пречеха други, защо нямате интерес и не пишете по другите теми?! А само него обсъждате? Не искате, а го правите. Ха обясни ми го това. :winkw::lol:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

[unknown] написа:
latrevw написа:
Не се хаби, няма смисъл. Да видим по- добре, дали ще можем да се понасяме и дали ще се гледаме, па макар и през плет, както каза Ланс. Другото е- нова лавина...
хубу, мисля, че ще можем
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
latrevw написа:
вместо това репликараш, Грийна постоянно? Защото е по-лесно да се заядеш с някой, който не ти изнася в момента, вместо да сръгаш приятел
За сръгването казах, че е по-добре да спре, току що го казах.
А иначе Грийн говори само за Капинчо. Така се е вторачил в него, че не вижда никой друг, за нищо друго не пише. Това му е идея фикс. И на вас също. И преди ви питах, като ви пречеха други, защо нямате интерес и не пишете по другите теми?! А само него обсъждате? Не искате, а го правите. Ха обясни ми го това. :winkw::lol:
Аз нямам обяснение, Вяра! Това е абсолютно черна кутия за мене. Въобще не го разбирам.

Подемам и призива на Ланселот! Много свестен ник! Евала!
Спирам!
This is the End, my dear friend!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:За сръгването казах, че е по-добре да спре, току що го казах.
това беше казване да спре ли :lol: сори, не съм те разбрала, а и малко след дъжд качулка ми идва

за другото преди време го бях обяснила за себе си, разбира се - така ме е повлякла лайнарищината, че не мога да се кротна и просто трудно ми идва изведнъж на фона на нагли изказвания, аз да почна да обсъждам глобалните проблеми

писах и в темата му за книгата за невена, стори ми се много хубава тема, просто трябва време да се кротнем, за мен той е основен дразнител, сега щом няма да го има няколко дни, ай на бас, че ще се успокои хавата
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Грийн, няма да пускам онези чаршафи като цитати пак.

Разбирам те, но не съм съгласна.
Може би защото за мен нещата по определен начин са ясни.
От една страна това няма значение - виждаш, че нещата се решиха в "твоята" посока и без моя глас.
От друга смятам, че е по-добре да си го кажа.
Ако не казваме, каквото мислим, какво правим тук?
Panta rhei...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мнемозина написа:Грийн, няма да пускам онези чаршафи като цитати пак.

Разбирам те, но не съм съгласна.
Може би защото за мен нещата по определен начин са ясни.
От една страна това няма значение - виждаш, че нещата се решиха в "твоята" посока и без моя глас.
От друга смятам, че е по-добре да си го кажа.
Ако не казваме, каквото мислим, какво правим тук?
,

Мнемо, вече сме в демокрация... Имаше две форми - парламентарна република /България/ и президентска република /САЩ/. Но все пак... е демокрация. Глас народен - глас божи.:blum:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Green Light написа:
snowprincess написа:
[unknown] написа:Така или иначе има модератор- поне ние да изберем кой да бъде.
направи една анкета с имената на всички, които бяха предложени и тримата с най-много гласове да станат модератори
Добре! Обещавам да го направя. Само да има съгласни. Щото ако забелязваш няма. Един се нави. Пък дали е толко лесно решение може да видиш от реакцията на Латрево. И сега няма да тръгна химни да пея за Уишес, ама той няма да спечели нищо от цялата работа, нито пари, нито симпатии, ни нищо. Та малко подкрепа няма да е излишна, мисля аз

Аз, както виждаш, се шубелисах.
Що пък мислиш, че няма да спечеля пари, а? :lol:
Работата ни с Щрунца е да правим пари от проблеми, стой и гледай как ще спечеля пари сега :grin:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Публикувай отговор