Нищо, аз ще те едитна, не се притеснявай.lancelote написа: Относително затворено няма. Всичко си върви по цилично спираловидно развитие с еволюционни дилектико-материалистични методи... ЕД...ъъъъъ/минах без ЕДИТ/
Може ли без "материалистични"?
Нищо, аз ще те едитна, не се притеснявай.lancelote написа: Относително затворено няма. Всичко си върви по цилично спираловидно развитие с еволюционни дилектико-материалистични методи... ЕД...ъъъъъ/минах без ЕДИТ/
Една лампа над масата за хранене, 2 на нощните масички, 1 на бюрото с компютъра, 1 на бюрото с четките и боите, 4 в кухнята, 1 в банята, една - в тоалетната и 1 в антрето.Мнемозина написа: Да, само че аз не питах за светлата страна на "себе си", а за "светлата страна на живота си", което е малко по-различно. И по мои наблюдения - значително по-контролируемо.
Защото наистина другото е по-трудно, ето виж Бийд например...
Stranniche написа:Една лампа над масата за хранене, 2 на нощните масички, 1 на бюрото с компютъра, 1 на бюрото с четките и боите, 4 в кухнята, 1 в банята, една - в тоалетната и 1 в антрето.Мнемозина написа: Да, само че аз не питах за светлата страна на "себе си", а за "светлата страна на живота си", което е малко по-различно. И по мои наблюдения - значително по-контролируемо.
Имам пълен контрол върху тях.
Обаче трябва ли сега да ги снимам и да ги показвам?
Да съм тръгнала да се хваля? Неее, светкам си ги когато си искам, но си трая и не ги споделям по форуми.
не са ли едно?Мнемозина написа: Да, само че аз не питах за светлата страна на "себе си", а за "светлата страна на живота си", което е малко по-различно. И по мои наблюдения - значително по-контролируемо.
Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Оубаче и сега както не ги сподели, каза че си ги светкаш, а не че си ги гасиш.
Пак светлото избра.
те сигурно по-трудно се виждат през кожено палто, а по-лесно като си по къса поличка..Dark Angel написа:не са ли едно?Мнемозина написа: Да, само че аз не питах за светлата страна на "себе си", а за "светлата страна на живота си", което е малко по-различно. И по мои наблюдения - значително по-контролируемо.
имам предвид светлото аз и светлата страна на живота ми
не е сигурно дали го е казал...Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
За гасенето не споменах, защото нали е по-добре за светлото да се говори.
Тя, тя е виновна! Моля, съдебните заседатели да се произнесат за подпалки за печката. А ряпата - таковата - на салата. Мезе /Малей, минах без ЕДИТ/Метаморф написа:абе ти ли го направи тоз сняг дет са изсипа, бре!bead_ написа: а аз (хлипа бийд и бърше нос в ръкава)
я веднага спри да цивриш, че уйде коня у ряката!
Не.Dark Angel написа:не са ли едно?Мнемозина написа: Да, само че аз не питах за светлата страна на "себе си", а за "светлата страна на живота си", което е малко по-различно. И по мои наблюдения - значително по-контролируемо.
имам предвид светлото аз и светлата страна на живота ми
Може и за топлото също.Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
Да ама романтиката е като загасиш лампата...Мнемозина написа:Може и за топлото също.Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
освен в случаите, когато си на стълбището...или близо до тоалетната чиния...примерно.lancelote написа:Да ама романтиката е като загасиш лампата...Мнемозина написа:Може и за топлото също.Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
Мале! Това с тоалетната чиния изби всяка романтика у мен. Мноу извратено!:shocked:ELBI написа:освен в случаите, когато си на стълбището...или близо до тоалетната чиния...примерно.lancelote написа:Да ама романтиката е като загасиш лампата...Мнемозина написа:Може и за топлото също.Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
Тъмната страна на живота...lancelote написа:Мале! Това с тоалетната чиния изби всяка романтика у мен. Мноу извратено!:shocked:ELBI написа:освен в случаите, когато си на стълбището...или близо до тоалетната чиния...примерно.lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
Ма така е то! Като ти светне и край!lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
тъмната страна на живота е пълна с болка и ужасМнемозина написа:
Не.
Тъмната страна на живота е това, което понякога ни показва Шштт в темата с магарешките уши. При което постоянно ни показва собствената си светла страна.
Разликата между това, което ни се случва и погледа ни към него.
Не ползваш ли такава чиния?lancelote написа: Мале! Това с тоалетната чиния изби всяка романтика у мен. Мноу извратено!:shocked:
БДСМ или ФС?:blum:Мнемозина написа:Тъмната страна на живота...lancelote написа:Мале! Това с тоалетната чиния изби всяка романтика у мен. Мноу извратено!:shocked:ELBI написа:освен в случаите, когато си на стълбището...или близо до тоалетната чиния...примерно.lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
Тук сме с клекала.vyara написа:Не ползваш ли такава чиния?lancelote написа: Мале! Това с тоалетната чиния изби всяка романтика у мен. Мноу извратено!:shocked:
Сценариите са два - тази която е светнала лампата е твоята собствена жена и по презумпция не е под теб... Това което под теб се оказва не това което във фантазиите ти.vyara написа:Ма така е то! Като ти светне и край!lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
Абе... има и едни други лампи, лампички им викат... Късметлия си ти.lancelote написа:Сценариите са два - тази която е светнала лампата е твоята собствена жена и по презумпция не е под теб... Това което под теб се оказва не това което във фантазиите ти.vyara написа:Ма така е то! Като ти светне и край!lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
Да не са онези китайските сензитивни. Дето се отчиташ колко пъти! Кошмаааар!vyara написа:Абе... има и едни други лампи, лампички им викат... Късметлия си ти.lancelote написа:Сценариите са два - тази която е светнала лампата е твоята собствена жена и по презумпция не е под теб... Това което под теб се оказва не това което във фантазиите ти.vyara написа:Ма така е то! Като ти светне и край!lancelote написа: Да ама романтиката е като загасиш лампата...
Сензитивни китайки?! Да им се отчиташ?! Мозе, мозе...lancelote написа: Да не са онези китайските сензитивни. Дето се отчиташ колко пъти! Кошмаааар!
Иначе предпочитам лампичките на елхат - мигат мигат...vyara написа:Сензитивни китайки?! Да им се отчиташ?! Мозе, мозе...lancelote написа: Да не са онези китайските сензитивни. Дето се отчиташ колко пъти! Кошмаааар!
Щото си дърво. Ако беше някой сензитивен, щеше да искаш да ти намигат, намигат...lancelote написа:Иначе предпочитам лампичките на елхат - мигат мигат...vyara написа:Сензитивни китайки?! Да им се отчиташ?! Мозе, мозе...lancelote написа: Да не са онези китайските сензитивни. Дето се отчиташ колко пъти! Кошмаааар!
Бе, сигурно е! С един приятел в 3ти курс на Киров взехме решение по въпроса. И за да не сърди някой взехме решението принципно за всички. Логиката е следната. Абсолютно неразрушима логика хич не се опитвайте! Начи! За тия лайнари, дет вика Куида, никога нищо не е сигурно. Тва дето са го свършили е обвито с толкова много легенди, притчи, истории и анекдоти, че три живота да са живели пак нямаше да им стигне. Няма никакъв начин да се разбере кое е истина и кое легенда. Ма Моцарт риш бил чукнал клавиша на пианото с нос, ама Гьоте тва там малка нощна музика тадададаам, бил рецитирал и всички предмети пеейки бил разпоредил да се преподават, пък Нелсън как бил утрепан па гюллето така, па куршума инчаче, па той как умрел, баш като победили... Затва решението е следното. Всичко което си чул или говорят е верно. Тва е! Иначе е мъ-каELBI написа:не е сигурно дали го е казал...Stranniche написа:Ами то си е евстевствено!Мнемозина написа:![]()
![]()
![]()
Пак светлото избра.
Licht, mehr Licht!
Гьоте де.
vyara написа:Щото си дърво. Ако беше някой сензитивен, щеше да искаш да ти намигат, намигат...lancelote написа:Иначе предпочитам лампичките на елхат - мигат мигат...vyara написа:Сензитивни китайки?! Да им се отчиташ?! Мозе, мозе...lancelote написа: Да не са онези китайските сензитивни. Дето се отчиташ колко пъти! Кошмаааар!
Чудя ви се как ви стигат нервите за дребните детайли. Карайте в глобалния вид - какво значение дали има газ или газа. Достатъчно е асоциацията - като кажат русия и украйна - стаа ясно, като кажат израел - тоже.ELBI написа:мен пък ме кефи да търся и обмислям кое е верно, кое не. И е ужасно забавно като намирам с колко неверни неща ни заливат в училище, от медии и градски/селски/кръчмарски легенди и митове. Не че това ще промени кой знае колко неща и си прав, че и да наречеш еди-кой-си освободител или нов поробител, светът остава същия. Ала пък все нещо трябва да те човърка... като не си на чашка.
И се сетих за примера от съседната тема - освен Бах се оказа, че не знаем (поне знаем куп частични или минимални истини - аре сега да не търся кво беше казал Ленин за истината и защо) страшно много неща/истини за хората, техните постижения, света... Между другото не малко любопитни неща има в онази книга на Бил Брайсън - пича доста се е постарал в това отношение. В същата насока си заслужава да прочетеш и книгите на Бурстин. Адски е любопитно. Не че нещо се променя като ги прочетеш
то не е до нервиlancelote написа:
Чудя ви се как ви стигат нервите за дребните детайли. Карайте в глобалния вид - какво значение дали има газ или газа. Достатъчно е асоциацията - като кажат русия и украйна - стаа ясно, като кажат израел - тоже.
Нещо от родаDark Angel написа:то не е до нервиlancelote написа:
Чудя ви се как ви стигат нервите за дребните детайли. Карайте в глобалния вид - какво значение дали има газ или газа. Достатъчно е асоциацията - като кажат русия и украйна - стаа ясно, като кажат израел - тоже.
ами до изпипване на нещата
казват че дявола се криел в подробностите
и мисля са прави хората
щото дребния детайл е дребен само относително
за миг може да бъде ужасно, огромно, екстремно голям и да скрие останалия свят
Бих казала, че малко пие:lol::lol::lol:lancelote написа: Влюбена си - това е диагнозата![]()

Котьооо, що издаваш тайни сега?!frisky lioness написа:Бих казала, че малко пие:lol::lol::lol:lancelote написа: Влюбена си - това е диагнозата![]()
Кой?lancelote написа:Котьооо, що издаваш тайни сега?!frisky lioness написа:Бих казала, че малко пие:lol::lol::lol:lancelote написа: Влюбена си - това е диагнозата![]()

Мау.frisky lioness написа:Кой?lancelote написа:Котьооо, що издаваш тайни сега?!frisky lioness написа:Бих казала, че малко пие:lol::lol::lol:lancelote написа: Влюбена си - това е диагнозата![]()
Аз?
Гроб съм![]()
Кажи нещо да мъ пробваш
Мау.lancelote написа:
Кажи нещо да мъ пробваш

Дауfrisky lioness написа:Мау.lancelote написа:
Кажи нещо да мъ пробваш
Забравиlancelote написа: Декларация - Фриски Лионес е от ФБР. Пази класифицирна информация. Достъп - свободен.