............

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

caliostro написа:
frisky lioness написа:
caliostro написа: дъщеря ми има съученичка която на 18 когато стане ще я посветят в масонството.
.
Да бе:winkw: А масоните тва дали го знаят? :harhar:
знам че ти звучи като шега.
ако имаше във името едно - фон - по сериозно щеще да ти звучи :cool:
Що? Тя има ли? И значи ли тове, че всеки "фон" = масон.

Аз имам "Дьо", ама не знам к'во значи
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

caliostro написа: ти сега апелираш да се връщаме към природата или що
не винаги човек ако не разбира нещо то е глупост.
абе ти луд ли си :shocked:
кви апели, ква природа - аз си мечтая като стана баба да живея във виртуалната реалност, след 10-ина години га спра да бачкам и се отдам на мързел ще си направя тотален ъпгрейд на лице и тяло като една самурайка на У.Гибсън, призива "За всеки от фемилито собствен компютър" мислим в дела да го претворим за Коледа /Живот и здраве/, баш това /икономика, борси/ го разбирам и си вадя хляба с него.

та кротко с умозаключенията, щото ти заключват мозъка и отъпявш :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Аз имам "Дьо", ама не знам к'во значи
Същото като "фон": от (еди къде си). Начи ти си Фриски фон (дьо) Майна :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Аз имам "Дьо", ама не знам к'во значи
Същото като "фон": от (еди къде си). Начи ти си Фриски фон (дьо) Майна :grin:
Ни съм фон бе, само Дьо:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа:
Това - да, естествено, но не искам "звездите да ми го говорят" (цитирам оная със святкащото око от БТВ) :grin:

Авторът не е неизвестен: Уди Алън.:lol:
Е поне до преди малко за мен беше неизвестен.:grin:
За БТВ-ито съгласен, но хороскопите по принцип могат да имат далеч по практично приложение.:-)

пп Всъщност грешно подходихме още от началото, като обобщихме - който вярва в хороскопи е ненормален и който е нармален не вярва.:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:
точно така, плановете са си планове и винаги са под условие

интересува/неинтересува не знаем колко остава пред нас. затова уекичко с плановете

и живеем ден за ден, поне аз
Въпрос на преценка и личен избор. Радвам се, че си намерила баланса и живееш в мир със себе си.:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
4avdar4e написа:
Това - да, естествено, но не искам "звездите да ми го говорят" (цитирам оная със святкащото око от БТВ) :grin:

Авторът не е неизвестен: Уди Алън.:lol:
Е поне до преди малко за мен беше неизвестен.:grin:
За БТВ-ито съгласен, но хороскопите по принцип могат да имат далеч по практично приложение.:-)

пп Всъщност грешно подходихме още от началото, като обобщихме - който вярва в хороскопи е ненормален и който е нармален не вярва.:cool:
Нали знаеш, всеки смята себе си за нормален, което ще рече, че всики останали са ненормални:lol::lol::lol:. Аз в последните години, например почти не съм срещала нормални хора....На и тук ....пълно с откачалки :bdance: :yahoo: :girldrink: :girldrink: :sissies:
Изображение

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Не вярвам в хороскопи! В хороскопите има от всичко по малко и нищо конкретно. После човек като го чете, се хваща за какво ли не и вярва. Всеки преживява много и различни неща, а сме класифицирани в 12 типа. Тъпо. Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти, но хората си правят каквито асоциации им изнася, тъй че който иска да вярва и да дава хляб на астролозите. Аз няма!
:-)
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
"Днес е всичко, утре не съществува":winkw:

Типично по японски:-)
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:Не вярвам в хороскопи! В хороскопите има от всичко по малко и нищо конкретно. После човек като го чете, се хваща за какво ли не и вярва. Всеки преживява много и различни неща, а сме класифицирани в 12 типа. Тъпо. Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти, но хората си правят каквито асоциации им изнася, тъй че който иска да вярва и да дава хляб на астролозите. Аз няма!
добре казано :-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
Dark написа:
"Днес е всичко, утре не съществува":winkw:

Типично по японски:-)
да, утре е само една възможност

не знаех, че е по японски
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа: Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти, :-)
Нямат отношение, но небесните тела И часа на раждането ни имат отношение към жизнения ни път:-)
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Не вярвам в хороскопи! В хороскопите има от всичко по малко и нищо конкретно. После човек като го чете, се хваща за какво ли не и вярва. Всеки преживява много и различни неща, а сме класифицирани в 12 типа. Тъпо. Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти, но хората си правят каквито асоциации им изнася, тъй че който иска да вярва и да дава хляб на астролозите. Аз няма!
Да не говорим, че са заковали съзвездията и въобще нямат нищо общо с днешните позиции на слънцето. Че даже в момента са 13, а не 12 съзвездия. Май сме точно в 13-тото в момента.

А както казваше Сейгън в една от сериите на "Космос" - по-голямо влияние върху мен в момента на раждането ми е имал докторът, отколкото Марс. Вярно, че масата му е доста по-малка, но пък е бил и доста по-близо. :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:баш това /икономика, борси/ го разбирам и си вадя хляба с него.

:lol:
Аре са, нали знаеш, че тия работи не ги разбираш и сме се разбрали да не говорим за тях!:lol:

Дарки, уважавам те достатъчно, но бога ми, понякога не те разбирам! Защо е необходимо да приемаш нещата толкова лично...не е необходимо да "разкъсваш" хората които имат различно от твоето мнение.:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
vyara написа: Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти, :-)
Нямат отношение, но небесните тела И часа на раждането ни имат отношение към жизнения ни път:-)
Защо, ако имат отношение към жизнения път на родителите ти, имат отношение и към раждането ти.
Аз лично - при цялата си неграмотност - смятам, че това изобщо не е несериозно. Друг е въпросът какво ни се представя като масова астрология.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа: Начи ти си Фриски фон (дьо) Майна :grin:
Майнатаун?:grin:
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа: Ни съм фон бе, само Дьо:grin:
Фон Дьо Тен!:grin:
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:На и тук ....пълно с откачалки :bdance: :yahoo: :girldrink: :girldrink: :sissies:
Краставите магарета и през девет баира се надушват!:winkw::lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:. Друг е въпросът какво ни се представя като масова астрология.
Това е ясно. Като всяко едно друго "масово"
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
frisky lioness написа:На и тук ....пълно с откачалки :bdance: :yahoo: :girldrink: :girldrink: :sissies:
Краставите магарета и през девет баира се надушват!:winkw::lol:
Как си ги подкарал тия скоропоговорки:lol::lol::lol:
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа: Аре са, нали знаеш, че тия работи не ги разбираш и сме се разбрали да не говорим за тях!:lol:

Дарки, уважавам те достатъчно, но бога ми, понякога не те разбирам! Защо е необходимо да приемаш нещата толкова лично...не е необходимо да "разкъсваш" хората които имат различно от твоето мнение.:-)
ех Боев, пък аз зарад теб си боядисах косата черна

аз не приемам нещата лично, нито разкъсвам някой си - съвсем нормално си пиша

който ни мъ аресва да взима пример от Рем-а
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
Да не говорим, че са заковали съзвездията и въобще нямат нищо общо с днешните позиции на слънцето. Че даже в момента са 13, а не 12 съзвездия. Май сме точно в 13-тото в момента.

А както казваше Сейгън в една от сериите на "Космос" - по-голямо влияние върху мен в момента на раждането ми е имал докторът, отколкото Марс. Вярно, че масата му е доста по-малка, но пък е бил и доста по-близо. :cool:
Абсолютно. Вярвам на астрономията, но не и на астрологията. Сейгън е бил велик пич. :-)
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Абсолютно. Вярвам на астрономията, но не и на астрологията. Сейгън е бил велик пич. :-)
В Змиеносаца сме. :cool:
Сейгън е великан!
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Всеки преживява много и различни неща, а сме класифицирани в 12 типа. Тъпо. Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти,...
По същият начин отговорила цялата научна английска общественос на доктора дръзнал да обяви, че кръвните групи са само четири, а след това го затворили в лудница.:grin:

Ти си направила своя избор, а аз моя, запазвам си правото да чета хороскопи като не е задължително да им вярвам на 100%. Просто любопитство. :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:По същият начин отговорила цялата научна английска общественос на доктора дръзнал да обяви, че кръвните групи са само четири, а след това го затворили в лудница.:grin:

Ти си направила своя избор, а аз моя, запазвам си правото да чета хороскопи като не е задължително да им вярвам на 100%. Просто любопитство. :-)
Е, БоЕВ, кръвните групи наистина са малко повече всъщност, но основните са 4. А и за тях имаме обективни доказателства. Принцип в правото е да не се доказват несъществуващи неща, а съществуващите. И в науката също. :cool:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:
ех Боев, пък аз зарад теб си боядисах косата черна
И кво, има ли ефект?:blum:

Шегата на страна, достатъчно си голяма, за да вземаш решения сама и останалите също.:cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа: Всеки преживява много и различни неща, а сме класифицирани в 12 типа. Тъпо. Тъпо е да си мислиш, че небесните тела имат отношение към часа на раждането ти,...
По същият начин отговорила цялата научна английска общественос на доктора дръзнал да обяви, че кръвните групи са само четири, а след това го затворили в лудница.:grin:

Не схващам аналогията. Вярата е личен избор.
Някои неща обаче са заразни. Трябва внимателно да избираме в какво да вярваме или да не вярваме. Виж подписа на Рем. :winkw:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа: И кво, има ли ефект?:blum:

Шегата на страна, достатъчно си голяма, за да вземаш решения сама и останалите също.:cool:
мигновен, направо е зашеметяващо :cool:

са много си се радвам :-)

за решенията - така е. пораснали/непораснали на нас ни е време да решаваме какво да правим със себе си

вчера видях два сокола - играеха си във въздуха, на 5-10 метра от земята. незнайно защо за теб си помислих.
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа: Принцип в правото е да не се доказват несъществуващи неща, а съществуващите. И в науката също. :cool:
Нещо не разбрах! Значи щом не е доказано не съществува, а щом не съществува няма смисъл да се доказва?:shocked:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:
Remmivs написа: Принцип в правото е да не се доказват несъществуващи неща, а съществуващите. И в науката също. :cool:
Нещо не разбрах! Значи щом не е доказано не съществува, а щом не съществува няма смисъл да се доказва?:shocked:
Лошо го написах. Моя е вината. Ма съм субфибрилен, че и отгоре май.

Исках да кажа, че се доказва или поне подлежи на доказване нещо, което съществува - примерно кръните групи, или днк пробите, и т.н. А не се приема, че ако няма примерно днк при дадено престъпление то това значи, че автоматично се освобождават заподозрените. Търсят се съществуващи неща. Не несъществуващи. Те няма силата на доказателство. Уф. Пак го завъртях. Сори.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Не схващам аналогията. Вярата е личен избор.
Някои неща обаче са заразни. Трябва внимателно да избираме в какво да вярваме или да не вярваме. Виж подписа на Рем. :winkw:
Абе то и аз се обърках вече.:lol:
Знам само, че нещо което ни звучи откачено към днешна дата, утре може и да се окаже истина.:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Абе то и аз се обърках вече.:lol:
Знам само, че нещо което ни звучи откачено към днешна дата, утре може и да се окаже истина.:-)
А-а-а. Това е друга бира. :cool: Съвсем правилно!
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа:
вчера видях два сокола - играеха си във въздуха, на 5-10 метра от земята.
Обожавам хищните птици, а от земните твари вълкът ми е любимец...невероятни животни.:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа: Не схващам аналогията. Вярата е личен избор.
Абе то и аз се обърках вече.:lol:
Това и аз го знам. :blum:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа: Обожавам хищните птици, а от земните твари вълкът ми е любимец...невероятни животни.:-)
малкия - "Аз съм вълче, а ти си мама Вълк, тати е Вълк, и батко е Вълк, а кака е Вълчица" :rotfl24:

нда, вълците са любими и в нашето фемили
соколи има в кв.Изток в София
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа: Исках да кажа, че се доказва или поне подлежи на доказване нещо, което съществува - примерно кръните групи, или днк пробите, и т.н. А не се приема, че ако няма примерно днк при дадено престъпление то това значи, че автоматично се освобождават заподозрените. Търсят се съществуващи неща. Не несъществуващи. Те няма силата на доказателство. Уф. Пак го завъртях. Сори.
Разбрах те, но мисля, че правото не е най-точния пример, защото на доказване подлежат и такива неща като мотив, действие, бездействие...косвени улики които реално не съществуват, а витаят в пространството.:-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

и се сещам колко трудно се доказва, че нямаш сестра :? :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Абе то и аз се обърках вече.:lol:
А-а-а. Това е друга бира. :cool: Съвсем правилно!
За можене - може! Но има и много откачени неща, които са с вечна трайност.

Само ако знаете що заявки за вечни машини има и колко гениални изобретения (поради гениалността на изобретателите си) са депозирани и се недоволства, че не се подкрепят...

Да - отделни примери наистина има и не рядко има хора, които изпреварват с идеите си (приложими такива) времето си. Но по-голямото множество е на откачалките (глуповатите и досадни такива - не гениалните)!

Такива ми ти работи.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Това и аз го знам. :blum:
:flowers:
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа: малкия - "Аз съм вълче, а ти си мама Вълк, тати е Вълк, и батко е Вълк, а кака е Вълчица" :rotfl24:

нда, вълците са любими и в нашето фемили
соколи има в кв.Изток в София
Убеден съм, че има и други твари, животните се адаптират към окръжаващата ги среда, а накои направо заживяват сред хората. Виж вълците са друга тема...знаеш ли, че вълкът може да измине 80км. за една нощ?:-)
Публикувай отговор