Нищо не ти разбрах. Пак.Sweety написа:дрънчат заглавията ти на линковете...БоЕВ написа:Кое дрънчи?Sweety написа: сори боев, но това дрънчи отвсякъде
но на някои политици им върши работа
За кои политици говориш?:shocked:
говоря за политиците, на които им е трябват инет сайтове като този който ти препращаш, а и хора които да ги четат..и евентуално повярват
добрите и лошите момчета, Боев...
колкото повече са лошите, толкова по-лесно различими са малкото добри:-)...но това е само началото на филма:winkw:
Но е много възможно и да си права.
Възможно е Първанов да не е комунист, също и агент на ДС. Възможно е да не са били и полит дружки с милошевич, както и да не се е противопоставял на нато и ес. Възможно е също и той наистина да е върнал мандата в ония горещи времена както официално се твърди, а не Кирил Добрев(царство му небесно) както си и беше. Възможно е и от висотата на президентското кресло и да не е кадрувал(лобирал) за свой хора във властта, а да е работил на ползу роду - не знам. Не знам също лихвените проценти на банките в гърция, но знам %-тите в България, знам също, че трябва да си малоумен за да не преливаш средства в закъсалите си филиали.
Та, така, нищо не ти разбрах. Пак.