Приемате ли агресията?

Все същите

Приемате ли агресията?

Не, защото е ненужно хабене на сили
5
42%
Не, защото ме е страх от нея
3
25%
Не, защото все върху мен се излива
0
Няма гласували
Не ме засяга
1
8%
Да, защото съм агресивен по природа
0
Няма гласували
Да, защото съм гадно копеле
1
8%
Да, защото това е двигателят на живота
2
17%
Бе, на теб кой ти разреши да задаваш въпроси, като не трябва и да си жив дори?!
0
Няма гласували

Общо гласове: 12

Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Megi_Koleva написа: Ау, какви думи... Тц, тц... Добре, че сте надалече един от друг. А какво ли щеше да стане, ако двамата застанете лице в лице? Май по- добре да не питам.
какво ли? питаш какво ще стане?....
ми... предполагам, че ще се напием и ще попеем... щото, както казва снежната принцеса, не влагаме лоши чувства в постовете си...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

КОМУНОИД написа:
БоЕВ написа:нямам спомен да съм намесвал твоето семейство.
:shocked: така ли? верно? :shocked:

Божеееее... или си късопаметен, или си ужасно нагъл!
А пък ти не стига че си дрисльо ама си и лъжец!:lol:
Зачезна нещо от вчера та си помислих че може да си изтрезнял, ама изглежда че и пиенето ти толкоз - от две бири те държи по няколко дена.:lol:
Виж са - тебе човек няма как да те обиди на семейство, защото нямаш такова, а мен да засегнеш е абсурд, защото няма как да даваш валидни оценки за изпит на който си се провалил.

Мога да ти причиня тонове болка докато се забавляваш. И забавлението ти ще е през сълзи. Но няма да го направя защото не те намирам за заплаха, а едва ли и някой друг те приема сериозно - много добре си влязъл в ролята на селския олигофрен.:-)

На тоя етап това е последният ми пост към теб - забавлявай се колкото си искаш ама вложи и малко изобретателност защото в момента си клише.:bigsmile:

До! :cry:
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа: А пък ти не стига че си дрисльо ама си и лъжец!:lol:
Зачезна нещо от вчера та си помислих че може да си изтрезнял, ама изглежда че и пиенето ти толкоз - от две бири те държи по няколко дена.:lol:
Виж са - тебе човек няма как да те обиди на семейство, защото нямаш такова, а мен да засегнеш е абсурд, защото няма как да даваш валидни оценки за изпит на който си се провалил.

Мога да ти причиня тонове болка докато се забавляваш. И забавлението ти ще е през сълзи. Но няма да го направя защото не те намирам за заплаха, а едва ли и някой друг те приема сериозно - много добре си влязъл в ролята на селския олигофрен.:-)

На тоя етап това е последният ми пост към теб - забавлявай се колкото си искаш ама вложи и малко изобретателност защото в момента си клише.:bigsmile:

До! :cry:
:rotfl24: смешник
Виж подводницата!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Дами, някоя от нас трябва да се жертва и да сложи ръце на кръста вече. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Мнемозина написа:Дами, някоя от нас трябва да се жертва и да сложи ръце на кръста вече. :grin:
Да бе, да им танцуваме на всичко отгоре!
Я по-добре точилката или тигана :rotfl24:
Аватар
Света вода ненапита

Елинида написа: Я по-добре точилката или тигана :rotfl24:
баница ли ще месиш?
Виж подводницата!
Публикувай отговор