декаданс?Remmivs написа:едва ли, още не съм почнал да пеяvyara написа:Може и в дисонанс да си.
засега само пиша
ps
дали пък не съм в ренесанс
време ли ми е вече
в смисъл, възраст, криза, излизане от кризата
Не, едва ли.
Беж да спиш тогаваRemmivs написа:опитай с четири дни подред нощни смени
така де, с четири нощи
помага
Мен пък ей това ме впечатли -> Пак от същото кафене>>>Gaspode написа:Една статУя за антисоциалната мрежа и как тя ни прави нещастни... Интересно четиво...
Де да знам, в малките населени места може би тия неща се набиват повече в очите. Много млади хора с това се хранят и от това живеят - тъжно но факт. Истина е и другото - има и много читави младижи .Gaspode написа:Четох го туй, ама не ме вчепетли. Твърде изсмукано от пръстите ми се видя и непокриващо се с моите досегашни наблюдения. Предполагам, че всички описани неща ги има тук таме. Но чак пък толкова преекспонирани... дяволът не винаги е чак толкова черен
Ииииии. Баси. Много хитър тоя, бе!vyara написа: [
Значи, аз май съм споменавала за един комшия мой, тоз, бе, от когото взехме лозичките. Значи дворът му е един път! И продължава да го усъвършенства. Вярно, има средства момчето, но и много, много работи. Аз от него се уча на туй-онуй. На всичкото отгоре, той е полезен, ....
Gaspode написа:Как па сте се сбрали се съвършенннннни същества тук? Да се не начуди човек :)
Аз явно съм за друК форум.... Или па да зема да се видя с Грийна и да се напием - сал той ма разбира, начи
Въх, туй последното не вярвам аз да съм го писал... някой ми е спал в компютъра
Никак не ми е весело. Аз съм дълбоко, дълбоко опечалена...Gaspode написа:Една статУя за антисоциалната мрежа и как тя ни прави нещастни... Интересно четиво...
Монтескьо написа: "Ако просто искахме да бъдем щастливи, щеше да бъде лесно; но ние искаме да бъдем по-щастливи от другите, което почти винаги е трудно, тъй като ние ги смятаме за по-щастливи, отколкото са всъщност."