Е те на това му се вика "След дъжд - качулка"[unknown] написа:ДА! И без това тук нерегистрирани не пишат. Дори имаме излишък от непишещи регистрирани.
Ако някой го мързи да се регва- ще си прави този труд щом е за общото благо.
Забрана?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Щооооооо???maggot написа:Е те на това му се вика "След дъжд - качулка"[unknown] написа:ДА! И без това тук нерегистрирани не пишат. Дори имаме излишък от непишещи регистрирани.
Ако някой го мързи да се регва- ще си прави този труд щом е за общото благо.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами щото, както вече казах, рИшение биде открито и биде приложено :)[unknown] написа: Щооооооо???:blink::blink:.... Ми аз кво съм виновен, че сега сколасах да седна?
(под "биде" нямам предвид онова нещо за подмиване, а минало свършено на някаква стара речева форма - тва го казвам за недоразбралите, които утре ще се емнат да оспамят и тази тема
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не знам какво щях да правя без теб. Искам просто да ти кажа благодаря за всичко, което правиш. И да ти напомня следващия път като се видим да те почерпя едно питие.maggot написа:Ами щото, както вече казах, рИшение биде открито и биде приложено :)
(под "биде" нямам предвид онова нещо за подмиване, а минало свършено на някаква стара речева форма - тва го казвам за недоразбралите, които утре ще се емнат да оспамят и тази тема)
Наздраве!
Вече може и от чужбинско да се логнеш с кирилица:Пенчо Заека написа:Абе, сигурно е неприятно да се трие, ама аз съм против забраните. Щото, когато не съм в БГ, не мога да си вляза с ника, който е на кирилица, а у чужбинско по компютърните клубове няма компютри с кирилица. Та затва аз съм третия глас против.
Цъкаш на вход или направо пишеш:
http://www.3o4o.net/forum/login.php
И имаш кредор.