http://sreda.org/igra/
Моето се падна да е исландско.
Е как, как го постигна?сър Айвънхоу написа:нормално... българче съм си... и теста го потвърди
Ох, това е вицът на седмицата. Не, на месеца. Абе направо на последните година-две.Green Light написа:С тия мои гръцки теми, аз съм се погърчил, бе! Грък съм бил излезе.
Смешно ми е много без да знам защо.
Хахааааа имам един прадядо, който е по музеите заради борбата му с гръкофилите. Мръщи ми се сигурно отнякъде.
Като не е решавал теста. Съвсем по българскиМнемозина написа: Е как, как го постигна?
да ти пратя ли линк, че съм го решавал?Nejimaki-dori написа:Като не е решавал теста. Съвсем по българскиМнемозина написа: Е как, как го постигна?
Не е нужно, сър. Едно "Решил съм го." е достатъчно. Аз вярвам на Вашата благородническа дума.сър Айвънхоу написа: да ти пратя ли линк, че съм го решавал?
м'чи що поставяте под съмнение твърдението ми, а?Nejimaki-dori написа:Не е нужно, сър. Едно "Решил съм го." е достатъчно. Аз вярвам на Вашата благородническа дума.сър Айвънхоу написа: да ти пратя ли линк, че съм го решавал?
Защото, го приех за фина демонстрация на чувство за хумор, мда.сър Айвънхоу написа:м'чи що поставяте под съмнение твърдението ми, а?Nejimaki-dori написа:Не е нужно, сър. Едно "Решил съм го." е достатъчно. Аз вярвам на Вашата благородническа дума.сър Айвънхоу написа: да ти пратя ли линк, че съм го решавал?
С подпис от декана и печат от министъра.сър Айвънхоу написа:да ти пратя ли линк, че съм го решавал?Nejimaki-dori написа:Като не е решавал теста. Съвсем по българскиМнемозина написа: Е как, как го постигна?
Nejimaki-dori написа: Защото, го приех за фина демонстрация на чувство за хумор, мда.
благодаря мадам за мнението ВИ, че имам тънко чувство за хумор Мнемозина написа: С подпис от декана и печат от министъра.
Пък аз, начи, толко малко внимание да ти обръщам на тебе!?Амаранта написа:шведка
Green Light написа:Пък аз, начи, толко малко внимание да ти обръщам на тебе!?Амаранта написа:шведка
lolМнемозина написа:Е как, как го постигна?сър Айвънхоу написа:нормално... българче съм си... и теста го потвърди
Пробвах да отговоря на всичко с "не" и излязох пък чехкиня.
e...Green Light написа:Сега изкристализира най- после и всичко се разкри!Sweety написа:...
и внимавайте с руското/съветското влияние в БГ и в 3очо![]()
бр, кой я е пуснал тази тема?!
Стравински, Прокофиев, риш и всякакви руски класици, а сега това! Ами това е пропагнда!
Е ама ти избираш да нямаш време, когато и на другите хора им свърши вече времето? Какво чака цяла сутрин?Мнемозина написа:Пропагадна се пише.Sweety написа:...пропагнада не е ами... релиогиозна една такава...даже и гейовите споменати
Само да уточня, нямам време сега да се защитавам и оправдавам. Сега е моментът да се развихрите.

Хич и не се пробвай да ми правиш тестове, каквито и да било.Глас в пустиня написа:Ужас!
Първо си помислих, че "другарите" са опънали пак някоя клубарка и в тая тема е тестът й за бременност.
После, че е в чест на годишнината от рождението на Софрони Врачански и многократно преписваното - "О неразумни и юроде! Защо се срамиш от името българско?" - което за съжаление е повече от актуално и днес...
Сетне прозрях - това си е чиста проба тест на кандидата за руско гражданство.
Макар че, българското нивга се не губи:
Супер е, но друго очаквах или поне търсех.Sweety написа: lol
чехкиня е добре кво?
пробвай да отговориш че си мъж...или с друг вид образование...сигурно там са разликите
Мнемозина написа:Хич и не се пробвай да ми правиш тестове, каквито и да било.Глас в пустиня написа:Ужас!
Първо си помислих, че "другарите" са опънали пак някоя клубарка и в тая тема е тестът й за бременност.
После, че е в чест на годишнината от рождението на Софрони Врачански и многократно преписваното - "О неразумни и юроде! Защо се срамиш от името българско?" - което за съжаление е повече от актуално и днес...
Сетне прозрях - това си е чиста проба тест на кандидата за руско гражданство.
Макар че, българското нивга се не губи:
Това не е Софроний.
Нищо, че съм исландка.
Споко, имаш си компания. Нали бира има, остави я рибатаPiqndurnik написа:Баси тъпия тест! Изкара ме исландец, пък аз не си падам много по риба.
ъ...чехияМнемозина написа:за вътрешното ни гражданство.
Моето се падна да е исландско.Пък толкова патриотично отговарях.
Да, една исландска дружинка тук ще си направим.Nejimaki-dori написа:Споко, имаш си компания. Нали бира има, остави я рибатаPiqndurnik написа:Баси тъпия тест! Изкара ме исландец, пък аз не си падам много по риба.
Напротив - забавлява ме!Мнемозина написа:Разбрахме, разбрахме, че те вълнува този въпрос.Глас в пустиня написа:Тест>>>
Мнемозина написа:за вътрешното ни гражданство.
Моето се падна да е исландско.Пък толкова патриотично отговарях.