Чела съм нещата вече много пъти и трябват чужди очи, за да видят грешките и да ги поправят.
За отплата ще получи потупване по рамото и бира като се видим
да бе, продуктивна съм дръжки!Green Light написа:Брей. Ама ти си много продуктивна.
Напред и все напред. Нова година идва, накъде ще гледаш?shshtt написа:да бе, продуктивна съм дръжки!Green Light написа:Брей. Ама ти си много продуктивна.
просто ще издам едни стари текстове с нов фасон, защото първата ми книга така и не се случи
и все ми тежеше това
сега ще си я направя за кеф, защото имам време
само още едно помиряване с миналото ми остана с едни диалози, но те ще почакат
и съм свободна вече да гледам само напред или да пусна кепенците
изкушение е товаshshtt написа:Търся накой да се жертва и да прочете един ръкопис със стихотворения.
Чела съм нещата вече много пъти и трябват чужди очи, за да видят грешките и да ги поправят.
Коректорът не редактира същината на текста, а случайни правописни грешки и в моя случай пълен и кратък член.holi_day написа:изкушение е товаshshtt написа:Търся накой да се жертва и да прочете един ръкопис със стихотворения.
но да питам - би ли понесла редакция хахаха
тцshshtt написа:Що, ти да не си мераклия за коректор?
хм, беля ли ме наричаш? интересноholi_day написа:тцshshtt написа:Що, ти да не си мераклия за коректор?
не ми тр. беля
питах ей така
четеше ми се отговор