Дончев, много ми харесаха
- Green Light
Дончев, много ми харесаха
Много готини неща. Страшно ми харесват искрени писания и откровени хора. "Много си интересен, сигурно в личния си живот"- тва доктор Лектър го каза на Кларис Старлинг.
И стихотворението ми хареса, отива си с останалите неща. Така си ми завършен някак.
Класация
Номер едно: ...за романтиката, лудостта и любовта
Две: Част топлина
Три: Част: Част ВЯТЪР
Малко безпардонна класация, ама тва съм аз.
Добре стана, че се появи.
И стихотворението ми хареса, отива си с останалите неща. Така си ми завършен някак.
Класация
- сър Айвънхоу
Re: Дончев, много ми харесаха
ейййй, ма ти си бил голям завистник бе...Green Light написа:Много готини неща. Страшно ми харесват искрени писания и откровени хора. "Много си интересен, сигурно в личния си живот"- тва доктор Лектър го каза на Кларис Старлинг.
Класация
п.п. и ревнивец! ейййй, дойде тука нов петел в кокошарника и ти веднага начерви гребена...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Кой, бе?! Ей са шсе разпиша и шгу смачкам!сър Айвънхоу написа:
ейййй, ма ти си бил голям завистник бе...
п.п. и ревнивец! ейййй, дойде тука нов петел в кокошарника и ти веднага начерви гребена...
Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.Green Light написа:Кой, бе?! Ей са шсе разпиша и шгу смачкам!сър Айвънхоу написа:
Кротни се, аз не съм конкуренция нито на теб нито на който и да е било мъж тук. Навярно няма да имам шанса дори да ви видя поне един от вас на живо, така че няма кво да се косиш толкоз. Ако все пак си решил да ме мачкаш, от сега се предавам и няма да се дърпам.
Ако/когато се видим, да пийнем по една биричка с теб, да си побъбрим сладко, от друго няма нужда.
и аз завиждам:mad: къде ме цвънцаха , а ся конкуренция
дончев е прав обаче, освен тука и още на едно две тясно специализирани инетрекативни места
огледалото на битието яко стреля с отблясъци по т.нар. форуми
тука е тука щото мина през доста перипетии
огън, вода и медни тръби
имаше и един бан май

поздрави
дончев е прав обаче, освен тука и още на едно две тясно специализирани инетрекативни места
огледалото на битието яко стреля с отблясъци по т.нар. форуми
тука е тука щото мина през доста перипетии
огън, вода и медни тръби
имаше и един бан май
поздрави
- сър Айвънхоу
ейййй, от майтап не разбираш...donchev_a написа: Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Де го сега Куида да ви припомни какви сте пияници и извратеняци.
хлъц!
Bella Ciao
Bella Ciao
прости ми че съм толкова директен.сър Айвънхоу написа:ейййй, от майтап не разбираш...donchev_a написа: Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам.
- Green Light
Две! Ракии! И ти черпиш! И минерална вода! Иначе не!donchev_a написа:Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.Green Light написа:Кой, бе?! Ей са шсе разпиша и шгу смачкам!сър Айвънхоу написа:
Кротни се, аз не съм конкуренция нито на теб нито на който и да е било мъж тук. Навярно няма да имам шанса дори да ви видя поне един от вас на живо, така че няма кво да се косиш толкоз. Ако все пак си решил да ме мачкаш, от сега се предавам и няма да се дърпам.
Ако/когато се видим, да пийнем по една биричка с теб, да си побъбрим сладко, от друго няма нужда.
- Green Light
- Green Light
- windcolours
Ама те те харесват и затова те закачат бе Дончев, че им е приятно да си говорите.donchev_a написа:
Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.
Иначе да ти кажа, че тук не си изключение и всички мъже са като тебе сериозни и не си търсят гаджета в този форум,
виж за приятелствата съвсем друго е - търсели сме и сме се намерили.
И си помагаме за доста неща и в реала и тук.
Ако са само две ракии и вода, много тънко ще се оттървем. Аз викам едни шопски слати ще хвърчат едни мезета, пък то ракия с вода.Green Light написа:Две! Ракии! И ти черпиш! И минерална вода! Иначе не!donchev_a написа:Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.Green Light написа: Кой, бе?! Ей са шсе разпиша и шгу смачкам!
Айде 3 ракии от мен и една вода. Да не кажеш че съм скръндза.
- сър Айвънхоу
моля другарко, само да кажа, че аз тия двамата, не ги познавам!maggot написа:Ко речи?Kent написа:добре де. отзад съм
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Ако са мускатови, спечели ме, нямам други претенции! Взимай Латрево!donchev_a написа:
Ако са само две ракии и вода, много тънко ще се оттървем. Аз викам едни шопски слати ще хвърчат едни мезета, пък то ракия с вода.
Айде Кенте!
- Green Light
ракия не
не понасям. ама бира с риба на балчик или на едно тайно място до вн, нема да откажем.
хубаво пишеш, по човешкому. пък не е да съм много четящ такива писания. благодаря за което.
п.п. мен ме е обзел грубия материализъм, ся на ботев хубу ли ше е времето или не към края на месеца
имаме да подпечатваме книжките на децата, които три пъти са го изкачвали вкл и по Тарзановата
ма печати йок

п.п. може да близна кайсиева за хаира ти разбира се. или сливова от троян. други има ли?
хубаво пишеш, по човешкому. пък не е да съм много четящ такива писания. благодаря за което.
п.п. мен ме е обзел грубия материализъм, ся на ботев хубу ли ше е времето или не към края на месеца
имаме да подпечатваме книжките на децата, които три пъти са го изкачвали вкл и по Тарзановата
ма печати йок
п.п. може да близна кайсиева за хаира ти разбира се. или сливова от троян. други има ли?
Е мускатова де. :))Green Light написа:Ако са мускатови, спечели ме, нямам други претенции! Взимай Латрево!donchev_a написа:
Ако са само две ракии и вода, много тънко ще се оттървем. Аз викам едни шопски слати ще хвърчат едни мезета, пък то ракия с вода.
Айде Кенте!
Покрай мен обаче да ти кажа ще откажеш алкохола. Аз не пия твърдо. Или когато пия със салатка и много се разпявам, макар и да пея фалшиво. Знам 1001 песни наизуст и немам спирка.
То не пречи аз да не пия пък ти да си пийваш, но пак ти казвам, около мен се спира алкохола, без даже да искаш. Така че внимавай кво си пожелаваш, ще отнесеш три ракии и после ще искаш други напитки хахахаха.
Иначе Kent-а има и бира с цаца от мене и картофки със сиренце.
А аз си пийвам по малко винце от време на време.
Вътре в себе си аз вдишвам уханието
на Приятеля. Снощи в градината
вълна премина през главата ми,
слънце грееше в очите ми,
вътрешна река започна да тече.
Устните се превърнаха в смеещи се рози
без тръните на съществуването,
защитени от сабята на разлагането.
Дърветата и растенията в гората,
които за нормалните очи стояха неподвижни,
като че танцуваха.
Когато нашия висок кипарис се появи
градината изцяло се изгуби
и чинара плесна с ръце.
Лице от огън, изгарящо вино,
пламенна любов, всичките щастливи заедно
и азът празен и крещящ:
"Пуснете ме оттук!"
В света на Единството няма място за числа,
но поради необходимост числата съществуват в световете.
Ти можеш да изброиш сто хиляди
сладки ябълки в своите ръце.
Ако искаш една да ги направиш
смачкай ги всички заедно.
Без да мислиш за буквите
слушай езика на сърцето.
Цветът на чистотата принадлежи
на творящия източник.
Където Шамс от Тaбриз се установи.
Руми
- windcolours
- snowprincess
охdonchev_a написа:Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.Green Light написа:Кой, бе?! Ей са шсе разпиша и шгу смачкам!сър Айвънхоу написа:
тук няма ни един, който да иска да те смачка, шегуват се, ще им свикнеш

абе аз още не мога със себе си да свикна.. егати зевзецитеsnowprincess написа: ох:lol::lol::lol::lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Споко, бе, Дончев! Той си такъв - бясно ревнив и обикновено не заради жени, освен за Бейби. После кротне за известно време (явно като си пие хапчетата редовно), ама то тва неговото не трае и пак избива.donchev_a написа: Няма нужда да ме мачкаш друже! Аз от този форум нищо не искам. Нито приятелства, нито гадже си търся. Списвам тук щото на другите места глупостта и лудоста е непоносима.
Инак е душица, де. Дай му някаква философска тема да пресмуква и две ракии и му гледай сеира
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Заболя ме сърцето и много ме нарани, ти мене, Магът! Не го очаквах това и просто ми дойде като гръм от ясно небе!maggot написа:Споко, бе, Дончев! Той си такъв - бясно ревнив и обикновено не заради жени, освен за Бейби. После кротне за известно време (явно като си пие хапчетата редовно), ама то тва неговото не трае и пак избива.
Инак е душица, де. Дай му някаква философска тема да пресмуква и две ракии и му гледай сеира
Две ракии?! Две?!!! Аз така си пиша от скромност, но ти?!
Не, не знам дали ще мога да намеря сили за да ти простя! Еми поне три най- малко, бе!
Шшшшшшт! Тихо, бе! Тихо! Показвай си рогата като седнеш на масата и мърдане вече няма! Ще уплашиш човека без време!Green Light написа:...
Не, не знам дали ще мога да намеря сили за да ти простя! Еми поне три най- малко, бе!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ти мен с шкембе чорбата не ме У-плаши.. та тоя гриина с рамене кат фафлички ли шъ уплаши чвякаmaggot написа: Шшшшшшт! Тихо, бе! Тихо! Показвай си рогата като седнеш на масата и мърдане вече няма! Ще уплашиш човека без време!
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аз теб с чорба да те плаша? Не бих посмяла!WALL-E написа: ти мен с шкембе чорбата не ме У-плаши.. та тоя гриина с рамене кат фафлички ли шъ уплаши чвяка![]()
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Сноуи, още се ориентирам, кой ник мъжки, кой женски, кой що и т.н.snowprincess написа: ох:lol::lol::lol::lol:
Обичам да не стъпвам като слон в стъкларски магазин, за това го давам по-внимателно, та да не би някой да се засегне. То не че това е възможно, но все пак давам всичко от себе си.
Ти какво обичаш да пиеш, да се подготвя от сега?
ресторант на края на света за надежда - Джани Родари?Kent написа:дончев ще отвориш хоремаг накраяТи какво обичаш да пиеш, да се подготвя от сега?
хоремаг накрая на вселената
хотел ресторант магазин ако някой не знае
аз преди малко научих тва съкръщение как се разшифрова
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ако можех да имам едно
магазинче със две полички ,
бих продавал ... познайте какво ?
- Надежда ! Надежда за всички .
"Купете ! С отстъпка за вас !
Всеки трябва надежда да има ! "
И на всеки бих давал аз ,
колкото трябва за трима.
А на тоз , който няма пари
и само отвънка поглежда ,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.
Джани Родари
тва го помня, макар че бих се затруднил да го цитирам по памет
и невидимия тонино и кристалния джакомо и чиполино естествено
само това помня от джани родари
п.п. надеждата и куража къртят верно
безнадежноста също обаче
тогава когато чиляк е свободен дори от надеждата си
странно верно на пръв поглед противоречие.
и невидимия тонино и кристалния джакомо и чиполино естествено
само това помня от джани родари
п.п. надеждата и куража къртят верно
безнадежноста също обаче
тогава когато чиляк е свободен дори от надеждата си
странно верно на пръв поглед противоречие.