А что для вас самое главное?
Ади секи да са изкажи, щото много е важно да знам.
бирата да не е топла, кюфтетата да не са студени... душата - в рая:winkw: ама всеки вика "е, то не може!"vyara написа:
А что для вас самое главное? :
Таз пък "мъдра" сентенция отгде я докопа???vyara написа:как похудеть.
А что для вас самое главное?![]()
Ади секи да са изкажи, щото много е важно да знам.![]()
Може! Разрешавам!doktorka написа: може ли да се прекалява?
ахм ... таковата....
да мина на диета...
От бг мамата4avdar4e написа: Таз пък "мъдра" сентенция отгде я докопа???![]()
Я мужиков люблюююююю
Това блонди ли го каза?vyara написа:как похудеть.
Беше в един подпис на едно друго прасенцеlilly написа:Това блонди ли го каза?vyara написа:как похудеть.
Иначе най-важното за мен е да ми е забавно - нищо друго ........
Бахмааааму, тия да не са се напушили нещоvyara написа: Ами тая тема "Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !"
Бе кво знаете вие тука. Голям купон е там.4avdar4e написа:Бахмааааму, тия да не са се напушили нещоvyara написа: Ами тая тема "Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !"
Ама кое ти е по-главно - да си здрав или да си успял?Green Light написа:самое главное е да успея в тоя живот. Като дойде другия петък да мога да кажа: е, успях. После по някое време догодина да го кажа пак, после след още една година пак, и така... И в работата и въобще. Е тва е най- важното. Да бъда здрав аз и близките ми, да се харесвам, да ме обичат Бейби и децата, да печеля състезанията. Да успея, значи
да съм здрав, да съм здрав. Има ли някой, който да избере друго?vyara написа:Ама кое ти е по-главно - да си здрав или да си успял?Green Light написа:самое главное е да успея в тоя живот. Като дойде другия петък да мога да кажа: е, успях. После по някое време догодина да го кажа пак, после след още една година пак, и така... И в работата и въобще. Е тва е най- важното. Да бъда здрав аз и близките ми, да се харесвам, да ме обичат Бейби и децата, да печеля състезанията. Да успея, значи
ПП За справка Слави.
Това бг-мама ли са?vyara написа:Беше в един подпис на едно друго прасенцеlilly написа:Това блонди ли го каза?vyara написа:как похудеть.
Иначе най-важното за мен е да ми е забавно - нищо друго ........
Ами тая тема "Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !"
vyara написа:Тва е сирьозна тема, бе. Стига сте спамили.
Само за бира и кифтета чух досега. Ама от туй не се слабее... Пък е много важно в днешно време да си слаб, както знаете.
kapincho написа: Самое главное верить!
Например, вот так:
Аз постоянно слабея, Верче!... Умствено!vyara написа:Тва е сирьозна тема, бе. Стига сте спамили.
Само за бира и кифтета чух досега. Ама от туй не се слабее... Пък е много важно в днешно време да си слаб, както знаете.
Я сволоч!vyara написа:

Само да вметна, тъй за точността, ако не за друго:shy:kapincho написа:
Точно от "Москва слезам не верит". Класика!kapincho написа: А от кой филм беше песента. Цяла вечер се мъча и не мога да се сетя. Не е "Москва не вярва на сълзи", не е "Ирония на съдбата" ("С легким паром") ...?